Eş kişisi

Denedim hep küsken bile onlara gidip gelelim sırnaşıp şakalar yapıyordu

Çocuğum İçin devam etmek istiyorum ama annesiyle de görüşmek istemiyorum
Bu böyle düzelir mi sanmıyorum 6 yıl oldu evleneli
Aile danışmanıni kabul ettirin . Annesi hakkında hiç konuşmayın . Düzeleceğini sanmıyorum ama bir sene daha sıkın dişinizi ise başlayana kadar . Onun yanında da sevin anneciğimmm bitanem . Çocuğunula babasınin bağını kuvvetlendirin . Bak babası seni ne çok seviyor . Ona emek vermesi için uğraşın . Aile bağınizi kuvvetlendirin. Eve gelince yüzünüz gülsün . Ne bileyim sevdigi şeyleri yapın . Bu adam çocuk sevmeyi bile bilmiyor hiç sevilmemis çok zor duzelmesi ama deneyn

Denedim hep küsken bile onlara gidip gelelim sırnaşıp şakalar yapıyordu
Ben kocanız gibi çocuğuna bile sevgi gostermeyen merhametsiz insanların çok insan olacağını sanmam ama dediğim gibi sıkın bir yıl dişinizi işiniz olunca kurtulun bu adamdan

Deneyeceğim çok sağolun inş yarar

Deneyeceğim çok sağolun inş yarar
Umarım yarar. Adem Güneş var çocuklarda güvenli baglanma anlatırken büyüklerin neden sorun yaşadığını anlatıyor bu videolari kocaniza izletin . Iki yıl önce cekilen güvenli bağlanma videoları o zaman belki annesinin aslında onu nasıl kötü bir hale getirdifini anlar

Onun yanında annem annecim die sevmem saygısızlıkmış :)
Auy ne ruh hastası bi kadın bu ya Allah dabır versin . Eşinizde de büyük sorunlar var ama devam ettirmek istiyorsanız en azından kendinizi korumaya alın terapiye başlayın bir şekilde kendinizi güçlendirin

Aynen o adamı da takip ediyorum harika paylaşımlar var fakat sen ben biliyoruz bunları kimse kabul etmiyor etmek istemiyor

Aynen o adamı da takip ediyorum harika paylaşımlar var fakat sen ben biliyoruz bunları kimse kabul etmiyor etmek istemiyor
Bir şekilde dinletin eşinizle ilgili olan bir dakikalık kısmı mesela başta guzellikle yapın önce belki zamanla ilgisini çeker. Yani şunların hepsini gerçekten gidecek yeriniz yok diye yazıyorum yoksa bu adama inanin hiç degmez

Çok teşekkür ederim gidecek yerim tabiki ailemin yanı var öyle yA da böyle kabul edecekler babam olmuyorsa ayrıl gel bile demişti en sonunda ama işte çocuğuma kıyamıyorum

Çok teşekkür ederim gidecek yerim tabiki ailemin yanı var öyle yA da böyle kabul edecekler babam olmuyorsa ayrıl gel bile demişti en sonunda ama işte çocuğuma kıyamıyorum
Çocuğunuza eşiniz kiyiyor malesef . Sizde dinliyormussuniz bakın psikologları baba çok önemli bir figür ama eşiniz bir baba olmayı secmiyor bir evlat olmayı seciyor. Hep böyle olacak onun için . Keşke bu adama birde çocuk vermeseydiniz.

Çok haklısınız hemen olmamıştı çocuk sırf bu sorunlar yüzünden erteledim erteledim yeni düzeldi derken düşünmüştük çocuk ama yanlışmış

Aynen öyle olacaktı . Ya bu ülkenin buyik bir kısmı hastalıklı annelerin yetiştirdiği hastalıklı erkeklerle dolu
Bu hastalıklı anneler kızlarını da başka türlü de olsa hastalıklı yetiştirmez mi?
Neden hastalıklı erkek çocuğu yetiştiriyor diye ayrım yapalım ki?

Çok haklısınız hemen olmamıştı çocuk sırf bu sorunlar yüzünden erteledim erteledim yeni düzeldi derken düşünmüştük çocuk ama yanlışmış
İşte yeni düzeldi diye çocuk düşünülmemeli hemen. Yeni düzelen insanın rol yapıp yapmadığın ı anlamak için 3 sene falan gözlemlemek gerek.

Bu hastalıklı anneler kızlarını da başka türlü de olsa hastalıklı yetiştirmez mi?
Neden hastalıklı erkek çocuğu yetiştiriyor diye ayrım yapalım ki?
Valla o hastalıklı anneler genellikle erkek çocuklarına çok yoğunlaşıyor kız çocuklarına aman kızım yuvan bozulmasın diye saygıyla yaklaşıyorlar . Ben böyle bir ayrım yapıyorum . Çünkü çevremde gordugum bu . Erkek çocukları daha kıymetli oluyor onları eşleriyle paylaşmak istemiyorlar . Bir şekilde kocalarından alamadıkları ilgiyi çocuklarından alıyorlar. Bu sadece benim değil bu alanda çalışan profesyonel aile danışmanlarinda gördüğü birsey sanırım . Bu toplumda erkek çok önemli olduğu için

Çok üzüldüm çocuğunuz için gerçekten . Ama sizin güçlü durmanız lazım en çok evladınız için . Bence siz sonunda doğru yolu bulabilecek birisiniz sadece güç toplamaya ihtiyaciniz var . Cocugunuzu eşinizin ve annesinin arasındaki bu kısır döngüye feda etmeyin lütfen

İnş bulurum doğru yolu ..
bana düşkünlüğü konuşulunca sen bile annenden kopamadın bu çocuk mu kopsun diye laf sokmaktan kendimi alıkoyamıyorum eşim de içten içe sinir oluyor .
Madem işten ayrıldın bakmak İçin bak kendine getiriyor normalde banyo yaparken yardım ederdi vs artık etmiyor bende sinir oluyorum bu hareketlere sanki çocuğu babamın evinden getirdim gibi

Evlendikten sonrası için demedim ben yetiştirme demişsiniz ya onun için dedim.
Evlenmeden öncesinde “yetiştirme” kısmında da kız çocukları değersizleştirilerek yetiştirilir ya da görmezden gelinir erkek kardeşi vs varsa.
Erkek çocuğu hastası bir anne varsa veya başka türlü ruhsal hastalıklı fark etmez her çocuğuna başka türlü etki eder yetiştirirken.
Bence tek taraflı bırakmaz bu işi.
Kadın boşanmışsa vardır sebebi deniliyor mesela kadınlar sonuna kadar dayanır deniyor neden böyle bir algı var o da yanlış yetişmiş. Değersizlik duygusu ile yetişmiş büyük ihtimalle. Kendine çok büyük kötülük ediyor çünkü böylelikle.
Genel olarak yetiştirilişten gelen sorunumuz var demek istedim.
Umarım yeni nesil ve şimdiki anne ve babalarla geçeriz o eşiği

E çocuğu bırakıp gitmedi mi bu kadın. Kim bakacakmış el kadar bebeye?
İşi bırakmakla iyi yapmışsınız.
Sizi annesiyle neden bu kadar yüz göz ediyor kocanız

Benim anneannem kızlarına hep "gelin çekmeyin bunların derdini"dermiş. annem derdi ki hep bizi tutardı ezdirmezdi. Ben çok şaşırmıştım. O yıllarda böyle cesaretli olmak çok nadirdi

Hayir anlamadığım yer çocuğa bakacak yok işe nasil gideceksiniz?Cocugunuzu da mı yanınızda götüreceksiniz bakan yoksa mecbur işten çıkacaksınız.Birde çocuğunuza istediğiniz sevgin sozcuklerini söyleyebilirsiniz kim kısıtlayabilirki cocuk sizin çocuğunuz.Baskasina b.k yemek düşer.Mahkemede kayinvalideniz :Ama gelinim çocuğunu annem annem diyerek çok cokkk seviyordu diyormuş.Hakim onu ne yapar bilemedim çok komik aslında.Kayinvalideniz cocugunuzu çok kıskanmış belli.Sanirim onun için doğurduğunu mu düşündü acaba.Aslinda mutlu olunması gereken bir durum bir annenin çocuğunu bağrına basması burada ne anneler okuyoruz.kayinvalideniz ona muhtaç olun ki parmağında sizi istediği gb cevirebilmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…