Eş seçimi

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.817
4.745
83
Arkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım :KK43:

Güncelleme: Eş adayımın bazı özelliklerini bana davranışlarını kafaya takıyordum. Kendisi bu süreçte tedirginliklerimden dolayı beni kaybetmekten korkup değişmeye başladı son sürat. Ancak zamana ihtiyacımız vardı ve 6 ay düğün ertelemesi istedim aileler buna çok tepki gösterse de bunu yaptık...Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu şekilde bir yola girdik artık. Hala yorumlarınıza açığım güncelleme hakkında özellikle...Sevgiler..

Son düzenleme:
Bu devirde evlenmek piyango gibi oldu.
ya çıkarsa !
Bence bunu sorguladıgına göre dogru kisi degil..dogru kisi olsaydı zaten simdi heycanli olur burda dert yazmazdın da evlilik ceyiz dugun organizasyon sitelerinde olurdun gibi geldi bana

Kafanızda soru işareti ile atmayın o adımı . Eşimden nasıl emin oldum bilmiyorum ama en azından soru işaretim yoktu , herşey net ve açıktı .
stresten mi öyle allak bullak oldunuz , yoksa gerçekten kafanıza yatmayan şeyler mi var onu netleştirin bence . Eğer kafanıza yatmayan şeyler varsa kendinize de karşınızdakine de bu haksızlığı yapmayın . Zaman verin kendinize .
Hakkınızda en iyisi ne ise o olsun. ❤️

Evlilik arefesinde tereddut duymamaniz onceki surelerinizde saglikli kararlar aldinizmi ona baģli..
Ben evlenirken bukadar ahlanmadim.siz deki korku biraz gec kalinmiş degilmi? Yoksa son anda fikir ayriliklarimi oldu..

O hissiyat evlenince bile devam edebiliyor.
Özellikle daha evvelinde kötü bir maziniz varsa. Ya da evlilik arefesinde kötü bir olay yaşadıysanız...
Bence zaten %100güven olmamalı. Her zaman için bir acaba olmalı. Ha tabi bu güvensizlik daha ağır basıyorsa , asla evlenmeyin .

Kafanızda soru işareti ile atmayın o adımı . Eşimden nasıl emin oldum bilmiyorum ama en azından soru işaretim yoktu , herşey net ve açıktı .
stresten mi öyle allak bullak oldunuz , yoksa gerçekten kafanıza yatmayan şeyler mi var onu netleştirin bence . Eğer kafanıza yatmayan şeyler varsa kendinize de karşınızdakine de bu haksızlığı yapmayın . Zaman verin kendinize .
Hakkınızda en iyisi ne ise o olsun. ❤
konuşmaya çalışıyorum kendisiyle ama bana verdiği cevap beni sevseydin bu kadar didiklemezdin oluyor bi bakıma haklı sanırım kafam gerçekten çorba

Evlilik arefesinde tereddut duymamaniz onceki surelerinizde saglikli kararlar aldinizmi ona baģli..
Ben evlenirken bukadar ahlanmadim.siz deki korku biraz gec kalinmiş degilmi? Yoksa son anda fikir ayriliklarimi oldu..
nişandan önce bile vardı pek kaale alınmadım ya
onlar beni dinlemeyip düğünü eylüle aldı babam da hayır iş gecikmez deyip onayladı filan acele ettirdiler biraz

O hissiyat evlenince bile devam edebiliyor.
Özellikle daha evvelinde kötü bir maziniz varsa. Ya da evlilik arefesinde kötü bir olay yaşadıysanız...
Bence zaten %100güven olmamalı. Her zaman için bir acaba olmalı. Ha tabi bu güvensizlik daha ağır basıyorsa , asla evlenmeyin .
kötü bir mazimiz yok sadece çok yoğun ilgisizlik vardı
ben söyledikçe düzeltiyor şimdi ama evlenince ne olur kestiremiyorum açıkçası

Bu devirde evlenmek piyango gibi oldu.
ya çıkarsa !
Bence bunu sorguladıgına göre dogru kisi degil..dogru kisi olsaydı zaten simdi heycanli olur burda dert yazmazdın da evlilik ceyiz dugun organizasyon sitelerinde olurdun gibi geldi bana
30 yaşındayım belki yaştandır diyorum ama? iyi bir insan çünkü aslında kendim kaşınıyorum sanıırım..

nişandan önce bile vardı pek kaale alınmadım ya
onlar beni dinlemeyip düğünü eylüle aldı babam da hayır iş gecikmez deyip onayladı filan acele ettirdiler biraz
Nisandan once olabilir korkulariniz ama bu gidisle korktugunuz başiniza gelir fazla tereddütlusunuz.. babaniz sizin adinizami karar verdi siz istemedinizmi bu adamla evlenmeyi?

Nisandan once olabilir korkulariniz ama bu gidisle korktugunuz başiniza gelir fazla tereddütlusunuz.. babaniz sizin adinizami karar verdi siz istemedinizmi bu adamla evlenmeyi?
ben tanıştırdım da biraz beklemeli istiyordum psikologum da demişti erteleyip bazı soru işaretlerinden emn ol öyle evlen demişti
onlar sadece acele ettirdi

kötü bir mazimiz yok sadece çok yoğun ilgisizlik vardı
ben söyledikçe düzeltiyor şimdi ama evlenince ne olur kestiremiyorum açıkçası
Ama ilgisizlik çok büyük bir sorun.
Hep mi böyleydi ? Yoksa bu süreçte mi böyle oldu?
İlerde bununla alakalı sorun yaşamazsınız umarım.

30 yaşındayım belki yaştandır diyorum ama? iyi bir insan çünkü aslında kendim kaşınıyorum sanıırım..
Cok beklenti icinde olmamak lazim galiba sonra hayal kirikligi oluyor..karsilikli saygı anlayış olursa birde birbirinizi cok sıkmassanız idare ederseniz evlilik yürüyor..
Bana göre evlilik birbirini idare etme sanatidır tabiki sevmek istemek de önemli

ben tanıştırdım da biraz beklemeli istiyordum psikologum da demişti erteleyip bazı soru işaretlerinden emn ol öyle evlen demişti
onlar sadece acele ettirdi
Ilgisizlik nişanliyken varsa evliyken nasil duzelir peki.. zorla ittire itttire sevdiremez insan kendini.. ya yapisi farkli kabul edersiniz ya da hissiyat yokmu onu hissedersiniz. Evlilikle ilgili beklentileriniz karşilanmayacak sa evlilikte cok zor bunlar.. yani evliligin ucuna gelmişken tereddütte olmaniz ya evhamlisiniz yada eksik birseyler. Oturun bi es adayinizla derinlemesine konuşun emin olun kendinizi yiyip bitirmeyin.

Köprüyü geçene kadar değildir umarım.
Bu süreçte hissiyatınız ne yönde peki ? Sizi düşündüren ne ?
çok var
örneğin iyi baba olur mu sorusu çünkü özgüvensiz bir kişiliği var bunu aşmak için kafasındaki onlarca duvar yıkmamız gerekiyor sürekli
sonra huysuz biraz biz bir cafeye oturmak için bile 15 dk dönüyoruz etrafta çünkü beğenmiyor bir kulp buluyor genelde
sıcaktan soğuktan nemden sesten havadan her şeyden rahatsız olabilme kapasitesi var
ama bunları negatif olarak söylediğim zaman insanların ne kusurları var bunlarla da seviyor olman lazımdı beni diyor haklı..
ama biraz negatif enerji saçıyor etrafa işte bu huylarıyla o da beni çok etkiliyor açıkçası

Back
X