eş mi iş mi?

iş..kesin ve kesinnn

Adamın yanında olmak isteseniz siz zaten giderdiniz. Aile evinde para için bu şekilde evlilik yürütmek bence mantık dışı. O da 10 saat mesafe imiş. Bana evliliğiniz oturmamış gibi geldi. Siz gitmek istemiyorsunuz, maaş da olmayınca kısıtlanırsınız tümden. Hiç yola düşmeyin.

Ayrıca ücretsiz izin aldığınız için derece ve kıdem ilerlemesi olmucak. Emeklilikte çalışılan süre olarak hesaplanmaya dahil olmucak.tamamiyle boşa harcanan bir süre olarak kalacak. Sormamızin mahsuru yoksa ne kadar süredir ayrisiniz. Zaten öğretmen olduğunuz için yaz tatiliniz var.

evet az ona göre.kazanılır ama bugunler geriye gelmez düşüncesinde.ayrı kalıp para fazla para kazanmak ona göre degil
Aynı benim kafadan. Ben ayrı kalmak istemezdim böyle bir sans varken.Ayrica sana işi bırak demiyor ki izin kullan diyor

tabiki rahatklık değil.ama
evet bende bu esnada yüksek lisans gibi kendimi geliştirebilecek seylere yönelmek istiyorum

Tesekkür ederim izin alıp gitmek bana da daha yakın geliyor

Evet tekrar cocuk olunca izin hakkım olacak

Burada ne desek boş. Hangi koşullarda nasıl maddi zorluk yaşıyorsunuz biz bilemeyiz. Bunun kararını eşin ve sen ortak almalısınız.

Kariyerini yükseltecek bir yerde çalıştığını nerden biliyorsunuz belki memur ikiside

Memurlukta kıdemin olmadığını nereden çıkarıyorsunuz? Detayları bilmek zorunda da değilim ayrıca, ilk verdiği bilgiye bakarak yorum yapıyorum ama lakin sizi neden bu kadar rahatsız etti kariyeri seç demem onu anlamadım. Cidden neden rahatsız oldunuz da sabahtan beri zırt pırt alıntılayıp yazıyorsunuz. Ve ayrıca iş tecrübesinin artması, iş hayatında kalmak önemlidir.

Bu benim fikrim, siz de aksini düşünüyorsunuz o sizi bağlar, yorumunuzu yapın ve geçin. Lütfen bir daha da bana yazmayın.

Son düzenleme:
Ailemin yanında olmam tamamen tesadüf.bile isteye yapılmış bir sey degil.eşimle ortak kararımız sonucu başka sehire tayin istedik.eşimin cıktı benim olmadı.ben aynı görev yerimde kaldım.ailem de burda.bende onlarla yasıyorum dogal olarak.ben eşimi de zora sokmamak için 4 5 ay daha idare edebilir miyiz düşüncesindeyim sadece bu yüzden kararsızım.

Maddi durumum çok kötü değilse, biraz zorlansakta eşimin maaşı bir süre yetecekse ben olsam izine ayrılırdım. Bana göre hiç birşey aileden kıymetli değil.

eşinizle sorun yaşamayacaksanız bence işe devam edin. Ama bunun için çok büyük bi sıkıntı yasayacaksanız, demekki eşiniz maddi sıkıntı yaşamayı göze almış o zaman atamaya kadar yanında kalın madem

Eşiniz geri dönemiyor mu? Hangi kurumda çalışıyor. Sebep neydi bile bile ayırmışsınız birbirinizi. Muhtemelen ondan çıkmıyor tayin. Keyfi istenmiş eşinizinki de çünkü.

Ay çok meraklıydım size yazmaya bende memur um neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ben alıntı yapıyorsam sizde yapıyorsunuz beni rahatsız eden bir durum yok ortada aksini düşündüğüm yok siz baya yara almışsınız galiba ki tam bir erkek düşmanı gibi yorumlar yapıyorsunuz eğer bir hayatı paylaşıyorsanız birşeylerden feragat edilmeli bu her iki taraf içinde gerekli ama sanırım sizin öyle sevgi gibi bir durumunuz olmadığı için direk adama karşı yorumlar la geldiniz nese kib by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…