- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Gaz çıkarırken kaçırıyor yani ne idrar yaparken ağlıyor. Gfr testi de bobrekleri alakali ve değeri kotu cikti bir daha tekrarlanacakNasıl yani,tuvalet eğitimi almadan, kas kontrolünü öğrenmeden kaçırmaması mı gerekiyordu3 yaş değil 3 aylık
Yok şükür kapali degil yani dogum da anlaşılır miydiSizin de makati kapali dogdu
Bizimkini anlamadilar omuriligindeki rahatsizligini bile anlamadilarYok şükür kapali degil yani dogum da anlaşılır miydi
3 aylik demissiniz zaten bezli nasil kaka kaciriyor anlamadmYok şükür kapali degil yani dogum da anlaşılır miydi
Yeni gordum kusura bakmayin bizimde mesanedeki sorun yuzunden bobrekler tehlikede doktor bobreklerini kaybederse organ nakli bile bir işe yaramaz dediGaz çıkarırken kaçırıyor yani ne idrar yaparken ağlıyor. Gfr testi de bobrekleri alakali ve değeri kotu cikti bir daha tekrarlanacak
Amin insallah sagolunAllah yardımcınız olsun inşallah
Bence de eşinin kendisini terketmesini istiyor çocukla birlikte,bunu söylemek bana da zor geliyor ama durum onu gösteriyor.Çevresine karşı da çocuğunu yüzüstü bırakmış değil de eşiyle anlaşamamış izlenimi vermek istiyor sanırım.Niyetim sizi üzmek değil ama söylemeden edemeyeceğim. Bence eşiniz oğlunuzu da istemiyor. Bakım, sorumluluk vs zor gelmiş. Evladı hasta olan bir insan eşinin kıyafetiyle, anasıyla kafayı bozmaz. Annesine gidince çocuk daha kötü oluyor demişsiniz. Bir baba bunu ister mi? Siz bu şartları bugün kabul etseniz, yarın belki öbür gün bu adam sizi yüz üstü bırakacak. özel bir çocuğun bakımı adama zor gelmiş. Kendine baba, koca demesin. Siz de kendinize geç olmadan bir yol çizin, şartlarınızı oluşturun.
Bence de eşinin kendisini terketmesini istiyor çocukla birlikte,bunu söylemek bana da zor geliyor ama durum onu gösteriyor.Çevresine karşı da çocuğunu yüzüstü bırakmış değil de eşiyle anlaşamamış izlenimi vermek istiyor sanırım.
Gaz çıkarırken kaçırıyor yani ne idrar yaparken ağlıyor. Gfr testi de bobrekleri alakali ve değeri kotu cikti bir daha tekrarlanacak
Boşanman en doğrusu olur. Çocuğunuzun rahatsızlığını bilmiyorum ama geçmiş olsun. Eşiniz çok kötüymüş gerçekten. Çocuğa olan zaafınızı kullanarak sizi köleleştirmeye çalışıyor. Helede kartınızı istemesi çok çirkin. Ne sanmış kendini?!!! Evlilik bu mu yani?Daha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?