Bence biraz abartmışsınız . Gerçi son zamanlarda hamile kalınca buluttan nem kapıyor hale geldik . Kristal bir kelebekmişiz gibi davranıyoruz . Ama yani bu doğum insanlık tarihinin başından beri var olan bir şey . Bence en muazzam doğum Hz . Meryem’inki , düşünsenize babasız hamile kalmayı becermiş . Günümüzde bile o teknoloji hala yok
Bir çoğumuz 35. Haftamıza kadar çalışıyoruz , hem iş hem ev hem önceki çocuklarla ilgilenmek zorunda kalıyoruz .
Kayınvalideyi anneler gününde aynı anda aramasanız ne olacak ? Bir çiçek gönderin ikinizin hatta seneye bebeğinizin adını da yazın gönderin .
Horlama mevzusuna gelince, horlamanın neden olduğunu hiç araştırdınız mı ? Eşinizin nefessiz kalma ihtimali sizi hiç korkutmadı mı ? Benim eşim de çok yorgun olunca horlar , ben muhakkak biraz yüksek bir yastık getiririm, nefessiz kalmasın diye . Çok yazık , üzülüyorum ben horlayan insanlara . Boğazı bile tahriş oluyordur bence . Biz çocukları büyütürken bir çok gece ayrı yattık . Özellikle benim üst üste uykusuz kaldığım gecelerde veya çocuklar hastayken , diş çıkarırken , gaz sancısı varken vs vs .
Sakin olun, eşinizi de kendinizi de üzmeyin yok yere .
Hem anneler günü yıl boyunca kutlanabilen bir şey yani Ruslar gibi kasım ayında da kutlayabilirsiniz