- Konu Sahibi yaseminbudak
-
iş..kesin ve kesinnnmerhaba arkadaşlar.
hemen konuya gireceğim.
tayinim çıkmadığı için eşiminle ayrı yerlerde çalışıyoruz su an.eşim ise bu aydan itibaren ücretsiz izin almamı ve tayinim çıkana kadar böyle devam etmesini istiyor.
benim çalışıtıgım yer cok rahat yalnız degilim.
eşim ise yalnız kalıyor.
izin alırsam maddi kaybımız nerden baksam 20-30 bin ki daha fazlası da olabilir.
maddi durumumuz da su an için bunu gözden çıkarmaya uygun degil.
mantıklı mı davransam duygusal mı yaklaşsam bilemedim.
fikirlerinize ihtiyacım var.
işime istediğim zaman geri dönebiliyorum aslında.tamamen bırakmak söz konusu değil.ama bu 4 5 ay ya da 1 yıl bile sanki boşa gidiyormuş gibi.
Aynı benim kafadan. Ben ayrı kalmak istemezdim böyle bir sans varken.Ayrica sana işi bırak demiyor ki izin kullan diyorevet az ona göre.kazanılır ama bugunler geriye gelmez düşüncesinde.ayrı kalıp para fazla para kazanmak ona göre degil
tabiki rahatklık değil.amaanlayamadığınız, ve sorun olan noktada bu ztn
umarım evlilikte ayrı kalmanın genel sonucunun rahatlık olmadığını en kısa zamanda hissedebilirsiniz. Bir sürü artı olabilir ama sonucta hep eksidesiniz tam anlamıyla ayrıyım ama iyki ayrıyım diyeni bulamazsınız.
inşallah sizin için doğru kararı verirsniz.
evet bende bu esnada yüksek lisans gibi kendimi geliştirebilecek seylere yönelmek istiyorumanliyorum, zormus.
ben tercih etmezdim ayri kalmayi, ama evde oturmayi da sevmem, isten izin al git evde otur bana sacma geliyor.
kardesim ogretmen, sanirim yuksek lisans vs icin gecici tayin aldirilabiliyor, mesela onu arastirsaniz, en azindan ucretsiz izinde yuksek lisansla degerlendirirsiniz tayininiz cikana kadar.
Tesekkür ederim ben de sanırım böyle yapacagımEvlliğimin yarısı iş sebebiyle ayrı geçti
O yüzden biliyorum
Eş tabiki de. Hayatın garantisi yok tayin çıkmazsa yine dönersiniz ailenizin yanına.
Evet kariyer durumu söz konusu degil.Kariyerini yükseltecek bir yerde çalıştığını nerden biliyorsunuz belki memur ikiside
Tesekkür ederim izin alıp gitmek bana da daha yakın geliyorEvet ama sonuçta bir süre eş durumu tayini olana kadar özel izin hakkı var olmazsa il ya da ilçe mem e atanma var
Herkes gidemiyor özellikle Balıkesir ilçeleri vs çok dolu alan değiştirip gidenler vs oluyor ama bu yola çıktıysanız denemek lazım herşeyi
Bir gün bir araya geliriz deyip ayrı ayrı yıllarca yaşanmaz ki
Ben yine alın izni gidin derim belki arada çocuk sahibi olmaya karar verir o arada da izin alırsınız
Gün olur devran döner zamana bırakmak lazım bazı şeyleri
Evet tekrar cocuk olunca izin hakkım olacakBen şahsen eşimden ayrı kalmak istemezdim. Eşinizi bu konuda iyi anlıyorum. Siz bu hakkınızi simdi kullansaniz ilerde çocuk olunca (yani istiyorsaniz eger) tekrar kullanabiliyormusunuz? Çünkü öyle değilse şimdi kullanmayin derim. Ilerde lazım olur. Ama tayin çıkmasa o 4-5 ayı boş durmakta mantıksız.
Kariyerini yükseltecek bir yerde çalıştığını nerden biliyorsunuz belki memur ikiside
Ailemin yanında olmam tamamen tesadüf.bile isteye yapılmış bir sey degil.eşimle ortak kararımız sonucu başka sehire tayin istedik.eşimin cıktı benim olmadı.ben aynı görev yerimde kaldım.ailem de burda.bende onlarla yasıyorum dogal olarak.ben eşimi de zora sokmamak için 4 5 ay daha idare edebilir miyiz düşüncesindeyim sadece bu yüzden kararsızım.Adamın yanında olmak isteseniz siz zaten giderdiniz. Aile evinde para için bu şekilde evlilik yürütmek bence mantık dışı. O da 10 saat mesafe imiş. Bana evliliğiniz oturmamış gibi geldi. Siz gitmek istemiyorsunuz, maaş da olmayınca kısıtlanırsınız tümden. Hiç yola düşmeyin.
Eşiniz geri dönemiyor mu? Hangi kurumda çalışıyor. Sebep neydi bile bile ayırmışsınız birbirinizi. Muhtemelen ondan çıkmıyor tayin. Keyfi istenmiş eşinizinki de çünkü.Ailemin yanında olmam tamamen tesadüf.bile isteye yapılmış bir sey degil.eşimle ortak kararımız sonucu başka sehire tayin istedik.eşimin cıktı benim olmadı.ben aynı görev yerimde kaldım.ailem de burda.bende onlarla yasıyorum dogal olarak.ben eşimi de zora sokmamak için 4 5 ay daha idare edebilir miyiz düşüncesindeyim sadece bu yüzden kararsızım.
Ay çok meraklıydım size yazmaya bende memur um neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ben alıntı yapıyorsam sizde yapıyorsunuz beni rahatsız eden bir durum yok ortada aksini düşündüğüm yok siz baya yara almışsınız galiba ki tam bir erkek düşmanı gibi yorumlar yapıyorsunuz eğer bir hayatı paylaşıyorsanız birşeylerden feragat edilmeli bu her iki taraf içinde gerekli ama sanırım sizin öyle sevgi gibi bir durumunuz olmadığı için direk adama karşı yorumlar la geldiniz nese kib byMemurlukta kıdemin olmadığını nereden çıkarıyorsunuz? Detayları bilmek zorunda da değilim ayrıca, ilk verdiği bilgiye bakarak yorum yapıyorum ama lakin sizi neden bu kadar rahatsız etti kariyeri seç demem onu anlamadım. Cidden neden rahatsız oldunuz da sabahtan beri zırt pırt alıntılayıp yazıyorsunuz. Ve ayrıca iş tecrübesinin artması, iş hayatında kalmak önemlidir.
Bu benim fikrim, siz de aksini düşünüyorsunuz o sizi bağlar, yorumunuzu yapın ve geçin. Lütfen bir daha da bana yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?