eş mi iş mi?

Yukaridaki yoruma katiliyorum. Izinden sonra ayni sekilde isinize donup bir kaybiniz olmayacaksa alin izin bir bakin olmazsa donersiniz zaten. Ama isinizi kaybetme riskiniz vs varsa herzaman ekonomik ozgurluk derim
kaybetme riskim yok dönebilirim.ama bana su an maddi açıdan zorklayacak gibi geliyor.

evet keşke tayinin kesinliği olsaydı.

Öğretmenseniz eş durumunun tayin Zamanı var çalışma şartı var yani nasıl belirli değil

Eşiniz gittiği yerde ne zamandır çalışıyor
tabiki zamanı var ama artık eş durumundan kesin olarak eşinin yanına gidemiyorsun bunu agustosta yasadık.onun için kesinliği yok bir çok kişi bunun için ya izin aldı ya eşinden ayrı kaldı.

evet bende aynı sizin gibi düşünüyorum.öğretmenim maddi açıdan zorlanacagız tabiki aynı durumda olmayacagız.kararsızım.

ortak kararımızdı.çünkü eşimin yanına gidebileciğimi düşündüm.birlikte bizim için iyi olacagını düşündüğümüz bir karar aldık

ortak kararımızdı.çünkü eşimin yanına gidebileciğimi düşündüm.birlikte bizim için iyi olacagını düşündüğümüz bir karar aldık

anliyorum, zormus.

ben tercih etmezdim ayri kalmayi, ama evde oturmayi da sevmem, isten izin al git evde otur bana sacma geliyor.

kardesim ogretmen, sanirim yuksek lisans vs icin gecici tayin aldirilabiliyor, mesela onu arastirsaniz, en azindan ucretsiz izinde yuksek lisansla degerlendirirsiniz tayininiz cikana kadar.

tabiki zamanı var ama artık eş durumundan kesin olarak eşinin yanına gidemiyorsun bunu agustosta yasadık.onun için kesinliği yok bir çok kişi bunun için ya izin aldı ya eşinden ayrı kaldı.

Evet ama sonuçta bir süre eş durumu tayini olana kadar özel izin hakkı var olmazsa il ya da ilçe mem e atanma var

Herkes gidemiyor özellikle Balıkesir ilçeleri vs çok dolu alan değiştirip gidenler vs oluyor ama bu yola çıktıysanız denemek lazım herşeyi

Bir gün bir araya geliriz deyip ayrı ayrı yıllarca yaşanmaz ki

Ben yine alın izni gidin derim belki arada çocuk sahibi olmaya karar verir o arada da izin alırsınız

Gün olur devran döner zamana bırakmak lazım bazı şeyleri

Üzgünüm ama arkadaşlara katılmıyorum. Hiç kuşkuşuz eşimi seçerdim. Ayrı ayrı maddi refah yaşayacağımıza birlikte ayağımızı yorganına göre uzatmayı tercih ederdim. İnsanlar neden aksine teşvik ediyor anlamıyorum. Evliliğin en güzel zamanları neden hasretle geçsin?

Ben şahsen eşimden ayrı kalmak istemezdim. Eşinizi bu konuda iyi anlıyorum. Siz bu hakkınızi simdi kullansaniz ilerde çocuk olunca (yani istiyorsaniz eger) tekrar kullanabiliyormusunuz? Çünkü öyle değilse şimdi kullanmayin derim. Ilerde lazım olur. Ama tayin çıkmasa o 4-5 ayı boş durmakta mantıksız.

Bence o paraya ayrı kalmak değmez yakında degilki idare edilsin ben kendim derdim eşime birimizden biri isi bıraksın diye doğru değil bence ayrı yasamak herkesin kendi düşüncesi tabi yinede

Detayları okumadım cidden bilmiyorum nedir ne değildir. Hatta ailesinin evinde yaşadığını da senin mesajından öğrendim.

Konuyu tenzih ederek valla gaaaaayet güzel anlatmışsınız. Aynısını söyleyecektim. Hep kariyer iş konusunda kadın fedakarlık yapsın isteniyor. Neden çünkü kadın çalışsa nolur çalışmasa nolur di mi. Değer vermiyorlar ki kadının çalışmasına aklına kariyerine.

Evlliğimin yarısı iş sebebiyle ayrı geçti
O yüzden biliyorum
Eş tabiki de. Hayatın garantisi yok tayin çıkmazsa yine dönersiniz ailenizin yanına.

Kendi ücretsiz izin alsın madem. Nedense hep kadınlar işlerinden fedakarlık yapıyor ve hep bu bekleniyor kadınlardan, aynı aklı sen o'na ver. Kendisi ücretsiz izin alsın ve tayini çıkana kadar beklesin!
O zaman ne farkedecek mi zaten maddi durumlar yüzünden ayrılmak istemiyor ücretsiz e eşi de ayrılsa aynı şey olacak

uzak mesafe evliliği çok saçma.

ben olsam eşimi severdim. maddi olarak kaybınız olmayacak çünkü çalışmayacaksınız. sanki çalışıp para alamayacak gibi anlatmışsınız. bi de diyorsunuz ki standartta yaşarız. ayrı yaşadıktan sonra para içinde yüzseniz ne fayda.

O zaman ne farkedecek mi zaten maddi durumlar yüzünden ayrılmak istemiyor ücretsiz e eşi de ayrılsa aynı şey olacak

Çok şey farkedecek. Biri işinde ilerleyip kıdemini ve tecrübesini ilerletip geleceğe yatırım yaparken, diğeri onun yükselmesi için kendi geleceğinden vazgeçecek. Herzaman kariyeri seçme taraftarıyım. Bu benim önerim, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Ailenizi yuvanizi secin tabikim 20 bin lira icin bu kadar ayri kalmaya degermi ustelik cok zor durumdada degilsiniz. Bazi manevi degerlerin yaninda maddi seyler o kadar anlamsiz kaliyorki. Ben olsam evliligimin huzurunu birligi beraberligi secerdim. Isinizden olmak gibi bir durumda soz konusu degil ustelik.

Bencede is olmalı tercihiniz.Eşe güvenmek öyle fedakarlık etmek ne kadar sağlıklı olabilirki. Burda hergün bir sürü eş hikayeleri okuyoruz ..tercih sizin tabiki

Kariyerini yükseltecek bir yerde çalıştığını nerden biliyorsunuz belki memur ikiside

İşten çıkmıyorsunuz ki ücretsiz izin alıyorsunuz ben olsam ücretsiz iznimi alırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…