Es olacak adam diyor ki…

Annemin yanina gidemiyorum tayin zamani gecti aslinda bu surecte oglumu emanet edecek ona iyi bakacak kimsem yok sifirdan baslamak tek basina zorken hasta cocukla daha zor bosanma sureci cok uzun surecek bir yandan işe gitmek bir yandan tedaviler yeniden bir hayata baslamak nasil olacak bilmiyorum

Kartınızı istiyormuş. Tüm paranızı bu adama verip oğluma bakıyor diye düşüneceğinize, paranızın bir kısmını bir yardımcıya verip öyle baktırın oğlunuza. Bu adam resmen hasta. Sizin de psikolojinizin iyi olduğu söylenemez bence. Oğlunuzun hastalığının boşanmanızla hiç ilgisi yok. Evi ayırın, annenizi de yanınıza alın. Çalışıyormuşsunuz. Daha hala ne yapayım diyorsunuz.

Gerçekten kararlı olsanız -ki evi terk edip geri dönmüşsünüz- haziran-temmuz aylarındaki il içi-il dışı atamalardan başvuru yapardınız. Bir öğretmen maaşı ev geçindirir. Ben tek maaşla ev geçindirdim, kira ödedim, kredi çektim araba aldım, kredi kartı ödedim. Siz o araba parasını bakıcıya bağlarsınız. Değil mi?

Ben daha çok sizin çocuğu kullandığınızı düşünüyorum. Ben de anneyim, bana böyle çocuğumun hastalığını kullanarak şart şurt sunacak adama maddi manevi tazminat, nafaka davası açarım, iyi bir avukat tutarım, ayrıca onun alnını karışlarım. Kapımdan içeri giremez.
Ayrıca Siz çocuğunuz için mi dert yanıyorsunuz, kocanız için mi? Konunuzu tekrar okuyun.

sizin durumunuza dahasi yavrunuza cok uzuluyorum adam evladi hasta morale ihtiyaci destege ihtiyaci var dicene.bildigim kadariyla baba ogul da birbirlerine duskunler.sartlari kabul edilecek gibi de degil.

Yanlis hatirlamiyorsam eger haziranin ilk haftalariydi tayin o zaman burdaydim terk etme niyetiyle gitmedim bayram nedeniyle gittik ama orda tartisti gelme eve bir daha dedi oglum hastalaninca acil dondum tek basima olsam ya da oglum hazta olmasa dedikleriniz kolaydi bana da bu kadar zor gelmezdi belki oglum derdim degil emanetim sadece o iyi olana kadar ya da duzene girene kadar neler yapaBilirim bunu dusunuyorum

zor valla katlanılmaz

Bu kölelik maddelerinin altına imzanı atmayacaksın herhalde ? Çalışıyormuşsun, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin ..bunlar ,üste çıkmaya çalışan adam tavırları ..kendini ezdirme ..ailen destek oluyor mu ? Boşanıp ayrı eve çıkma imkanın var mı ?

Biliyorum cok konu actigimi ama oglum iyiye gitmiyor o zamana kadar zaman kazanirim belki bira z daha iyi olur oglum

Eşinizin yaptığını yedi kat el yapmaz bu ne vicdansızlık
bu ne bencillik çocuğunun hastalığına nasıl çare bulurum diyeceğine
hala yok bensiz gitme yok tunik giyme Allahım yardımcınız olsun
çok üzüldüm durumunuza umarım tez vakitte bu adamdan kurtulursunuz
kartınızı lütfen vermeyin oğlunuza lazım o para

Biliyorum cok konu actigimi ama oglum iyiye gitmiyor o zamana kadar zaman kazanirim belki bira z daha iyi olur oglum

bakın mesele çok konu açmanız değil, çözüme kapalı olmanız,
bu adam apaçık sizi sevmiyor, istemiyor, defalarca kez bunu dile getirmiş,
şimdi de akılalmaz ve insan onuruna aykırı koşullar sunuyor size, bunları kabul ederseniz bir ömür mutlu mesut yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz, hayır?
bunu böyle söylemek istemezdim ama gerçekten yoksul, kimsesiz, çaresiz bir kadın değilsiniz siz,
yanınıza 2. öğretim okuyan bir öğrenci bile alsanız barınma, yemek +makul bir ücret karşılığında çocuğunuzun bakımına destek olur, bu adam için bu ısrar niye?
şimdi maaş kartınızı da alacak elinizden 5 kuruş birikim yapamayıp, beyefendi sıkıldım ben gidiyorum dediğinde dımdızlak kalacaksınız. o zaman ne yapacaksınız, var mı bir b planınız?

bu yoruma sonuna kadar katiliyorum. kendine gel diye sarsmak istiyorum seni mesela. yapma bunu kendine. bak sen cocugunun gelecegi icin para biriktiriyordun eger bu adama kartini verirsen hicbisey kalmayacak elinde. cocugunun gelecegi de kalmayacak. neden mahkumsun bu adama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…