Es olacak adam diyor ki…

Zor durumundan yararlanıyor çocuğunun hastalığını kullanıyor böyle adam olmaz olsun. Evi ayırıp çocuğunu yanına alamıyor musun? Annen gelir bi akraban gelir yarım gün yardımcı alırsın idare edemez misin? Bu adam çocuğu kullanıp senin paranı da yemeye çalışıyor. Kişiliksiz karaktersiz kadının parasına göz diker sonra da aile babasıyım diye dolanır
 
Bilmiyorum cok yorgunum
 
bir anne için evladından ve onun sağlığından kıymetli bişey Yok... şartlarını hafifletmeye çalış Allah yardımcın olsun. İnş oğlun büyüdüğünde kendisi için yaptığın bu fedakarlığın farkında olur. Ve o adam duyması gerekenleri oğlunun ağzından duyar
 
Sanki sizi pes ettirmek için sunmuş bu şartları.siz vazgeçip ayrilin diye.anliyorum sizi hasta bir çocukla tek başınıza mücadele etmeye sanki mecaliniz yok.destek istiyorsunuz.ama onu da tam bulamıyorsunuz.bilemiyorum ki ne denir.Allah yardımcıniz olsun inşaallah.ama olmuyorsa da zorlamanin manası yok.Allah büyük.tum şartlarinizi ona baglamayin derim.neticede ölüm var.farzedin ki eşiniz vefat etti o zaman ne yapacaksınız
 
Adam sizi istemiyor, diğer taraftan vicdan azabı çekiyor. Sen kabul etme diye sunulmuş şartlar. Ben sizin yerinizde olsam boşanır, bakıcı+kiralık ev tutardım. Üç büyük şehirden birinde yaşamıyorsanız öğretmen maaşı bir evi geçindirmeye yeter. Ama siz de kocanıza bağımlısınız gibi geldi yazdıklarınızdan, çocuk bahane gibi.
 
Bagimlilik mi yorgunluk mu bilmiyorum orta yolu var midir onu dusunuyorum
 
Yapmanız gereken sey oglunuzu da alıp o adamın yanından gitmeniz. Kendisi; sizi insan yerine koymayan bir goril. Hoş, goriller bile evlatlarını düsünürya, neyse.
Yapmanız gereken sey bosanmak ancak carenizin olmadıgını düsünüyorsunuz. Acaba gercekten careniz yok mu? Her seyi sakin kafayla tekrar gözden gecirin.
*Yavrunuz ile birlikte annenizin yanına taşınsanız, siz calısırken anneniz baksa? Bunun karsılıgı olarak da evi gecindirseniz.
*Ayrı eve çıksanız, paraya ihtiyacı olan bir konu komşu akrabaya siz calısırken oglunuza para karsılıgı bakmasını teklif etseniz?
*Annenizin bulumdugu yerde hastane olmaması bir meseleyse, o zaman bosanma davası sonuclar sonuclanmaz kredi cekip araba alsanız, cocugunuz hastalandıgında apar topar götürebilseniz?
Tüm imkanları zorlayarak düsünün. Sakın "cocugum babasız kalmasın, baskı görüyorum ama en azından evladım rahat, benim basımi sokacak evim var" diye düsünmeyin. Bu adamın kölelik sözlesmesi zaman gectikce artacak ve siz mutsuz-tahammülsüz bir anne olarak evladınıza bile gerekli olan bakımı sefkatle veremeyecek hale geleceksiniz.
Her seyi düsünün, bosandıktan sonra siz işteyken cocugunuza bakabilecek biri varsa hic durmayın.
Allah yardımcınız olsun, sifa versin.
 
Mutlaka bir yol bulunur. Bu adamın yaptığı işkenceye girer.
İşkence ve şiddetli geçimsizlik davaları açıp oğlunuz için nafaka alabilir, o parayla bakıcı tutabilir ve çalışabilirsiniz. Anneniz de gelir gider yardımcı olur.

Bir süre alışana kadar zorlar ama bak gör sonra nasıl rahatlarsınız.
Her şey bir gayretle cesaret edip adım atmakla başlar.
 
Suanda 3.5 yasinda oglum 5-6
yaslarinda cihaz kullanimina bAslanacak o zaman kacirmalari azaliyormus

İkisini de soyluyor karar vermemi bekliyor


son cümleye katılmasam da bu uye haklı gibi. adam vicdan azabından size he diyor. şartları da kabul etmemenizi umuyor. çocuğu görmeyince vicdanı azabı geçiyo muhtemelen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…