Eş sorunsalı

Benim eşim de horluyor ve ben gebelik kaynaklı uykusuzluk çekiyorum şu aralar, keşke benim eşim de yastığını alıp salona gitse de bir gece deliksiz uyusam

Abartmışsınız, abartı ötesi abartmışsınız hem de! Mesele ayrı gayrılık falan değil işte bariz bağırıyor, sizi kutlamadı diye hayatı zindan etme amaçlı icraatlar dönmüş.

Ayrıca ben de annemle babamla konuşacaksam tek konuşmak isterim, evlendik diye bireyselliğimizi mezara gömmedik.

Bu ne böyle ya siz hamilesiniz ama kayınvalideler gibi davranıyosunuz. Alınganlık ve husumet çabasındasınız. Huzur bozmayın durduk yere. Bnde hamileyim daha hamileyiz anne adayıyız. Hele bi doğuralım. Potansiyel kayınvalidelik gördüm sizde. Eşiniz sizin süs bebeğiniz değil. Herkes bir birey. Bu kadar sorun yapılmaz herşey.

Ama bazi seylerde guzel indirim oldu,bu vesileyle aldim bir seyler.
Takip edip normal fiyatlari da bilince avantaj oluyor aslinda

Siz henüz evli değilsiniz sanırım evlenince nedemek istediğimi anlarsınız
Ben evliyim ,buyurun
Ne demek istediginizi ben de anlamadim.
Esimin kilosu da yok ama bazen horlar,durterim yan doner.
Arada tv izlerken uyur,bir iki cagirir,ustunu orter gider yatarim.
Bu dediklerinizde birsey yok ki..
Evlilik ful bahar degil,olur boyle seyler,cok abartmissiniz...

eşim annesini ararken bana da haber mi verecek

anne onun annesi arar kutlar

hatta bana da telefonu vermesin, mümkünse bu tarz ritüellere kimse kimseyi zorunlu tutmasın

canınız isterse siz de ararsınız olur biter

Fazlasıyla

Eşiniz ne yapsa gözünüze batıyor, siz haksızsınız bu konuda

Ben anlamadım sorunu cidden . Bence sizin hormonlar dan dolayı böylesiniz. Orta da bir şey yok bence. Aradıysa aradı siz de kendi annenizi arayın tamam işte herkes kendi annesini aradı . O sizin annenizi aradı mı mesela . Mesela eşim annesini aradı bende selam söyle dedim ben annemi aradım eşim selam yolladı. Ayrıca siz kv arayabilir konuyu uzatmanıza gerek yoktu erkekler pek anlamaz bu işlerden. Ki bu konuya gelene kdr daha önceki anneeler gününde ne oluyordu bayramlarda fln ..

böyle böyle evliliğinizi yıpratın
ufacık şeylerden hayatı kendiniz dahil herkese zindan edin
sevgi saygı kalmasın hiç kimsede sonra hiç bişi yoktu kocam boşanmak istiyo deyin
bunlar hep boşluktan allah başka dert vermesin

Fazla abartmışsiniz herşeyi kendiniz arayın evlisiniz diye herşeyi birlikte yapmanız gerekmiyor.Hayatu hem kendinize hem eşinize zindan etmeyin bence.Simdiden ayri yatmanız problem.Bence mizmizligi bir kenara bıran.

Ben ide hamileyim eşime çocuğu olmaz bile dei doktor doğal olarak ama kaldım.. Başında beri ağrı çekyrm düşük tehdidi vs eşim ne sevgiler gününde ne anneler gününde ne hamşle kaldığımda ne hastanede hastayken bi çiçek yollamadı valla. Okadar ince düşünen kendini yıpratır. Bende önemsemiyorum
Çünkü evlendiğin insan zor gününde yanında mı çocuğunu ve seni kimseye muhtaç etmemek için çalışıp çabalıyormıiu. Ve sana saygısı varmı bu önemli. Gerisi çok boş. Sonra horlamak onun elinde değil onun için sizin yaptığınız tepkiye kızıyor bilinçli yapmıyo çünkü.
Annesini ararkende sizi beklememiş olmasına dicek sözim yok ben zaten aramıyom annesini eşimin

Eşim bana günaydın yerine güno dedi acayip koydu.
Eşim sağ yerine sol gözüyle baktı oturdum ağladım.
Eşim annesinin iki yanağını öptü oysa birini ben öpmeliydim inanılmaz sinirliyim.
BOŞAN BENCE.

Hamilelik ten dolayı hormonlarınız tavan belliki..bak canım erkekler öyle dizilerdeki jönler gibi karısı hamile olunca havalara uçup eşini göklere çıkarmıyor maalesef...helede Türk erkeği...çocuk oldumu oldu kadınlar pek umurlarında olmuyor sonrada soğutuyorlar kendilerinden ve maalesef hamileyken yaşanan hiçbirşey unutulmuyor...inan bana 16 yaşında kızım var hamileyken yaşadıklarımı asla unutmuyorum 2.çocuğu da bu travmalar neticesinde hiç istemedim...
Malesef bu konuda yapılabilecek hiçbir şey yok ..odungiller familyası asla değişmez kendini yıpratamaya bak sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…