- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi NeuroCathy
Şu aşamada bunu düşünüyorsanız sakın evlenmeyin. Size bunları düşündüren stres değil emin olun!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen iki hal durumununda arti eksileri var. Evlilik yükü arttiriyor ailesi osu busu herseyi yeri geliyor sizde..kesinlikle katılıyorum. kötü bir evliliktense bekarlık daha iyi. zaten evlilik > bekarlık diye bir şey de yok. ikisinin de kendince artıları ve eksileri var.
kafanızda soru işaretleriniz var, onların tedirginliği bunlar...öyle olmasaydı, şu an mutluluktan uçuyor olurdunuz, hatta günlerin bir an önce geçip, o günü bir an önce yaşamak isterdiniz...Arkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım![]()
Annesi yoksa hemen evlenin gorumce yoksada bonusArkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım![]()
Söylediklerim ne kadar umurunda olur bilmiyorum ama aynısının farklı versiyonu ile evlenmiştim.çok var
örneğin iyi baba olur mu sorusu çünkü özgüvensiz bir kişiliği var bunu aşmak için kafasındaki onlarca duvar yıkmamız gerekiyor sürekli
sonra huysuz biraz biz bir cafeye oturmak için bile 15 dk dönüyoruz etrafta çünkü beğenmiyor bir kulp buluyor genelde
sıcaktan soğuktan nemden sesten havadan her şeyden rahatsız olabilme kapasitesi var
ama bunları negatif olarak söylediğim zaman insanların ne kusurları var bunlarla da seviyor olman lazımdı beni diyor haklı..
ama biraz negatif enerji saçıyor etrafa işte bu huylarıyla o da beni çok etkiliyor açıkçası
23 yaşında evlendim. Cahil cesareti işte. Yaş küçük olunca cesaret de fazla oluyor. Ama yaş ilerleyip tecrübe sahibi olunca ince eleyip sık dokunuyor.30 yaşındayım belki yaştandır diyorum ama? iyi bir insan çünkü aslında kendim kaşınıyorum sanıırım..
İlgisizlik duzelmez siz simdi evlilik hazirliginda oldugunuz için kopruyu gecene kadar idare ediyor bana kalirsa. Sevgiliyken ilgisiz olan bir insan evlenince ilgi yumagi olmaz.
Sevgili oldugumuz donem esim agzima giriyordu neredeyse, sabahtan aksama iş aralarinda sabah şiirler mesajlar aramalar, boyle o telefon susmuyordu. Birlikteyken ki durumlari hiç anlatmayayim, suyunu cikartiyordu.
Evlendik hala ilgilidir kendisi ama sevgili oldugumuz dönem ki gibi şuan o kadar degil
Hemen hemen butun evliliklerde bu boyledir. Onceden ilgilenmeyen adamin, evlenjnce ilgisi parlamaz malesef arada göz korkutmayla ilgili gibi davransa da o ilgi devan etmez, içinden gelmesi lazim. Evlenince de ilgilensin diye boşanmayla mi korkutacaksiniz devamli?
Evet dediğinize katılıyorum.aynen katılıyorum.. geçen gün yıllar önce yazdığım bir yazıyı buldum sevgilim varken ne kadar yalnız hissettiğimi yazmışım. şu an ise bekarım ama hiç yalnız hissetmiyorum. insanın hayatında biri olduğu zaman o sana ilgisiz sevgisiz davrandığında kendini daha da eksik görüyor daha da kırılgan oluyor değişik bir psikoloji. hiç olmazsa istediğin insanla yakınlaşıp arkadaş olabiliyorsun hesap soranın eleştirenin o kim diyenin olmuyor türk erkekleri yeni kız arkadaşlarınızı bile sorgulayan tipler kadının özgürlüğünü her yerden kısıtlamayı iyi bilirler.
Bir ömür evlenmeyin demiyor ki...ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..
ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..