Eş kişisi

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
Kızlar merhaba;
bir önceki konuma istinaden , eşim hala benimle konuşmuyor ailesiyle de konuşmuyormuş çocuğa bakmaya gelen yok arayıp soran yok die mevbur işten ayrıldım ve eşim hala beni suçluyor kendi başına ayrıldın diye yA çocuğa bakacak yk diyorum ve öyle bi kadına da baktırmak istemiyorum açıkçası işten ayrıldım diye iyice sinir oldu yine konuşmuyor bende ilk defa kararlı durdum sizin dengesiz hareketlerinizle uğraşamam aç davayı bitsin gitsin dedim öyle kaldı nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
Hiçbiley olmamış gibi işe gidip annesi gelip baksaydı çocuğa ortada bişey kalmayacaktı
Bana yapılanlar yüzünden bıktım artık
Bana kızıp çocuğa bile bazen sevgi göstermiyor ben deyince öpmezmiş çocuğu ben deyince sevmezmiş çocuk bana bağlanmış iyice laflara bakar mısınız ..
herşeyden önce sen annenden boşanacaksın sonra benden boşanacaksın dedim öyle kaldı ailesi de gelip çocuğu görmüyor zaten annesinin dünyası bi tek oğlu ..
Araba da Bile eşiyle gelirken (çocuğa bakarken ) arkada oturuyor eşim almaya giderse önde oturuyor resmen oğluna aşık bi tip …
Zamanında eşinden ilgi görmeyip oğlunu kendine koca yapmış ben artık bunu çıkarıyorum bundan
Çocuğu annem diye seviyorum die kadın bi olay çıkardı benim iş hayatımı da aşk hayatımı da mahvettti
Allah aşkına böyle tiplerle yaşayıp hala mutlu olabilen var mı .. bendekiler yoksa türünün son örnekleri mi

Hiç olunacağını sanmıyorum en iyisini yapmışsınız çocuk sizin çocuğunuz anasına baktiracak aferin alacaktı . Çocuğunuza başkasının bakmasına izin vermeyin çalışsın eşşek gibi .

Bende ayrılcam işten demez mi eşim bide blöf yapacağına inanmaktan başka çarem yok

Anası verecekti aferini bence. Çocuğa bakıyorum diye girenden çıkandan haberi olacaktı, evin ıncık cıncığına kadar karıştıracaktı süt oğlan, bi şey deyince de anam garip anam bu yaşta çocuk bakıyor olacaktı.

Bende ayrılcam işten demez mi eşim bide blöf yapacağına inanmaktan başka çarem yok
Anlamadım eşiniz mi işten çıkacağım diye blöf yapıyor. Bakın eşiniz annesine bağımlı tedavi olmak zorunda Ferhat Aslan , Serhat Yabanci ve Fatih Reşit Civelekoglu bu aile danışmanlarını inceleyin tek vaka kocanız degol . Nasıl yaklasacaginizi anlayınca ikna edin götürün bir aile danışmanına bu adam anasının memesinden ayrilmadikca çözüm yok

Aynen öyle olacaktı . Ya bu ülkenin buyik bir kısmı hastalıklı annelerin yetiştirdiği hastalıklı erkeklerle dolu

Ben kendimce ayrıldım işten annesine baktırmadım ya güya ona kızdı oda çıkacakmış işten

Ben kendimce ayrıldım işten annesine baktırmadım ya güya ona kızdı oda çıkacakmış işten
Dediğim gibi bu adamları muhakkak izleyin eşiniz tek vaka değil . Düzelir mi bilmiyorum çok zor ama çocuğunuzu bu hastalıklı KV nin eline bırakmayın kendi aileniz arkanızda durur mu ?

Dediğim gibi bu adamları muhakkak izleyin eşiniz tek vaka değil . Düzelir mi bilmiyorum çok zor ama çocuğunuzu bu hastalıklı KV nin eline bırakmayın kendi aileniz arkanızda durur mu ?
Şöyle aileme söyleyince aman millet ne der aman cvp verme o büyük geçineceksen huyuna git laflarından sıkıldım çoğu şeyde onlar da beni hatalı gördüler o yüzden kimseyi dinlemedim dinlemiyorum artık bazı şeyler yaşanmalı
Ailem farklı şehirde bu arada

Eğer bu adamla birlikte kalmak zorundaysanız dediğim gibi o profesyonelleri dinleyin onların dediği gibi eşinize yaklaşın . Önce onunla olan bağınizi güçlendirin kesinlikle o kayınvalideye sınır koyun o kadın sizi bosandirincaya kadar durmaz . Bir sene sonra falan kreşe verip ise başlarsınız ondan sonra baktınız hala aynı koyarsınız poposuna tekmeyi

Maalesef hemen hemen her ailede var bu.

Deneyeceğim, çok teşekkür ederim dediğiniz profesyonelleri takip ediyorum zaten ama işte eşim annesindeki hatayı görmüyor görmek istemiyor laf söyletmiyor sorunun hep bende olduğunu annesinin ağzındaki laflarla konuşuyor devamlı

Sizin niyetiniz ne evliliği devam ettirmek mi bir süre ihtiyacınız var mı

Eğer arayi düzeltmek istiyorsanız öncelikli olarak kadın olarak çekici olun . Tamam hayatım bitanem diyerek biraz alttan alın . Annesinin taktiği neyse sizde aynısını uygulatin annesine asla ama asla onun yaninda laf etmeyin . Kadın kadina çözün sorunları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…