- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
bu yoruma sonuna kadar katiliyorum. kendine gel diye sarsmak istiyorum seni mesela. yapma bunu kendine. bak sen cocugunun gelecegi icin para biriktiriyordun eger bu adama kartini verirsen hicbisey kalmayacak elinde. cocugunun gelecegi de kalmayacak. neden mahkumsun bu adama?
eski konuları bilmiyorum ama sanki sebepsiz bir şekilde bu kadar şeye rağmen eşinin yanında kalmak istiyor gibi hissettiriyor konu sahibi.adam sırf kabul etmesin diye, kölem ol diyor, konu sahibi kabul edecek, ama 3 ay sonra, oğluna sonda takılmaya başlanınca adama yine süreç zor gelecek yok ben seni sevmiyorum ayrılalım diyecek,
bunu görmemek mümkün değil.
Özür grubu başvuruları ptesi bitti. Hastalığa bağlı özür durumundan yapardınız. Oğlunuzun hastalığına en uygun hastaneyi belirlerdiniz oraya tayin isterdiniz, annemin yanında olmuyor diyorsunuz ya... Habire atama oluyor yaz döneminde gidip kafanızı da dinlemişsiniz. İş güç sahibi insana, boşanmak istediğinde çare çok.Yanlis hatirlamiyorsam eger haziranin ilk haftalariydi tayin o zaman burdaydim terk etme niyetiyle gitmedim bayram nedeniyle gittik ama orda tartisti gelme eve bir daha dedi oglum hastalaninca acil dondum tek basima olsam ya da oglum hazta olmasa dedikleriniz kolaydi bana da bu kadar zor gelmezdi belki oglum derdim degil emanetim sadece o iyi olana kadar ya da duzene girene kadar neler yapaBilirim bunu dusunuyorum
bak zeytin madem annen yalniz yasiyor al anneni yanina destek olsun sana. ac bosanma davani. tazminat nafaka ne alirsan al. cocuga zaten sen bakiyorsun. daha ne yapmayi planliyorsun. bu adam igren otesi.
Korkuyor konu sahibi ogluna bisey olmasindan korkuyor buna neden olmaktan korkuyor yetersiz kalmaktan korkuyor yetememekten korkuyor oglunun derdi bir degil ki vermiste vermis Yaratan kac tane dr goruyor habire ama duzelmek yerine her gecen gun yenisi ekleniyor öldürmüyor Yaratan bin şükür ama süründürüyor buna da şüküreski konuları bilmiyorum ama sanki sebepsiz bir şekilde bu kadar şeye rağmen eşinin yanında kalmak istiyor gibi hissettiriyor konu sahibi.
ben hiç anlam veremedim.
bakın sizin derdinizi zaten anladık.çok zor eminim.Korkuyor konu sahibi ogluna bisey olmasindan korkuyor buna neden olmaktan korkuyor yetersiz kalmaktan korkuyor yetememekten korkuyor oglunun derdi bir degil ki vermiste vermis Yaratan kac tane dr goruyor habire ama duzelmek yerine her gecen gun yenisi ekleniyor öldürmüyor Yaratan bin şükür ama süründürüyor buna da şükür
Seviyor ama engel olmazAllah kahretsin öyle babayi. Oglunuza da Allah şifa versin. Size ellesmesin pislik başka odada kalsın çocuk için durun bir arada bir süre. Sevmiyor mu oğlunu? Alıp gitsen çocuğa bişey olabilir diye korkmuyor mu ?
Haklisiniz galiba gitmek en iyisi galiba kabul etsem daha kötüye gidecekbakın sizin derdinizi zaten anladık.çok zor eminim.
ama milyonlarca seçenek söylendi size.
korkmak değiştirmiyor yaşananları,ya da yaşanacakları.ancak korkmazsanız değişecek birşeyler.
sizin ilk önceliğiniz oğlunuzun sağlığı.oğlum bu durumdayken bana seçenek sunacak adam henüz doğmamıştır.
Ev arkadasi gibi kalmayi kabul etmiyor etse raziyim benAllah kahretsin öyle babayi. Oglunuza da Allah şifa versin. Size ellesmesin pislik başka odada kalsın çocuk için durun bir arada bir süre. Sevmiyor mu oğlunu? Alıp gitsen çocuğa bişey olabilir diye korkmuyor mu ?
gidersiniz ya da gitmezsiniz asla bunun için bir şey söyleyemem.yaşadıklarınızı ancak siz bilirsiniz.Haklisiniz galiba gitmek en iyisi galiba kabul etsem daha kötüye gidecek
Makati kapali dogdu bagirsaklarinda kisalik var omuriliginde gerginlik var spina bifida , mesanesi bozuk dogdu mesanesinde dusukluk var ayricaOglumuzun hastalığı nasil anlaşıldı benim oglumda kaka kaçırıyor 3 aylik ve gfr testi çok düşük çıktı
Kardesim lys ye gircek cenesinden rahatsiz kardesim tek birakamaz okul degisikligi de yapamaz son senesi sinava hazirlaniyor bu sene gelemez seneye gelebilir ancak keske gelse daha kolay olurdu her seyAllah kimseyi çaresiz bırakmasın evladınıza şifa versin inşallah.ama başka bi yol bulmaya çalışın bu adam adam bile degil.siz evladınız için onun her rezilliğine göz yummaya hazırken o neden evladını düşünmüyorda sizi köle etme peşinde.yazıklar olsun.ayrılsanız yanınızda olacak kimse yokmu.babanızda yokmuş anneniz gelip sizinle yasasa.siz çalışıyormussunuz nafakada alırsınız hiç değilse kafanız rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?