- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben şu an çalışmıyorm hamileyim. Kpss çalışıyormGenç bir çiftsiniz sanırım. Benim erkek arkadaşım da multiplayer oyunlar oynar. Ara sıra kendi sınavlarını ihmal ettiği için ben de onunla birlikte birşeyler yapmak istediğim için tartışırız. Bu gayet doğal. Evlenmeden önce ilgi alanlarını bilmeniz gerekirdi. Ama onun hobbysi. Ona birşey yapamazsınız. Sadece uzun saatlerce oynamaması için ev işlerinde ona görevler vermeye çalışın birlikte dışarı çıkın. Ya da siz de onunla oynayın. Ve sizin evliliğiniz bu. Türk aile yapısında evlensen de anne baba müdahale edebiliyor. Bundan ben de hoşlanmam. Maddi durumunuz nasıl ayrıca eve çıkabilir misiniz? Eşinizi seviyor musunuz?
Sanıyorum ki anne babasına bağlısınız. Kusura bakmayın çok soruyorum. Eşiniz çalışıyor mu?Ben şu an çalışmıyorm hamileyim. Kpss çalışıyorm
Evet aslında maaşı da iyi sayılır öğretmen maaşından biraz yüksek.Sanıyorum ki anne babasına bağlısınız. Kusura bakmayın çok soruyorum. Eşiniz çalışıyor mu?
Valla bir boşansanız da hep beraber huzura ersek .ama o iradeyi göremiyorum sizde ...Geçen hafta çarşamba gecesi oyun oynadığı için gece üçte kavga ettik. Online oyun oynuyordu ve tanımadığı kişilerle konuşuyordu. Ne kadar boş bir insan olduğunu beni kandırdığını doğrusunu söyleseydi onunla asla evlenmeye eğimi söyledim. Sonra evimize dadanan anne ve babası tepemde geldi ve anneme al kızını git dedi babası oranın hala kendi evi olduğunu sanıyor ona söyleyeceklerimi bilirdim sırf yaşlı diye susutum. Gece ablama geldik. Hala boşanma davası açmadı. Suç duyurusunda bulunabilirm babası için. Birkaç gündür ben evden kovulurken kapıya gelip beni geçiren eş bozuntusu kedi gibi yumuşak konuşuyorm sen niye incelmiyosun gibi laflar ediyor. Bebek için para istedim gönderdi. Yok üşütme içeri gir gibi laflar ediyor. Sanırım anne babası hala o evde. Şu an için ne yapabilirim. Bütün eşyalarım onların evinde iki kazakka çıktım bir haftadır aynı takılıyorum.
Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.
Gercekten bilmedigim ve merak ettigim için soruyomBu evden çıktım kovuldum anneme geldim olayını anlamıyorum kadın çıkmaz erkek çıksın evinden nereye gidiyorsa gitsin kp alıp oğlunu gitseydi kim kimi kovuyor arayın evi boşalt ben gelip kalıcam de yok mok dediği an yasal haklarınızı kullanın LÜTFEN BAYANLAR EVİNİZİ TERK ETMEYİN ORASI SİZİNDE EVİNİZ EŞLERİNİZ ÇIKSIN GİTSİN ONLAR PERİŞAN OLSUN EV ÖZLEMİ ÇEKSİN KENDİNİZE İŞKENCE YAPMAYIN
Kirada olan ev için nasıl oluyor bende bilemiyorum aile konutu oldugu için kira kontratı kımdeyse o zorunlu olması lazımGercekten bilmedigim ve merak ettigim için soruyom
Bizimde bi kaç kavgamızda eşime ewden git dedim fakat o da”kirayı ben ödüyorum ,hadi gittim diyelim o zaman kira falan ödemem ev sahibi seni kapı önüne koyar” demişti
Böyle bi durumda nasıl bi hakkım var benim
Dava mı acmam lazım eşim kirayı ödesin diye,gercekten bilmedigimden ve başıma geldigi için sıruyorum
Tam bilmiyorum da eşiniz haklı olabilir.Gercekten bilmedigim ve merak ettigim için soruyom
Bizimde bi kaç kavgamızda eşime ewden git dedim fakat o da”kirayı ben ödüyorum ,hadi gittim diyelim o zaman kira falan ödemem ev sahibi seni kapı önüne koyar” demişti
Dava mı acmam lazım eşim kirayı ödesin diye,gercekten bilmedigimden ve başıma geldigi için sıruyorum
Kira kontrati kimin uzerineyse o feshedebilir. İcinde yasamadigi bir eve kira vermek istemedigini gerekce sunar. Ev sahibi bu durumda evin icinde yasayan kimse onunla kontrat yapabilir veya yapmayabilir o ev sahibine kalmis bir durum.Kirada olan ev için nasıl oluyor bende bilemiyorum aile konutu oldugu için kira kontratı kımdeyse o zorunlu olması lazım
Aile konutu serhi koydurmaniz gerekir. Ev sahibiyle esiniz kira kontrati feshi yapmadan once serh koydurursaniz isinize yarar.Gercekten bilmedigim ve merak ettigim için soruyom
Evet oyun sadece basit kısmıydı. Asıl sorun eşimin herşeyi anne babasına yetiştirmesi ve onların da herşeye burnunu sokması. Eşimin bencilliği. Birkaç gündür arıyor. Bugün beni niye merak etmiyorsun bu kadar kolay mı bitirmek. Neden evi terk ettin diyor. Ben de bir guruurm var evden kovuyof ya baban hem de benim evimden şimdi birlikte yaşayın göbek bağınız daha kesilmemiş dedimEvliliği bitirmek çok zor. Hele hamileyken. Mesele eşinizin oyun oynaması değil. Mesele eşinizin hobilerini üstün tutup meydanı anne babasına bırakması,çocuk gibi anne babasına tabi olması,sizi bu hamileliğinizde yalnız bırakması. Anne babası araya girmeseydi belki tartışıp konuyu çözebilirdiniz. Eşinizle bu konuda konuştunuz mu?
Ben zaten evimdeyim şu an. O arıyor mesaj atıyor. Eğer bsrışmaya niyetin varsa ne senin annen ne benim annem buraya gelmeyecek dedi.Allah yardımcın olsun ! Bu erkekler biz kadınlardan daha kadınlar !! Anne baba etkisi altında kalmada nedir ya? yuva yıkmak için bir yerlerini yırtıyorlar aç köpekler ! Kaynana gelin kavgasını anladımda kaynatana noluyor? Bence hemen affetme bilmiyorum belkide hiç, annesi babası bu evlilikte olacaksa olmayacağını ssöylemelisin
Ben zaten dava açılmasını bekliyorum. Arayan ağlayan oSanırım anneni de seninle beraber senin evinden kovmuşlardı. Ben annemi evimden kovan adamı daha koca yerine koyamam, bunu sindiremem . Siz bu durumu aşabileceğinize inanıyor musunuz ?
Ani karar almak istemedim. Şu an geziyorum gönderdiği parayı harcıyorm benim keyfim yerinde.Başka yorum yazacaktım ama bunu okuyunca vazgeçtim.
Bence eşiniz size ısınma turları yapıyor, sizi gene eve çekmek istiyor, siz de kabul edeceksiniz gibi.
Sıcağı sıcağına şikayet etmediyseniz bu saatten sonra hiç şikayet etmezsiniz.
Siz barışmak istiyorsunuz.
Buradan onay almaya geldiniz ama bence eşinizle çok zor..
Sizi çok ezdirir de ezer de.
Benden demesi..
Ani karar almak istemedim. Şu an geziyorum gönderdiği parayı harcıyorm benim keyfim yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?