Eş mi iş mi

Evimiz Yok diye ailesi bir ev veremeyecekse evlendirmesin diyorsunuz insallah siz cocuklarınıza ev verebilirsiniz
Evlendirmesin demiyorum annenin yaninda kalman için çareler ariyorum ama annenin yaninda kalmak senin zaten umrunda degilmiş. Rusyaya gitmek icin can atiyosun güle güleeee

Bu yazdığımdan bunu mu anlıyorsun

Anlayışım kıt zaar! "Siz olsaydınız ?" Diye soru sormussunuz siz. Bizde goruslerimizi belirtiyoruz, verdiğiniz cevaplar da ortada ise nedir sorunuz o zaman. Orda yakınlarınız var para sorun değil anneniz de sizin dediğiniz gibi sırf sizi dibinde oturtmak için kayinvalideciginize karşı dolduruyor. 6 senedir tanidiginiz adam gibi adam var. E güle güle gidin diyorum daha ne diyeyim?

Anlayışım kıt zaar! "Siz olsaydınız ?" Diye soru sormussunuz siz. Bizde goruslerimizi belirtiyoruz, verdiğiniz cevaplar da ortada ise nedir sorunuz o zaman. Orda yakınlarınız var para sorun değil anneniz de sizin dediğiniz gibi sırf sizi dibinde oturtmak için kayinvalideciginize karşı dolduruyor. 6 senedir tanidiginiz adam gibi adam var. E güle güle gidin diyorum daha ne diyeyim?
Ay canım bir şey demesen daha iyi olur sanki paramız YÖK diyorum ev alın diyorsun ben hadımım sen çocuğun var mı diye soruyorsun

Ay canım bir şey demesen daha iyi olur sanki paramız YÖK diyorum ev alın diyorsun ben hadımım sen çocuğun var mı diye soruyorsun
Ben ev alın mi demisim. Okumak okuduğunu anlamak görmek çok önemli. Bir bakınız ne demisim ne dememisim. Çocuğunu da mi sormusum hiç haberim yok. Ben mi sizofrenim acaba. Okuyun yazdiklarimi !!!

Bende izmirde oturuyorum çalışmıyorum eşim 3500 lira maaş alıyo öyle böyle bir ev aldık 1500 kredi ödüyoruz gül gibide geçiniyoruz.. siz kirada bile otursanız 500 liraya oturulabilecek ev bulursunuz.. ev sahibi olmak isterseniz 170 binden başlayarak ev sahibi olabilirsiniz bu kadar abartmayın..

Bende izmirde oturuyorum çalışmıyorum eşim 3500 lira maaş alıyo öyle böyle bir ev aldık 1500 kredi ödüyoruz gül gibide geçiniyoruz.. siz kirada bile otursanız 500 liraya oturulabilecek ev bulursunuz.. ev sahibi olmak isterseniz 170 binden başlayarak ev sahibi olabilirsiniz bu kadar abartmayın..
Herkesin ihtiyacı Farklı siz geçiniyorsunuz diye ben geçinebilirim diye bir durum yok nerede 500 liraya kiralık ev var

Burda ikimiz de askeri ücrete çalışacağız geçinmemiz imkansız ev kirası vs ayrıca çocuk yaptıgımız zaman baya bir borçlanacağız altından kalkmaya çalıştıkça yıpranacağız benim geri donmek istememin tek sebebi doğacak çocukların okulu yoksa kalırım sıkıntı değil
Yani siz de haklisiniz tabii.ama sehir disi olsa neyse yine bi nebze git gel kolay. diger turlu senede bir ya gelirsiniz ya gelemezsiniz.iyi dusunup karar verin o halde.hakkinizda hayirlisi olsun.

Yani siz de haklisiniz tabii.ama sehir disi olsa neyse yine bi nebze git gel kolay. diger turlu senede bir ya gelirsiniz ya gelemezsiniz.iyi dusunup karar verin o halde.hakkinizda hayirlisi olsun.
Tesekkür ederim

Arkadaşlar herkesin iyi niyetle yorum yaptığını biliyorum sorunum sadece işimle eşim arasında seçim yapamamak konu dağıldıkça kızgın yorumlar yazıyorum özür dilerim

21 haftalık hamileyim annemle aynı ildeyiz ama farklı ilçedeyiz inan o kadar zor ki çat kapı gidememek hemde aramız otobüsle 1 saat kendi arabamızla 20 dk ama aynı yerde olmak gibi olmuyor. Rusya çok çok uzak dil bilmediğin bir yerde yeniden hayat kurmak çok zor.

6 yıllık bir ilişki bu zamana kadar güven sağlanmıştır diye düşünüyorum.

Annenizde bana göre abartıyor. Ne kadar da anneniz de olsa ne hakla sizi erkek arkadaşınızın annesi ile aranızı açmaya çalışıyor.
Evet belki sizi hep yanında istiyor ama bir çok kişi ana babasının yanında değil. Bende annemin yanında değilim çalıştığım için senede 1 bilemedin 2 yanına giderim doya doya da kalırım.
Memleket- şehir fark etmiyor uzaklık hep aynı.. sizde izinlerinizde gelir doya doya görürsünüz.
Baktınız şartlarıniz iyi değil eşinizle dönersiniz.
Bir çok insan çocuğunuda doğuruyor tek başına da büyütüyor. Şartlarına göre davranıyor.
Gitmeniz şu Türkiye şartlarında bana göre en doğrusu. İmkanlarıniz burya göre daha iyi olacaktır.
Belki zamanla daha konforlu bir ülkeye bile gidersiniz her şey mümkün.

Konuyu bi erkek açsa demedigimiz kalmaz ne ana kuzulugu kalır ne kayınvalidenin kötü oldugu. Anneniz kötü bi şey yapıyor demiyorum ama bu kadar bağımlı yaşamanın manası da yok kaldı ki rusya şurası dünyanın bi ucuna gidiyor insanlar. Bence gidin ama evlenip cocuk bakmak üzere degil dil öğrenin egitim alın evde oturmayın yani. Belki zamanla daha gelişmiş bi ülkede yaşama ihtimaliniz olur. Bakmayın bu ülkede boğazını doyurup ev kredisi ödeyebilen herkes kendini iyi yaşıyor zannediyor yok öyle bi dünya maalesef

Back
X