Eş sorunu

Evet ve büyük ihtimal şu an eşinizle aranız çok iyi ya evet öyle söylediklerinize katılıyorum ama inanın söylediklerinizin hepsini de yaptığım oldu, eşim böylesinden anlamıyor kendi gelince hatasını anlamış oluyor, ben az yumuşayınca hatanı anladın değil mi diyor ve diretiyor

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000 diyorum çok güzel anlatmış çok güzel örneklendirmişsin Aykiz

Hamileyken bile küslük güden insandan cocuk dogunca cok bir sey beklemeyin. Sorunlar katlanarak devam edecektir. Cunku bebek olunca erkekten beklenti artiyor. Yine boyle kolunu kaldirmayip bir de kavga cikarirsa isiniz zor

Hanfendi siz bu eylemi gerçekleştirmişsiniz o yüzden elestiriliyosunuz. Bu hanımefendi yapayım mı diye soruyor, yapmayın diyoruz zaten.

Evet okudum mutfak alışverişi sizin sorumluluğunuzdaymış. Neyi değiştirdi bu bilgi? Bu tarz ürünler sadece süpermarketlerde bulunmuyor, siz bilmiyormuşsunuz demek ki. Tekellerde de satılıyor. Öğrenmiş oldunuz, bir daha aşerirseniz saat geçse araba da varmış en yakın tekele veya benzinliklerdeki marketlere gidebilirsiniz. Siz eşinize trip atmış cevap vermeye bile tenezzül etmemişsiniz ki. Deseydiniz maç arasında alır mısın çok canım istedi diye veya maçtan sonra al deseydiniz. Karşılıklı birbirinize hakaret etmişsiniz ve başlatan sizsiniz kimin daha ağır cümle kullandığının bir önemi yok bence. Bela okuması sizi aklamaz yani. E boşanın o zaman ne diyim kocanız adım atmazsa bir ömür küs kalmaya razısınız madem böyle devam edin. Hayatınız boyunca haklı veya haksızsınız adım atma zahmetine girmeyin - hayır bu durumu nasıl bu kadar normalleştirmişsiniz ona da ayrı şaşırdım- evliliğiniz boyunca hiç mi tartışma yaşamayacaksınız daha? Eşiniz bir an döner der ki niye hep ben ayağına gidiyorum. Farzedelim bir gün tak etti gelmedi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şu an mesela? Siz kendinizi o kadar haklı görmeye programlaşmışsınız ki şu an sizi eleştiren veya farklı bir bakış açısıyla bakmanıza yardımcı olmaya çalışan bütün görüşlere kapalısınız.

Sevgili Acelecibayan hanfendi öncelikle çocuğunuzu inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız diyorum :) konuya ben de bir yorum yazmayı zaruri görüyorum. Anlıyorum hassas bir dönemden geçiyorsunuz fakat alttan almak daha isabetli tabiriyle "yapıcı olan taraf" olmak çok güzel çok faydasını göreceğiniz bişeydir. Eğer Aykız hanımın söylediklerine benzer şekilde davranır ve konuşursanız eminim eşiniz anlayışla karşılık verecek ve özür dileycektir. Burda bazı arkadaşlar annene git vs demnişler. Arkadaşlar bir noktayı bence tekrar düşünelim, karşı tarafa kıymet bildirmeye çalışmak bunu bir nevi göz dağı vererek tehdit ederek yapmak doğru değil. Böyle bir yanlış fakat oturmuş bir anlayış var, devlet yönetmiyoruz hanımlar hayatınızı paylaştığınız biriyle konuşuyorsunuz, gözdağı vermek gibi eşinize mesafeli bir tavır alırsanız o bunu unutmayacaktır, emin olun. Eğer dilerseniz size nacizane bir kitap tavsiye etmek istiyorum, daha doğrusu bir yazar. Doğan Cüceloğlu. O Türkiyemizin bir büyük nimetidir bakın , kitabını alıp okuma şansınız yoksa internette vidyoları var, nasıl etkili iletişim kurabilirsinizi çokkkk güzel anlatıyor. Nolur izleyin okuyamasanız da eminim yararını göreceksiniz. Çocuk yetiştirmekle ilgili ben bir vidyosunu paylaşarak başlamak istiyorum izninizle. Umarım her derdiniz tez zamanda çözüme kavuşur

yorumunuzu çok beğendim teşekkür ediyorum,yorumunuza kulak asacağım

yorumunuzu çok beğendim teşekkür ediyorum,yorumunuza kulak asacağım☺

Can sıkıntınızın gitmesinde eğer benim de bir nebze olsun, katkım oluyorsa inanın ben de çok memnun olurum. Hanımefendi çok az konuya yorum yapmışımdır şimdiye kadar. Kimisi hiç beğenmedi kimisi sizin gibi teşekkür etti. Herkesin takdiri tabiki saygı duyuyorum. Bunlardan bir tanesi de sizin şimdiki konunuz. Siz teşekkür ettiğiniz için ben de bir yorum daha yapmak istedim; inanın, elimden birşey gelirse, bir söz, bir fikir söylemek ya da bir tecrübemi paylaşmak, saatlerime bile mal olsa, sizin can sıkıntınızı gidermenize sebep olacaksa sizi güzel değerli hissettirecekse... inanın bu benim için yeter de artar bile :) dilerim eşinizle aranız düzelir eskisinden de güzel olur. İletişim çok ama çookk önemli bir konu. Sizin için temennim uzun güzel yıllarınızın olmasıdır. Hayatta sevdiklerinizden vazgeçmeyin :) Kader gayrete aşıktır derler

Üstte başka bir bayan da size benzer bir yorum yapmıştı ama direkt suçlayıcı olunca hoş olmuyor yani şöyle, yazdığımdan anlaşılamadığımı düşünüp üzülüyorum, objektif yaklaşmak gerekiyor biraz, ben zaten pohpohlanıp hep haklı olduğumu söylemenizi isteseydim ona ettiğim lafı yazmazdım, ama sizin yazdıklarınız dan sonra konuşmayı düşünmedim ama yumuşadım yani biraz daha yapıcı yaklaşmaya karar verdim, şu an hasta gibi davranıyor kendine nane limon falan kaynattı, Naz mı yapıyor anlamadım ama biraz daha belirginlik gösterirse hastayım diye yaklaşacağım

Bence gtme otur evde kal ayrica kendine gore hazırla yemeğini ilk adımı atan o olsun hamilelik psikolojisi ile brz sacma bi nedenden kavga olmus ama esinin alttan alması lazımdı

Bence gtme otur evde kal ayrica kendine gore hazırla yemeğini ilk adımı atan o olsun hamilelik psikolojisi ile brz sacma bi nedenden kavga olmus ama esinin alttan alması lazımdı
Maalesef öyle oldu, ben de verdiği tepkilere şaşırdım yani çok gereksiz parladı ve şu an çok gereksiz uzatıyor, acayip bir tavır içinde, kendi haline bıraktım onu kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…