Es olacak adam diyor ki…

Bu ne ya kurallara bağlı evlilik mi olur? Olur birde sözleşme yapın tam olsun.

Yahu sen aklı başında insansın ne giyeceğine kendin karar verebilirsin nereye gideceğini nerelerde gezeceğini kendin bilirsin. Nedir şunu giy bunu giyme, bensiz bir yere gitme...
Acil gitmen gerekiyor diyelim onun gelmesini mi bekleyeceksin?

Birde zıt konuşuyor "gidersin bu evden" nedir? Kadını kovmak nedir?
Sen git o zaman be şerefsiz...

Bu adamla senin allah yardımcın olsun vallahi...

adam sırf kabul etmesin diye, kölem ol diyor, konu sahibi kabul edecek, ama 3 ay sonra, oğluna sonda takılmaya başlanınca adama yine süreç zor gelecek yok ben seni sevmiyorum ayrılalım diyecek,
bunu görmemek mümkün değil.

eski konuları bilmiyorum ama sanki sebepsiz bir şekilde bu kadar şeye rağmen eşinin yanında kalmak istiyor gibi hissettiriyor konu sahibi.
ben hiç anlam veremedim.

Özür grubu başvuruları ptesi bitti. Hastalığa bağlı özür durumundan yapardınız. Oğlunuzun hastalığına en uygun hastaneyi belirlerdiniz oraya tayin isterdiniz, annemin yanında olmuyor diyorsunuz ya... Habire atama oluyor yaz döneminde gidip kafanızı da dinlemişsiniz. İş güç sahibi insana, boşanmak istediğinde çare çok.

Bence konuşun kendisini artık sevmediğimizi eş olarak görmesiğinizi sadece oğlunuz için aynı evde kalmayı kabul ettiğinizi söyleyin ve oğlunuzun tesavisi bitene kadar bu çileye katlanın

bak zeytin madem annen yalniz yasiyor al anneni yanina destek olsun sana. ac bosanma davani. tazminat nafaka ne alirsan al. cocuga zaten sen bakiyorsun. daha ne yapmayi planliyorsun. bu adam igren otesi.

zeytin, sen annene gitme, anneni yanına al ayrı eve çık. doktoruna/hastaneye yakın bir ev tut.

eski konuları bilmiyorum ama sanki sebepsiz bir şekilde bu kadar şeye rağmen eşinin yanında kalmak istiyor gibi hissettiriyor konu sahibi.
ben hiç anlam veremedim.
Korkuyor konu sahibi ogluna bisey olmasindan korkuyor buna neden olmaktan korkuyor yetersiz kalmaktan korkuyor yetememekten korkuyor oglunun derdi bir degil ki vermiste vermis Yaratan kac tane dr goruyor habire ama duzelmek yerine her gecen gun yenisi ekleniyor öldürmüyor Yaratan bin şükür ama süründürüyor buna da şükür

bakın sizin derdinizi zaten anladık.çok zor eminim.
ama milyonlarca seçenek söylendi size.
korkmak değiştirmiyor yaşananları,ya da yaşanacakları.ancak korkmazsanız değişecek birşeyler.
sizin ilk önceliğiniz oğlunuzun sağlığı.oğlum bu durumdayken bana seçenek sunacak adam henüz doğmamıştır.

Allah kahretsin öyle babayi. Oglunuza da Allah şifa versin. Size ellesmesin pislik başka odada kalsın çocuk için durun bir arada bir süre. Sevmiyor mu oğlunu? Alıp gitsen çocuğa bişey olabilir diye korkmuyor mu ?

Allah kahretsin öyle babayi. Oglunuza da Allah şifa versin. Size ellesmesin pislik başka odada kalsın çocuk için durun bir arada bir süre. Sevmiyor mu oğlunu? Alıp gitsen çocuğa bişey olabilir diye korkmuyor mu ?
Seviyor ama engel olmaz

Haklisiniz galiba gitmek en iyisi galiba kabul etsem daha kötüye gidecek

Ev arkadasi gibi kalmayi kabul etmiyor etse raziyim ben

Alllahım bazen insanın basireti bağlanıyor herhalde.

Calısabildiğinize göre cocuğunuza gündüz birileri bakıyor değil mi?

Adamı evden postalayın, bakıcıyı tam güne cıkarın, annenizi yanınıza cagırın, hepsi bu? Sadece bu kadar.

Haklisiniz galiba gitmek en iyisi galiba kabul etsem daha kötüye gidecek
gidersiniz ya da gitmezsiniz asla bunun için bir şey söyleyemem.yaşadıklarınızı ancak siz bilirsiniz.
oğlunu seviyor yardımcı oluyor ama siz kölesiniz.
kim doğurdu hanımefendi bu çocuğu?siz.
peki çocuk kıymetli de doğuran anne neden köle.
böyle terbiyesizlik olur mu?el ele verip oğlunuz için savaş vereceğinize beyefendinin şartları varmış.bu mu sorun?bu mu dert?elbise giyin istermiş,yok efendim annesinde 2 ay kalacakmış.bir sürü saçmalık.
oğlunu düşünen bir babanın yapacağı konuşmamı bu.
bu evde o çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir?
hayatımızı devam ettirmemiz için bir erkeğe gerçekten ihtiyacımız yok.
inanın daha güçlü olacaksınız.çünkü başınızda size kurallarını kabul ettirmeye çalışan biri olmadığı için.
bence hangi dertle savaşacağınıza karar verin önce.
oğlunuz mu? kocanız mı?

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın evladınıza şifa versin inşallah.ama başka bi yol bulmaya çalışın bu adam adam bile degil.siz evladınız için onun her rezilliğine göz yummaya hazırken o neden evladını düşünmüyorda sizi köle etme peşinde.yazıklar olsun.ayrılsanız yanınızda olacak kimse yokmu.babanızda yokmuş anneniz gelip sizinle yasasa.siz çalışıyormussunuz nafakada alırsınız hiç değilse kafanız rahat olur

Oglumuzun hastalığı nasil anlaşıldı benim oglumda kaka kaçırıyor 3 aylik ve gfr testi çok düşük çıktı
Makati kapali dogdu bagirsaklarinda kisalik var omuriliginde gerginlik var spina bifida , mesanesi bozuk dogdu mesanesinde dusukluk var ayrica

Yok artık yani ya böyle insanlar olduğuna inanamıyorum .. ne kadar düşüncesiz bir eş ve siz onu çekmeye devam etmeyi düşünüyorsunuz.. Çalışıyorsunuz oğlunuzu da yanıniza alabilirsiniz neden ona baglisiniz

Kardesim lys ye gircek cenesinden rahatsiz kardesim tek birakamaz okul degisikligi de yapamaz son senesi sinava hazirlaniyor bu sene gelemez seneye gelebilir ancak keske gelse daha kolay olurdu her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…