Bakin cidden anliyorum sizi ... gercekten hepimiz hemen hemen ayni yollardan geciyoruz. Ama o cocuk?

Simdi aranizi düzeltip saglikli bir iliski insa edemezseniz dogunca cocuk cok yipranir. Sahit olur bu tür kavgalariniza. Bitermi saniyosunuz? Hamilelik daha ne ki? Lohusaligi var bunun sonra hic bitmeyen annelik. Yorgun olacaksiniz. 7x24 ilgi alaka bekleydn bir bebek . Uykusuz kalacaksiniz ve sorumlulugunuz 10000 kat artacak. Canim aserince getirmedi diye küs olduguunuz bu konuya hasret dahi kalirsiniz. Cünkü daha cok sorumluluk ve güc kuvvet isteyen bir cocukla yasiyor olacaksiniz:) haaa bu demek degilki cocuk bir eziyet. fakat tam oturmamis iliskilerde bi ekstradan sorun oluyor ... kiymayin yapmayin. Bakin 10 gün evdesiniz. Bebekte yokken güzel vakit gecirin:) gönül almayi bilin karsilikli. Tabi dedikleri yanlis oldugunu anlatin ikinizde bakacaginiz yüze utanilacak söz söylemeyin bir daha!
Romantik günler gecirin. Eglenceli aksamlar gecirin evde... yaa dsha neee:) dertsiz basiniza dert aramayin böyle yok yere yaa:)
Tamam anlyiorum vallaahaa bak. Naz yapayim gönlüm oksansin derken olay biraz ters tepmis

ama düzelmicek is degil. Demekki üzüyor sizi bu durum ki buraya konu actiniz. Esinizle konusun ve anlatin duygularinizi. Bi iki gün sonra evliliginiz daha kötü gider ama buradan hic kimse dönüp size bakip yardim etmez edmemez ben dahil. Size burdan akil veririz yok söyle böyle yap diye gaza dahi gelirsiniz iste burnunu sürtecegim felan diye ama.... aksama bizler kocamizin koynuna girerken siz evliliginizi ucuruma sürüklemis olacaksiniz. Yani umarim kimse yanlis anlamaz yorumlarimi. Demek istedigim ceviz kabugu dolduracak sey degil kavganiz... ama uzatilirsa ikiniz tarafindan, daha kötü olabilir sonuclar. Yani deneseniz ne kaybedersiniz??? Ama secim sizin❤ Galiba fazla duygusal yaklastim söz konusu minik bir yavru olunca

haddimi astiysam kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin:)