Eş sorunsalı

He o konu da ilk yorumumun içindeydi. Gereksiz abartmış kendinizi üzmüş adamı germişsiniz. İnsan yanında eşi olmadan da annesini arayabilir. Siz de sonra ararsınız. Aynı anda konuşmayınca bir şey eksilmiyor, korkmayın.

Gece boyunca adamı horluyor diye dürtüyorsunuz sonra ayrı yattı diye kızıyorsunuz.

Burada üyelere verdiğiniz her cevap agresif. Biraz sakinleşseniz mi acaba? Hamileler içebiliyor mu bilmiyorum ama bi doktorunuza danışın melisa papatya çayı falan için. Bebeğe zarar bu kadar stres.
İyide horlayınca dönsün diye dürtersin yani bu çok normal hemen ayrı mı yatmak gerekiyor nasıl bir mantık bu. Agresif değildim ama sizlerin yazdığı bazı yorumlar fazla gaddar geldi bana hemcinsim olarak şaşırdım cevaplarım bu yöndedir

Merhaba arkadaşlar. Hamileyim ilk anneler günümdü eşim sözel olarak kutladı ama bir kuru çiçek yda bir tepsi kahvaltı beklerdim içim burkuldu belli de ettim sonra eşim “asıl seneye anneler günün seneye bişey alırım” dedi sanki ben büyük hediye bekliyormuş gibi sadece bir jest bekledim ama büyütmedim tabiki. NEYSE ASIL SIKINTIM ŞU: o ara ev işi yapıyorduk ben üst katta o alt kattayken annesini aramış kutlamış bende insan yerine koyup işlerimiz bitsin beraber ararız diye bekliyorum onu. Çok sinirlendim ağladım hormonlardan mıdır nedir bende emin değilim ama koydu sanki ayrı evlerdeymişiz birbirimizden haberimiz yok gibi. Bide büyütüyormuşum annesi önemsemezmiş öyle şeyleri istersen sen tekrar ara diyor ama benim derdim o değilki ayrı gayrı olması çok pis bozuldum, çok ağladım söylendim eşek başımıyım diye, ben tepki verincede ben alınganmışım felaket senaryoları yazıyomuşum diye konuşup sinirleniyor. Sonra bende aradım annemi selam söyle diyor hem suçlu hem güçlü. Sonra da bişey olmamış gibi önüme yiyecek bişeyler getiriyor ağlatan o değilmiş gibi. Halbuki onun ilk babalar gününde ne hayallerim vardı bütün hevesimi aldı götürdü ona mı üzüleyim, ayrı gayrı yaptığına mı, ilk anneler günümde beni ağlattığına mı? Gecede erkenden yattım sonra eşim geldi uyuyoruz bu arada eşim felaket horlar ve ben hep dürterim yine dürttüm birkaç kez, oflayarak sahura diye kalktı sahurunu yaptı kalan uykusunu da salonda devam etti. Sanki ben ona git salonda yat dedim. İnanılmaz koydu ve kırıldım. Bugünde yemek falan yapmadım gelince de konuşmadım hiç. Bu gecede az önce yani, aynı seneryo oldu horladı vs, kırıldığımı anlasın diye bu kez ben aldım yastığımı salona geçicektim "nereye gidiyorsun tamam sen yat ben giderim" dedi sert bir ifadeyle nefes almakta suç diye söylendi çıktı odadan. Şuan o kadar sinirliyim ve kırgınım ki, resmen umursamıyor gibi ne hissettiğimi neye kızdığımı, bir de üste yağ gibi çıktı, 1 hafta konuşmasam konuşmaz, nasıl davranacağımı şaşırdım ama ilk adımı asla atmak istemiyorum bu sefer ve en önemlisi kimseyle konuşamıyorum çok bunaldım 🥺😠
esınıze allah sabır versın dogumdan sonrasıda var bunun daha

He o konu da ilk yorumumun içindeydi. Gereksiz abartmış kendinizi üzmüş adamı germişsiniz. İnsan yanında eşi olmadan da annesini arayabilir. Siz de sonra ararsınız. Aynı anda konuşmayınca bir şey eksilmiyor, korkmayın.

Gece boyunca adamı horluyor diye dürtüyorsunuz sonra ayrı yattı diye kızıyorsunuz.

Burada üyelere verdiğiniz her cevap agresif. Biraz sakinleşseniz mi acaba? Hamileler içebiliyor mu bilmiyorum ama bi doktorunuza danışın melisa papatya çayı falan için. Bebeğe zarar bu kadar stres.
bence sen haklısın arkadasım...

Turkiyede bir kadinin deger gorebilmesi icin o kutsal annelik mertebesine erismesi gerektiginden dolayi olmali ki hamile kadinlarimiz ve annelerimiz evlat sahibi olmayi bir rutbe ,statu olarak goruyorlar.
Hormonlar tavan ,psikoloji altust oluyor insan cevresindeki insanlardan daha fazla anlayis bekliyor ama abartmamak mi lazim acaba?

İyide horlayınca dönsün diye dürtersin yani bu çok normal hemen ayrı mı yatmak gerekiyor nasıl bir mantık bu. Agresif değildim ama sizlerin yazdığı bazı yorumlar fazla gaddar geldi bana hemcinsim olarak şaşırdım cevaplarım bu yöndedir
İşte biz bile kadın halimizle kadınların bu mıy mıy haline kızıyorsak erkekler, eşleriniz ne düşünüyor onu hayal edin.

Evet horluyorum diye sürekli dürtülürsem ben de oda değiştiririm. Ki burnumda kemik var dönem dönem horlayabiliyorum. Eşim de gıcırdıyor, dürtünce falan da durmuyor gıcırdama denen şey. Napıyoruz, kocişimiz yanımızda uyusun diye kulak tıkacı takıp yatıyoruz. Mucize icat kulak tıkacı, deneyin.

Yalnız dert ettiğim konu o değil belirttim yukarıda. Asıl sorun aynı ev içinde ayrı gayrı yapması
Neyin ayrı gayrısı?

Aynı anda arayıp kayinvalidenizle konuşmasaniz ne olur, ne oldu?

Ağlamalar, ertesi yemek yapmayıp, ayrı yatmaya çalışmalar, şu kadarcık şeyden dram çıkarmayın kendinize.

Sabır dilemelik bir koca kişisi gördüm konuda.

Hamileliği de alet etmeyin bu çocukça tavırlara.

Zaten bende buna odaklıyım ama niyeyse bunun burda kimse farkında değil. Nasıl olduysa sadece ilk cümlelerim baz alınıyor şaşırıyorum.
işte o ayrı yatma olayı müstakil bir olay değil ki, öncesinde yaşananların sonucu. üstelik sizin yazdıklarınıza göre olayı bu gece de devam ettirip offflayıp yastığınızı alıp oda değiştirmekle fiilen tehdit etmişsiniz. adam da gitmiş. ne bekliyordunuz ki? derdiniz neyse açık açık konuşun bence.. hamile kadınların eşine ne yazık ki zihin okuma modu yüklenmiyor. keşke yüklense

aramıyorum. normal günlerde arayıp hal hatır soruyorum, hediye de almıyorum. eşimin de anneler gününde bana hediye almasını beklemiyorum. neticede ben onun annesi değilim. genel olarak anneler günü olayını saçma buluyorum. sizin için önemli olabilir pek tabii. ama annesini özel olarak aradı diye ayrı gayrı diye düşünüp duygusallaşmanız bana fazla geldi. adam sizi aldatmamış ki annesini aramış.
ben de ağlamanız için derin nefes önerdim zaten.
Anneme çiçek göndermek istedim, normalde 50lira olan çiçek 100lira idi.

Hormonlardan oluyo, bi ihlamur kaynatin esinizle beraber icin sakinlesin barisin. Sizin bebeginiz cok minik daha seneye nasil guzel kutlucak bekle biraz. Esinize de haksizlik etmeyin. Herkes kendi annesini kutlasin. Bu kadar alingan olmayin ama biliyorum vucudunuz tukenmis durumda takatiniz tahamulunuz yok hep gebelikten bunlar

Neyin ayrı gayrısı?

Aynı anda arayıp kayinvalidenizle konuşmasaniz ne olur, ne oldu?

Ağlamalar, ertesi yemek yapmayıp, ayrı yatmaya çalışmalar, şu kadarcık şeyden dram çıkarmayın kendinize.

Sabır dilemelik bir koca kişisi gördüm konuda.

Hamileliği de alet etmeyin bu çocukça tavırlara.
Hanımefendi hamileliğim niye alet edeyim biraz ağır konuşuyorsunuz lütfen dikkat edin ayrıca yatağı ayran ben değilim eşim ayırdı yatağı ne olursa olsun bu durum onu haklı mı yapar

Anneme çiçek göndermek istedim, normalde 50lira olan çiçek 100lira idi.
değil mi işte bu da hazzetmeme sebeplerimden biri, mevzu annelik değil ""ekonomi".
anneler günüyle bağımsız olarak kendime bir tava takımı baktım, beğendim attım sepete, ertesi gün alayım dedim 100 tl zam gelmiş tavaya. noluyor derken anneler gününün yaklaştığını anladım. günün fırtınası geçince alacağım tavamı :KK57:

Kadınız diye aynı mı düşünelim?
Bu kk da bir deyis oldu ‘hemcinsim olarak’
Cinsiyet kromozomlarımız ayni diye kişisell özelliklerimizi hiçe mi sayalım?

yaptığınız mantıksız bakın konforum bozulursa ayrı yatarım dürtüleniyorsam ayrı yatarım yoksa kanepe de çok konforlu olduğundan değil...

ve muhtemelen sizi rahatsız etmemek için yaptı eğer yanımda yatsın diyorsanız adamı dürtüklemeyin horuldasın

zira bu uyarınca geçecek bir durum değil

Turkiyede bir kadinin deger gorebilmesi icin o kutsal annelik mertebesine erismesi gerektiginden dolayi olmali ki hamile kadinlarimiz ve annelerimiz evlat sahibi olmayi bir rutbe ,statu olarak goruyorlar.
Hormonlar tavan ,psikoloji altust oluyor insan cevresindeki insanlardan daha fazla anlayis bekliyor ama abartmamak mi lazim acaba?
Hanımefendi hamile olmasam da aynı şekilde düşünürdüm ben sizin kadar belirtmedim konumda hamile olduğumu bunu nereden çıkardınız. Rutbe statu nişane bunlar ağır ithamlar çevrenizde bu tip insanlar varsa bilemem eşim yataktan gidiyor sırf onu dürttüm diye sonra ben mi suçlu oluyorum Allah aşkına

Kadınız diye aynı mı düşünelim?
Bu kk da bir deyis oldu ‘hemcinsim olarak’
Cinsiyet kromozomlarımız ayni diye kişisell özelliklerimizi hiçe mi sayalım?

yaptığınız mantıksız bakın konforum bozulursa ayrı yatarım dürtüleniyorsam ayrı yatarım yoksa kanepe de çok konforlu olduğundan değil...

ve muhtemelen sizi rahatsız etmemek için yaptı eğer yanımda yatsın diyorsanız adamı dürtüklemeyin horuldasın

zira bu uyarınca geçecek bir durum değil
Beni rahatsız etmemek için gittiyse odadan ozaman oflayarak söylenerek gitmezdi ki daha önce dürttüğümde hiç böyle şeyler yapmazdı

Beni rahatsız etmemek için gittiyse odadan ozaman oflayarak söylenerek gitmezdi ki daha önce dürttüğümde hiç böyle şeyler yapmazdı
Sürekli dürtükleniyorsam oflarım yahu normal değil mi
Artık dürtüklenmemek için de gitmiş olabilir
Doktora götürün madem

ya da görmezden geleceksiniz başka çözümü ne var kudra kulak tıkacı önermil onu kullanın o zaman

ben dürtüklenmiyorum ama bazen sevgililerimden aşırı sarılan olursa içeri kaçıyordum olmaz yani

Sürekli dürtükleniyorsam oflarım yahu normal değil mi
Artık dürtüklenmemek için de gitmiş olabilir
Doktora götürün madem

ya da görmezden geleceksiniz başka çözümü ne var kudra kulak tıkacı önermil onu kullanın o zaman

ben dürtüklenmiyorum ama bazen sevgililerimden aşırı sarılan olursa içeri kaçıyordum olmaz yani
Siz henüz evli değilsiniz sanırım evlenince nedemek istediğimi anlarsınız

Hanımefendi yazdım ya yukarıda ilk cümleyi mi okudunuz sadece anlamıyorum. Eşim aynı ev içinde benim onu beklememe rağmen o kendi annesini aramış benden habersiz onu diyorum ve devamında olayı büyüterek ayrı yattı diyorum
Niye haber mi verecekti karıcım müsaden olursa annemi arayacağım diye ? Kendi annesini aramış bu sizi ne ilgilendirir yahu tek aramak istemiş bunada bir zahmet karışmayın ikiz misiniz aynı anda arayacaktık diye diretiyorsunuz

Niye haber mi verecekti karıcım müsaden olursa annemi arayacağım diye ? Kendi annesini aramış bu sizi ne ilgilendirir yahu tek aramak istemiş bunada bir zahmet karışmayın ikiz misiniz aynı anda arayacaktık diye diretiyorsunuz
Müsade ne alakala hanımefendi durumu çarpıtıyosunuz biraz. Annesini bensiz arayamaz diye Bi cümle de kurmadım farkındaysanız. Ben onu bekledim hazır aynı anda evdeyiz özel bir gün beraber ararız diye bu yani

Back
X