- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Omur boyu ama belli bir yastan sonra duzene giriyormus daha iyi oluyormus
Bilmiyorum cok yorgunumçok geçmiş olsun öncelikle.
diyelimki eşiniz yok,allah korusun bu dünyadan göçtü. şu şartlarda ,çocuğunuzdaki bu rahatsızlıkla ailenizin yanındaki imkansızlıkla siz neler yapardınız????ne gibi bir yol izlerdiniz?
Evetayrıca merak ettim aynı evde yaşarken oğlunuzun bakımı ile ilgileniyor mu ?
Suanda 3.5 yasinda oglum 5-6eğer böyleyse çekme bu adamı. baban vefat etmiş. annen yok mu? onun yanına yerleş. çalışıyomışsun zaten. adam kendine köle arıyor.
İkisini de soyluyor karar vermemi bekliyorpeki siz bunları yerine gietirmediğinizde ne oluyor? evi mi terkediyor sizi mi kovuyor?
Tayin zamani gecti annem koyde tedavileri zor ozellikle acil bir sey olsaeğer böyleyse çekme bu adamı. baban vefat etmiş. annen yok mu? onun yanına yerleş. çalışıyomışsun zaten. adam kendine köle arıyor.
Bagimlilik mi yorgunluk mu bilmiyorum orta yolu var midir onu dusunuyorumAdam sizi istemiyor, diğer taraftan vicdan azabı çekiyor. Sen kabul etme diye sunulmuş şartlar. Ben sizin yerinizde olsam boşanır, bakıcı+kiralık ev tutardım. Üç büyük şehirden birinde yaşamıyorsanız öğretmen maaşı bir evi geçindirmeye yeter. Ama siz de kocanıza bağımlısınız gibi geldi yazdıklarınızdan, çocuk bahane gibi.
Oluyor hem de fazlasiylaOğlunuzun bakımına faydası oluyor mu peki?
Suanda 3.5 yasinda oglum 5-6
yaslarinda cihaz kullanimina bAslanacak o zaman kacirmalari azaliyormus
İkisini de soyluyor karar vermemi bekliyor
Adam sizi istemiyor, diğer taraftan vicdan azabı çekiyor. Sen kabul etme diye sunulmuş şartlar. Ben sizin yerinizde olsam boşanır, bakıcı+kiralık ev tutardım. Üç büyük şehirden birinde yaşamıyorsanız öğretmen maaşı bir evi geçindirmeye yeter. Ama siz de kocanıza bağımlısınız gibi geldi yazdıklarınızdan, çocuk bahane gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?