- 11 Mayıs 2021
- 37
- -43
- 1
- Konu Sahibi Guzelolsun
Çok teşekkür ederim inşallahBencede hormonlardan .Çok fazla tepkı vermıssınız.Gecmıs anneler gununuz kutlu olsun .Saglıkla alın kucagınıza bebegınızı .Nıce guzel yıllara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallahBencede hormonlardan .Çok fazla tepkı vermıssınız.Gecmıs anneler gununuz kutlu olsun .Saglıkla alın kucagınıza bebegınızı .Nıce guzel yıllara
Boşuna mı değil mi bilmiyorum inanın ama büyüten emin olun eşim. Afedersiniz horladı diye dürtünce kalktı gitti salona normalde hayatta yapmaz. Beni kaprisli olmakla suçladı bazıları ama asıl kapris bu. İnsanlar birbir e ağır kelimeler kullanınca çok büyük kavgalar edince bile yatak ayırmıyorOrtada büyütülecek bı mevzu görmedim sanırım hassassiniz. Kendinizi boşuna yipratiyorsunuz.
Şu an her stresınız bebegınızı etkıler .Ben bole konularda hıc alınmam .Gerekırse kendıme anneler gunu yaparım yınede kımseden bişey ummam.Buda kötü bişey karsıdakı kendını gereksız gorur.Bazen dıorum kı bu kadsr beklentısız olma.Sızın gıbı bayanları horunce ben nıye hıc naz yapamıorum dıorum .Çok teşekkür ederim inşallah![]()
İyi ama baştan büyük tepkiler vermişsiniz bı gıcıklık olmuş aranızda o da an gitmiş. Yani ben kizayim ama gitmesin o demeye gelmiş mevzu biraz. Yani mevzu yok ortada kesinlikle :)Boşuna mı değil mi bilmiyorum inanın ama büyüten emin olun eşim. Afedersiniz horladı diye dürtünce kalktı gitti salona normalde hayatta yapmaz. Beni kaprisli olmakla suçladı bazıları ama asıl kapris bu. İnsanlar birbir e ağır kelimeler kullanınca çok büyük kavgalar edince bile yatak ayırmıyor
Evet benimde en sevmediğim huyum bu fazla hassasım sürekli ay ayıp olmasın yanlış anlamasın diye düşünürüm birine bişey söylerken aynı hassasiyeti görmeyince de ağlıyorum kırılıyorumAnnesini tek basına aramışsa sizde daha sonradan arayabilirdiniz veya hiç aramayabilirdiniz şu anneler gününe fazla anlam yüklemeye gerek yok bundan kaynaklı ki eşiniz horlamada üstüne gelince oda değiştirmiş olacak biraz fazla hassassınız.
Evet ben belki hissettiğimin mantık mukayesini y yapamadan yenik düştüm ama yine eşimin tavırlarını da mantıklı bulamıyorum bilmiyorum yarın ne düşünürümİyi ama baştan büyük tepkiler vermişsiniz bı gıcıklık olmuş aranızda o da an gitmiş. Yani ben kizayim ama gitmesin o demeye gelmiş mevzu biraz. Yani mevzu yok ortada kesinlikle :)
Bence büyütülecek birşey yok değmez bu mevzular arada kırgınlık oluşturmayaEvet ben belki hissettiğimin mantık mukayesini y yapamadan yenik düştüm ama yine eşimin tavırlarını da mantıklı bulamıyorum bilmiyorum yarın ne düşünürüm
Tek konuya bakarak nazlı olduğumu düşünmeyin emin olun ağrım bileyim olmasın her işimi kendim yaptım Bi hatam varsa banane demedim. Ama umursamazda olamadım hep Bi hassasiyet bekliyorum niyeyseŞu an her stresınız bebegınızı etkıler .Ben bole konularda hıc alınmam .Gerekırse kendıme anneler gunu yaparım yınede kımseden bişey ummam.Buda kötü bişey karsıdakı kendını gereksız gorur.Bazen dıorum kı bu kadsr beklentısız olma.Sızın gıbı bayanları horunce ben nıye hıc naz yapamıorum dıorum .
HaklısınızBence büyütülecek birşey yok değmez bu mevzular arada kırgınlık oluşturmaya
Bazen gereksiz tartışmalar çıkabilir anlık duruma göre büyütmemek önemli olan.
Anlıyorum sızı .Sma uzatmayın .Bebegınıze odaklanınTek konuya bakarak nazlı olduğumu düşünmeyin emin olun ağrım bileyim olmasın her işimi kendim yaptım Bi hatam varsa banane demedim. Ama umursamazda olamadım hep Bi hassasiyet bekliyorum niyeyse
Eşimin horlama mevzusunu araştırdık özellikle ben bir yıldan fazla bak şöyle oluyormuş bçyle oluyormuş diye tarif ettim. Uyku merkezine sonrasında takılan cihazlarına kadar hepsini biliyorum araştırdım ama eşim ısrarıma rağmen ben cihazla uyumam dedi başta sonra tamam dedi sonra pandemi oldu şimdi ameliyat olmam gerekir dedi illa bende olsun diye değil en azından şimdilik Bi fısfıs ilaç verir doktor rahatlatır dedim şimdide yasak var dedi yasak bitsin gidicem dedi hep erteledi pandemi yokken de hoş şimdilik peki dedim bende. Ama o da uyuyamadığım bildiği halde adım atmış sayılmaz aksine bazen böyle gergin tavır yapıyor bana . Bu konuyla ilgili eşimi onun beni düşündüğünden daha çok düşünmeme rağmenBence biraz abartmışsınız . Gerçi son zamanlarda hamile kalınca buluttan nem kapıyor hale geldik . Kristal bir kelebekmişiz gibi davranıyoruz . Ama yani bu doğum insanlık tarihinin başından beri var olan bir şey . Bence en muazzam doğum Hz . Meryem’inki , düşünsenize babasız hamile kalmayı becermiş . Günümüzde bile o teknoloji hala yok![]()
Bir çoğumuz 35. Haftamıza kadar çalışıyoruz , hem iş hem ev hem önceki çocuklarla ilgilenmek zorunda kalıyoruz .
Kayınvalideyi anneler gününde aynı anda aramasanız ne olacak ? Bir çiçek gönderin ikinizin hatta seneye bebeğinizin adını da yazın gönderin .
Horlama mevzusuna gelince, horlamanın neden olduğunu hiç araştırdınız mı ? Eşinizin nefessiz kalma ihtimali sizi hiç korkutmadı mı ? Benim eşim de çok yorgun olunca horlar , ben muhakkak biraz yüksek bir yastık getiririm, nefessiz kalmasın diye . Çok yazık , üzülüyorum ben horlayan insanlara . Boğazı bile tahriş oluyordur bence . Biz çocukları büyütürken bir çok gece ayrı yattık . Özellikle benim üst üste uykusuz kaldığım gecelerde veya çocuklar hastayken , diş çıkarırken , gaz sancısı varken vs vs .
Sakin olun, eşinizi de kendinizi de üzmeyin yok yere .
Hem anneler günü yıl boyunca kutlanabilen bir şey yani Ruslar gibi kasım ayında da kutlayabilirsiniz![]()
Terbiyesizlik yapmadımMıymıntı sizsiniz kendinize gelin ve terbiyeli olun birazcık oalbiliyorsanız. Karşınızdaki insanı mutsuz etmeye çalışarak mutlu olabilen Bi tipsiniz anlaşıldı
Hanımefendi yazdım ya yukarıda ilk cümleyi mi okudunuz sadece anlamıyorum. Eşim aynı ev içinde benim onu beklememe rağmen o kendi annesini aramış benden habersiz onu diyorum ve devamında olayı büyüterek ayrı yattı diyorum
Aaaahhhhahhhhhaaahhhaaaa,Merhaba arkadaşlar. Hamileyim ilk anneler günümdü eşim sözel olarak kutladı ama bir kuru çiçek yda bir tepsi kahvaltı beklerdim içim burkuldu belli de ettim sonra eşim “asıl seneye anneler günün seneye bişey alırım” dedi sanki ben büyük hediye bekliyormuş gibi sadece bir jest bekledim ama büyütmedim tabiki. NEYSE ASIL SIKINTIM ŞU: o ara ev işi yapıyorduk ben üst katta o alt kattayken annesini aramış kutlamış bende insan yerine koyup işlerimiz bitsin beraber ararız diye bekliyorum onu. Çok sinirlendim ağladım hormonlardan mıdır nedir bende emin değilim ama koydu sanki ayrı evlerdeymişiz birbirimizden haberimiz yok gibi. Bide büyütüyormuşum annesi önemsemezmiş öyle şeyleri istersen sen tekrar ara diyor ama benim derdim o değilki ayrı gayrı olması çok pis bozuldum, çok ağladım söylendim eşek başımıyım diye, ben tepki verincede ben alınganmışım felaket senaryoları yazıyomuşum diye konuşup sinirleniyor. Sonra bende aradım annemi selam söyle diyor hem suçlu hem güçlü. Sonra da bişey olmamış gibi önüme yiyecek bişeyler getiriyor ağlatan o değilmiş gibi. Halbuki onun ilk babalar gününde ne hayallerim vardı bütün hevesimi aldı götürdü ona mı üzüleyim, ayrı gayrı yaptığına mı, ilk anneler günümde beni ağlattığına mı? Gecede erkenden yattım sonra eşim geldi uyuyoruz bu arada eşim felaket horlar ve ben hep dürterim yine dürttüm birkaç kez, oflayarak sahura diye kalktı sahurunu yaptı kalan uykusunu da salonda devam etti. Sanki ben ona git salonda yat dedim. İnanılmaz koydu ve kırıldım. Bugünde yemek falan yapmadım gelince de konuşmadım hiç. Bu gecede az önce yani, aynı seneryo oldu horladı vs, kırıldığımı anlasın diye bu kez ben aldım yastığımı salona geçicektim "nereye gidiyorsun tamam sen yat ben giderim" dedi sert bir ifadeyle nefes almakta suç diye söylendi çıktı odadan. Şuan o kadar sinirliyim ve kırgınım ki, resmen umursamıyor gibi ne hissettiğimi neye kızdığımı, bir de üste yağ gibi çıktı, 1 hafta konuşmasam konuşmaz, nasıl davranacağımı şaşırdım ama ilk adımı asla atmak istemiyorum bu sefer ve en önemlisi kimseyle konuşamıyorum çok bunaldım![]()