- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Denedim hep küsken bile onlara gidip gelelim sırnaşıp şakalar yapıyorduEğer arayi düzeltmek istiyorsanız öncelikli olarak kadın olarak çekici olun . Tamam hayatım bitanem diyerek biraz alttan alın . Annesinin taktiği neyse sizde aynısını uygulatin annesine asla ama asla onun yaninda laf etmeyin . Kadın kadina çözün sorunları .
Aile danışmanıni kabul ettirin . Annesi hakkında hiç konuşmayın . Düzeleceğini sanmıyorum ama bir sene daha sıkın dişinizi ise başlayana kadar . Onun yanında da sevin anneciğimmm bitanem . Çocuğunula babasınin bağını kuvvetlendirin . Bak babası seni ne çok seviyor . Ona emek vermesi için uğraşın . Aile bağınizi kuvvetlendirin. Eve gelince yüzünüz gülsün . Ne bileyim sevdigi şeyleri yapın . Bu adam çocuk sevmeyi bile bilmiyor hiç sevilmemis çok zor duzelmesi ama deneynÇocuğum İçin devam etmek istiyorum ama annesiyle de görüşmek istemiyorum
Bu böyle düzelir mi sanmıyorum 6 yıl oldu evleneli
Ben kocanız gibi çocuğuna bile sevgi gostermeyen merhametsiz insanların çok insan olacağını sanmam ama dediğim gibi sıkın bir yıl dişinizi işiniz olunca kurtulun bu adamdanDenedim hep küsken bile onlara gidip gelelim sırnaşıp şakalar yapıyordu
Deneyeceğim çok sağolun inş yararAile danışmanıni kabul ettirin . Annesi hakkında hiç konuşmayın . Düzeleceğini sanmıyorum ama bir sene daha sıkın dişinizi ise başlayana kadar . Onun yanında da sevin anneciğimmm bitanem . Çocuğunula babasınin bağını kuvvetlendirin . Bak babası seni ne çok seviyor . Ona emek vermesi için uğraşın . Aile bağınizi kuvvetlendirin. Eve gelince yüzünüz gülsün . Ne bileyim sevdigi şeyleri yapın . Bu adam çocuk sevmeyi bile bilmiyor hiç sevilmemis çok zor duzelmesi ama deneyn
Umarım yarar. Adem Güneş var çocuklarda güvenli baglanma anlatırken büyüklerin neden sorun yaşadığını anlatıyor bu videolari kocaniza izletin . Iki yıl önce cekilen güvenli bağlanma videoları o zaman belki annesinin aslında onu nasıl kötü bir hale getirdifini anlarDeneyeceğim çok sağolun inş yarar
Auy ne ruh hastası bi kadın bu ya Allah dabır versin . Eşinizde de büyük sorunlar var ama devam ettirmek istiyorsanız en azından kendinizi korumaya alın terapiye başlayın bir şekilde kendinizi güçlendirinOnun yanında annem annecim die sevmem saygısızlıkmış :)
Aynen o adamı da takip ediyorum harika paylaşımlar var fakat sen ben biliyoruz bunları kimse kabul etmiyor etmek istemiyorUmarım yarar. Adem Güneş var çocuklarda güvenli baglanma anlatırken büyüklerin neden sorun yaşadığını anlatıyor bu videolari kocaniza izletin . Iki yıl önce cekilen güvenli bağlanma videoları o zaman belki annesinin aslında onu nasıl kötü bir hale getirdifini anlar
Bir şekilde dinletin eşinizle ilgili olan bir dakikalık kısmı mesela başta guzellikle yapın önce belki zamanla ilgisini çeker. Yani şunların hepsini gerçekten gidecek yeriniz yok diye yazıyorum yoksa bu adama inanin hiç degmezAynen o adamı da takip ediyorum harika paylaşımlar var fakat sen ben biliyoruz bunları kimse kabul etmiyor etmek istemiyor
Çok teşekkür ederim gidecek yerim tabiki ailemin yanı var öyle yA da böyle kabul edecekler babam olmuyorsa ayrıl gel bile demişti en sonunda ama işte çocuğuma kıyamıyorumBir şekilde dinletin eşinizle ilgili olan bir dakikalık kısmı mesela başta guzellikle yapın önce belki zamanla ilgisini çeker. Yani şunların hepsini gerçekten gidecek yeriniz yok diye yazıyorum yoksa bu adama inanin hiç degmez
Çocuğunuza eşiniz kiyiyor malesef . Sizde dinliyormussuniz bakın psikologları baba çok önemli bir figür ama eşiniz bir baba olmayı secmiyor bir evlat olmayı seciyor. Hep böyle olacak onun için . Keşke bu adama birde çocuk vermeseydiniz.Çok teşekkür ederim gidecek yerim tabiki ailemin yanı var öyle yA da böyle kabul edecekler babam olmuyorsa ayrıl gel bile demişti en sonunda ama işte çocuğuma kıyamıyorum
Çok haklısınız hemen olmamıştı çocuk sırf bu sorunlar yüzünden erteledim erteledim yeni düzeldi derken düşünmüştük çocuk ama yanlışmışÇocuğunuza eşiniz kiyiyor malesef . Sizde dinliyormussuniz bakın psikologları baba çok önemli bir figür ama eşiniz bir baba olmayı secmiyor bir evlat olmayı seciyor. Hep böyle olacak onun için . Keşke bu adama birde çocuk vermeseydiniz.
Bu hastalıklı anneler kızlarını da başka türlü de olsa hastalıklı yetiştirmez mi?Aynen öyle olacaktı . Ya bu ülkenin buyik bir kısmı hastalıklı annelerin yetiştirdiği hastalıklı erkeklerle dolu
İşte yeni düzeldi diye çocuk düşünülmemeli hemen. Yeni düzelen insanın rol yapıp yapmadığın ı anlamak için 3 sene falan gözlemlemek gerek.Çok haklısınız hemen olmamıştı çocuk sırf bu sorunlar yüzünden erteledim erteledim yeni düzeldi derken düşünmüştük çocuk ama yanlışmış
Valla o hastalıklı anneler genellikle erkek çocuklarına çok yoğunlaşıyor kız çocuklarına aman kızım yuvan bozulmasın diye saygıyla yaklaşıyorlar . Ben böyle bir ayrım yapıyorum . Çünkü çevremde gordugum bu . Erkek çocukları daha kıymetli oluyor onları eşleriyle paylaşmak istemiyorlar . Bir şekilde kocalarından alamadıkları ilgiyi çocuklarından alıyorlar. Bu sadece benim değil bu alanda çalışan profesyonel aile danışmanlarinda gördüğü birsey sanırım . Bu toplumda erkek çok önemli olduğu içinBu hastalıklı anneler kızlarını da başka türlü de olsa hastalıklı yetiştirmez mi?
Neden hastalıklı erkek çocuğu yetiştiriyor diye ayrım yapalım ki?
Çok üzüldüm çocuğunuz için gerçekten . Ama sizin güçlü durmanız lazım en çok evladınız için . Bence siz sonunda doğru yolu bulabilecek birisiniz sadece güç toplamaya ihtiyaciniz var . Cocugunuzu eşinizin ve annesinin arasındaki bu kısır döngüye feda etmeyin lütfenÇok haklısınız hemen olmamıştı çocuk sırf bu sorunlar yüzünden erteledim erteledim yeni düzeldi derken düşünmüştük çocuk ama yanlışmış
İnş bulurum doğru yolu ..Çok üzüldüm çocuğunuz için gerçekten . Ama sizin güçlü durmanız lazım en çok evladınız için . Bence siz sonunda doğru yolu bulabilecek birisiniz sadece güç toplamaya ihtiyaciniz var . Cocugunuzu eşinizin ve annesinin arasındaki bu kısır döngüye feda etmeyin lütfen
Evlendikten sonrası için demedim ben yetiştirme demişsiniz ya onun için dedim.Valla o hastalıklı anneler genellikle erkek çocuklarına çok yoğunlaşıyor kız çocuklarına aman kızım yuvan bozulmasın diye saygıyla yaklaşıyorlar . Ben böyle bir ayrım yapıyorum . Çünkü çevremde gordugum bu . Erkek çocukları daha kıymetli oluyor onları eşleriyle paylaşmak istemiyorlar . Bir şekilde kocalarından alamadıkları ilgiyi çocuklarından alıyorlar. Bu sadece benim değil bu alanda çalışan profesyonel aile danışmanlarinda gördüğü birsey sanırım . Bu toplumda erkek çok önemli olduğu için
Kızlar merhaba;
bir önceki konuma istinaden , eşim hala benimle konuşmuyor ailesiyle de konuşmuyormuş çocuğa bakmaya gelen yok arayıp soran yok die mevbur işten ayrıldım ve eşim hala beni suçluyor kendi başına ayrıldın diye yA çocuğa bakacak yk diyorum ve öyle bi kadına da baktırmak istemiyorum açıkçası işten ayrıldım diye iyice sinir oldu yine konuşmuyor bende ilk defa kararlı durdum sizin dengesiz hareketlerinizle uğraşamam aç davayı bitsin gitsin dedim öyle kaldı nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
Hiçbiley olmamış gibi işe gidip annesi gelip baksaydı çocuğa ortada bişey kalmayacaktı
Bana yapılanlar yüzünden bıktım artık
Bana kızıp çocuğa bile bazen sevgi göstermiyor ben deyince öpmezmiş çocuğu ben deyince sevmezmiş çocuk bana bağlanmış iyice laflara bakar mısınız ..
herşeyden önce sen annenden boşanacaksın sonra benden boşanacaksın dedim öyle kaldı ailesi de gelip çocuğu görmüyor zaten annesinin dünyası bi tek oğlu ..
Araba da Bile eşiyle gelirken (çocuğa bakarken ) arkada oturuyor eşim almaya giderse önde oturuyor resmen oğluna aşık bi tip …
Zamanında eşinden ilgi görmeyip oğlunu kendine koca yapmış ben artık bunu çıkarıyorum bundan
Çocuğu annem diye seviyorum die kadın bi olay çıkardı benim iş hayatımı da aşk hayatımı da mahvettti
Allah aşkına böyle tiplerle yaşayıp hala mutlu olabilen var mı .. bendekiler yoksa türünün son örnekleri mi
Valla o hastalıklı anneler genellikle erkek çocuklarına çok yoğunlaşıyor kız çocuklarına aman kızım yuvan bozulmasın diye saygıyla yaklaşıyorlar . Ben böyle bir ayrım yapıyorum . Çünkü çevremde gordugum bu . Erkek çocukları daha kıymetli oluyor onları eşleriyle paylaşmak istemiyorlar . Bir şekilde kocalarından alamadıkları ilgiyi çocuklarından alıyorlar. Bu sadece benim değil bu alanda çalışan profesyonel aile danışmanlarinda gördüğü birsey sanırım . Bu toplumda erkek çok önemli olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?