Eş mi iş mi

Oradakiler Türkiyeye kapak atmak için neler yapıyor siz daha iyi yaşamak için Ukraynaya mı gideceksiniz? :KK12::işsiz:

Ben olsam çalışmayı tercih ederim . Neden yabancı bşr ülke ve çalışmamanız ?

Rusya’da hangi şehir? Kiralar çok pahalı İstanbul’a göre, yabancıları çok sevmezler, kıyafet inanılmaz pahalı, soğuk hava, Allahtan doğalgaz elektrik ve su ucuz baya, bedava gibi :) yani ben açıkcası hem Rusya’da yakınlarım olduğu biri olarak pek tavsiye vermem...

Annem bana aşırı düşkün beni istediği zaman göremeyecek diye üzülüyor ona göre ben hiç evlenmeyeyim hep yanında olayım erkek arkadısımın annesiyle aram çok iyi beni doldurmaya çalışıyor ona karşı kötü olayım diye
Hihi eminim anneniz kötü niyetlidir.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama tüm yazdıklarınızdan belli yanlış yolda olduğunuz!

Rusya’da hangi şehir? Kiralar çok pahalı İstanbul’a göre, yabancıları çok sevmezler, kıyafet inanılmaz pahalı, soğuk hava, Allahtan doğalgaz elektrik ve su ucuz baya, bedava gibi :) yani ben açıkcası hem Rusya’da yakınlarım olduğu biri olarak pek tavsiye vermem...
Bizim de yakınlarımız var para sorun değil bazı arkadaşlar 1. Ayrılmam başkasına bu kadar yaklaşmam imkansız 2. İzmirde beraber çalışarak yasamamız imkansız 3. Herkesin annesini kendi annenizle kıyaslamayın annemin hayır demesi benim için önemli değil

6 senelik bir ilişkim var annem istemiyor erkek arkadasım evlenip Rusya’ya taşınmamızı istiyor herkesten uzak sen se çocuğumuzu büyütürsün orda hayat çok ucuz okul çağına gelince döneriz diyor ve ben de çalışmak istiyorum çalışırsam vazgeçmek zorunda kalacağım ondan öyle bir adam ki bu kadar senedir bana bir yalan dahi söylemedi gururumu kıracak bir yanlış yapmadı siz olaydınız?
izdivaç yapmak istediğin kişi türk mü rus mu?orada hayat ucuz ise rus kadınlar neden türkiye ye geliyor neden çalışıyor?

Ailesi çocuguna evlenicegi zaman bir ev veremiyosa hiç evlenmeyin onunla bu şartlar altinda anneden ayrilinca çok üzülürsünüz
Siz şaka mısınız bu devirde kaç aile çocuğuna evlendiğinde bir ev verebiliyor benim de erkek kardesim var evi YÖK diye evlenmesin mi gerçekten çok saçma

Ben rusyada yaşayamam burda bile kış bi bitse diye dua ediyorum intihar eğilimli oluyorum resmen, baska ülkeye gidin

izdivaç yapmak istediğin kişi türk mü rus mu?orada hayat ucuz ise rus kadınlar neden türkiye ye geliyor neden çalışıyor?
Türk Rus kadınlar meselesi baska sonuçta bu söylediğinin yalan olmadığını biliyorum neyi sorguladığımız anlamadım

Bizim de yakınlarımız var para sorun değil bazı arkadaşlar 1. Ayrılmam başkasına bu kadar yaklaşmam imkansız 2. İzmirde beraber çalışarak yasamamız imkansız 3. Herkesin annesini kendi annenizle kıyaslamayın annemin hayır demesi benim için önemli değil
E sen karar vermissin kendin zaten. niye millete soruyosunki hala gidiyimi kaliyimi diye.kararın ortada ve hala konu açiyosun. Enteresansın

E sen karar vermissin kendin zaten. niye millete soruyosunki hala gidiyimi kaliyimi diye.kararın ortada ve hala konu açiyosun. Enteresansın
Ben insanlara burdan ev alalım ya da gelinebilirdi miyim diye sormadım ki sadece iş ve aşk arasında seçim yapamadığım konusunda fikir almak istedim konular baska yerlere cekildi

Siz şaka mısınız bu devirde kaç aile çocuğuna evlendiğinde bir ev verebiliyor benim de erkek kardesim var evi YÖK diye evlenmesin mi gerçekten çok saçma
Ben senin özel durumuna yorum yaptim genelleme degil. Eş adayin ve sen askeri:)ücretlisiniz diye bi ev olursa geçinebilirsiniz diye

O zaman burda niye konu açıp soru soruyorsunuz anlamak güç. Karar alınmış sonuca varılmış. Karşıt görüşlere tepki de hazır. E güle güle size o zaman

Ben senin özel durumuna yorum yaptim genelleme degil. Eş adayin ve sen askeri:)ücretlisiniz diye bi ev olursa geçinebilirsiniz diye
Evimiz Yok diye ailesi bir ev veremeyecekse evlendirmesin diyorsunuz insallah siz cocuklarınıza ev verebilirsiniz

Back
X