Eş mi iş mi

Konuyu bi erkek açsa demedigimiz kalmaz ne ana kuzulugu kalır ne kayınvalidenin kötü oldugu. Anneniz kötü bi şey yapıyor demiyorum ama bu kadar bağımlı yaşamanın manası da yok kaldı ki rusya şurası dünyanın bi ucuna gidiyor insanlar. Bence gidin ama evlenip cocuk bakmak üzere degil dil öğrenin egitim alın evde oturmayın yani. Belki zamanla daha gelişmiş bi ülkede yaşama ihtimaliniz olur. Bakmayın bu ülkede boğazını doyurup ev kredisi ödeyebilen herkes kendini iyi yaşıyor zannediyor yok öyle bi dünya maalesef
Aynen:KK70::KK70:Adam ve annesi afaroz edilmişti bile..

Herkes annesiyle dip dibe olmak zorunda değil. Eğer çok anneci biri değilseniz gidin bence. Hayat ve imkanlar eminim orda daha iyidir. Çocuk için de iyi olur

Gurbet emin olun çok zor gurbete gelin gelen iti olarak söylüyorum ki ben il değiştirdim evet eşinizi sevince biraz daha iyi am eş herşey demek değil evlenip Türkiye de kalma şmkanınız varsa kalın çünkü başka bi ülke ve kimsesizlik çok ama çok zor

Konunuzun içeriğini okumadım. Başlığa göre cevap veriyorum tabikide İŞ.

Gurbet emin olun çok zor gurbete gelin gelen iti olarak söylüyorum ki ben il değiştirdim evet eşinizi sevince biraz daha iyi am eş herşey demek değil evlenip Türkiye de kalma şmkanınız varsa kalın çünkü başka bi ülke ve kimsesizlik çok ama çok zor
İmkanımız yok hem ayda elimize gecen para 4000 olacak hem çocuğumuz olunca anneme götür geri al derken hayatım zor olacak anneme yakın ev tutamam burda kiralar 1500 2000 den başlıyor

İmkanımız yok hem ayda elimize gecen para 4000 olacak hem çocuğumuz olunca anneme götür geri al derken hayatım zor olacak anneme yakın ev tutamam burda kiralar 1500 2000 den başlıyor

Rusya’daki kadınlar Türkiye ye geliyor orda iş yok diye siz ise burdan oraya oranın hayat şartları nasıl tabi biz bilmiyoruz evet doğduğun yer değil doyduğun yer karşınızdaki insana güveniyorsanız amenna o zaman işiniz biraz daha kolay çünkü manevi destek çok ama çok önemli.belirli bi süre içinse sayılı gün çabuk geçer ama rekat söyleyeyim ailenize çok düşkünseniz o zaman zor dilini bile bilmediğiniz bi yerde.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim

Rusya’daki kadınlar Türkiye ye geliyor orda iş yok diye siz ise burdan oraya oranın hayat şartları nasıl tabi biz bilmiyoruz evet doğduğun yer değil doyduğun yer karşınızdaki insana güveniyorsanız amenna o zaman işiniz biraz daha kolay çünkü manevi destek çok ama çok önemli.belirli bi süre içinse sayılı gün çabuk geçer ama rekat söyleyeyim ailenize çok düşkünseniz o zaman zor dilini bile bilmediğiniz bi yerde.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim
Ailemden uzak kalmak değil ki sorunum ailem beni bağlayan faktör değil benim düşündüğüm kendi işim

Herkesin ihtiyacı Farklı siz geçiniyorsunuz diye ben geçinebilirim diye bir durum yok nerede 500 liraya kiralık ev var
sen gel ben sana nasıl buluyorum 500 liraya ev. illede rusyaya gitmek istiyorsan burda bunu sorman gerekmez onu bunu bahane etme git yani.. rusyadanda çok zengin döneceğini sanma çok umut bağlama oraya..

sen gel ben sana nasıl buluyorum 500 liraya ev. illede rusyaya gitmek istiyorsan burda bunu sorman gerekmez onu bunu bahane etme git yani.. rusyadanda çok zengin döneceğini sanma çok umut bağlama oraya..
Bul da taşınalım ev lafta kalmasın bu sözün ama Allah aşkına bulsana

Konuyu bi erkek açsa demedigimiz kalmaz ne ana kuzulugu kalır ne kayınvalidenin kötü oldugu. Anneniz kötü bi şey yapıyor demiyorum ama bu kadar bağımlı yaşamanın manası da yok kaldı ki rusya şurası dünyanın bi ucuna gidiyor insanlar. Bence gidin ama evlenip cocuk bakmak üzere degil dil öğrenin egitim alın evde oturmayın yani. Belki zamanla daha gelişmiş bi ülkede yaşama ihtimaliniz olur. Bakmayın bu ülkede boğazını doyurup ev kredisi ödeyebilen herkes kendini iyi yaşıyor zannediyor yok öyle bi dünya maalesef
Son cümlenizi üzerime alıyorum. Bu ülkede İyi yaşadığımızı söylemedim en azından yaşanamayacak kadar kötü olmadığını söyledim.. evet şimdilik kredi ödeyip karnımızın doyduğuna şükrediyorum en azından gurbet ellerde değilim kendi topraklarımda kendi memleketimdeyim.. ben gelişmiş ülke olarakta emin ol rusyayı tercih etmezdim giden birsürü insan tanıyorum ordada kolay değil hiçbirşey.. alışana kadar epey bir zaman geçer o zaman içindede ne olur bilinmez..

Ben 30 senedir karnımı doyurmaya değil sağlıklı yemeye gayret ettim ay karnım tok değil ne yediğime dikkat ettim saglıklı beslenmek için ihtiyacımız olanları bu ülkede karşılayabiliyor muyuz ben baya donarım büyüdüm sanırım bilemem et olmayan sofraya oturmadım bile şimdi siz böyle yasamayı becerebiliyorsunuz diye ben de bu şekilde yasamalı mıyım biz kalkıp nereye gidelim diye düşünüp Rusya’yı seçmedik iş imkanı vardı erkek arkadasım gitti ben de gidip gitmeme konusunda kararsızım diyorum aile ile alakası Yok düşünmemin sadece gidince çalışamayacağım dil öğrenene kadar

Narlıderede çalışmıyoruz bucaya gel.. ayrıcada narlıderede 1500 altındada gayet normal evler var sizin baktığınız evler eminimki en lüks olanı.
Burada yaşamam ben çok uzak ayrıca ulaşım şartları çok kötü ben buraya alışıgım ayrıca 2400 2500 kira veriyoruz ne kadar seviyorsunuz atmayı burda içine girilmeyecek evler 1200 1500

2 aileden de uzak kalacaksanız gidin. İnsan doyduğu yerde yaşar nihayetinde. Ama siz başka memlekette yaşayabilir misiniz, onuda düşünün. Orada da zamanla bir iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Burada yaşamam ben çok uzak ayrıca ulaşım şartları çok kötü ben buraya alışıgım ayrıca 2400 2500 kira veriyoruz ne kadar seviyorsunuz atmayı burda içine girilmeyecek evler 1200 1500

Rusya kadar uzak olmasa gerek?

Back
X