eş mi iş mi?

Ağzını güzelce topla! İlk olarak sen alintilamış olabilir misin beni sevgili Einstein ? Memursun ya herşeyi bilirsiniz:) biraz daha çalış anlarsın süreci!

Neyse seninle uğraşamayacağım zira vaktim kıymetli! Sen de mesai saatlerinde işini yap, buralarda dolanma!

Take a good care of yourself dear weird so-called working woman!

Evlisiniz ayrısınız. Bunun çokta mantıklı bir açıklaması yok bence. Hayat memat meselesi mi. Bence hayır. Özlemiyor musunuz kocanızı. Aile yuva değil misiniz? Siz çalışmazsanız aç mı kalacaksınız. Sanmıyorum. Bence idare edebilirsiniz

ne kadar maaş alıyorsunda 20 30bin kaybın oluyor anlamadım, yıllık mı hesapladın

Esiniz ile ortak eviniz nerede kurulu... sizin bulunduğunuz ilde mi, eşinizin bulunduğu ilde mi?

Öğretmenseniz ders programini 3 güne ayarlamalarini rica edin...15 saatten fazla almayin...

Birde özür grubu tayin başvuruları basladı, öncelikle ona başvurun (2-7 ocak)

Biz de bi süre tayin bekledik çok zor bir durum ama sizin olayınız farklı eşinizle aynı yerde çalışırken ikiniz de tayin isteyip eşinizin çıkıyor sizin çıkmıyor peki o aşamada neden eşiniz tayini durdurmadı? Kendi seçimi ile ayrı kalıp şimdi ücretsiz izin hakkınızı kullanmanızı istiyor?? Bu durum bana çok ama çok mantıksız geldi eşiniz kendi ailesinin olduğu yere mi tayin istedi ?

Lutfen sakın ısınızı zora sokmayın.Devır gercekten her acıdan cok zor

Herkesin kendi tercihi tabi ama ben ayri sehirlerde evliligi surdurmektense gidin derim. Ben olsam ayri kalmak istemezdim. Benim önceligim maneviyattan yana olurdu.
Sonucta istifa etmiyorsunuz ucretsiz izin alti ustu yapilan yorumlari cok agir buldum esinizin bu talebi de gayet normal geldi bana. O gelemiyor madem siz gidin ne olacak ki

Farklo sehirlerde evlilik cok zor eziniz sizi ozlemis sizinle beraber yasamak istiyor ki evliliğin amaci da bu degil mi ucretsiz izin demek bir daha calisamayacaksiniz demek degil ki soyle soy soru sorayim anneniz babaniz sana ihtiyacm var ucretsiz izizin almalisin deselerdi gider miydiniz esinizin desize ihtiyaci var sizi ozlemos sizinle yuva olmak istiyor ve sizi cagiriyor birde diyelim ki 1 yillik ucretsiz izin aldiniz 1 yildan oncr vvazgecio ise donebiliyor musunuz izni alirsiniz baktiniz maddi durum kotuye gidiyor tekrar ise baslarsiniz hayat sartlari bazen insana cok farkli seyler yaotirabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…