Çok defa konuştum, her seferinde haklısın diyip 10 15 gün sonra yine aynı hale dönüyor. Psikoloğa gitmeyi teklif ettim. Önce kabul etti sonra istemedi vazgeçti. Şimdi de tamamen her konuda kendini haklı görmeye başladı. Önceden en azından hatasını kabulleniyordu. Ama şimdi hata yaptığı şeyler için bile beni suçluyorKarşınıza alıp dan dan söyleyin yaşadığınızı. Söylediyseniz ve değişmediyse bir aile terapistinden yardım alın. Düzelmeye niyeti yoksa muhtemelen sonu ayrılık olur. Çünkü kimse çeneden ibaret bir insanla yaşamak istemez. Yaşadığınız şey psikolojik şiddet.
değersiz olduklarını en başından anlayabilseydik şimdi çok çok daha iyi yerlerde Olabilirdik. Kader mi demeli ne demeli bilemiyorumBöyle insanları hayatımızda neden tutarız bilmiyorum. Daha dün bu konular için tartıştık. Konuşmadığı kişiyle konuşmuşum da kızmış. Çokta tın yani. Değersiz kişilere haddinden fazla değer verince oluyor hep bunlar...
%100 hasta ama yapamıyorsun da onu işteBu adam.hasta normal.degil tedavi.olmasini istesen kabul da.etmez ,seytan diyor bu pisliklere al.ilaci bas yemeklerine mal gibi dolassin
tepki verdiğim zamanlarda elime hiçbirşey geçmedi çünkü. Çok çabaladım, uğraştım ama artık vazgeçtim, yoruldum..Niye tepki vermiyorsunuz?
biz o evreleri çoktan geçtik. Anlayıp düzelmeye çalıştığı oldu beni haklı gördüğü zamanlar oldu. Hasta olduğunu kabul de etti. Ama sonuç hiçbir zaman değişmedi. Hep başa sardıkBen de bunun Benzeri bir koca vardı evde sanki kayınvalide ile yaşıyor gibiydim. Hep eleştiri hep Aşağılama. Her yaptığı işi bak ben yapıyorum ediyorum deyip söylenme. Yaşanmıyor ama böyle en son tak etti. Bir yerden sona tahammül de kalmıyor. Siz yanaşmayan artık uzak durun hatasını anlasın alttan aldıkça anlamaz. Kırıldığınoz noktaları söyleyip uzaklaşın. Zaten değer veriyorsa ne oluyor diye bir sorgular. Ama yok umrumda değilseniz de siz bir evliliği sorgulayın bence.
2 yıl boyunca tepkimi koydum ortaya, sessiz kalıp denediğim de oldu. Uğraştım çok. Ama hamileliğimle birlikte artık uğraşmaktan vazgeçtim. Yorulduğumu farkettim. Her seferinde Çabalarımın boş olduğunu görmek onun bana yaşattıklarından daha çok üzdü. O yüzden artık pasif kalmayı tercih ediyorumTepki veriyor musunuz yoksa pasif mi kaliyorsunuz?
Planlı bir hamilelik olmadı, hamile kaldığım dönemde de bazı şeyleri düzeltmeye başlamıştık, iyileşiyor gibiydi. Gerçi ne olursa olsun kürtaj düşünmezdim ama bebek plansız oldu. Artık elimdeki tek seçenek boşanmak zaten. Başka bir çözüm yolu bulamıyorumPeki neden çocuk diyeceğim ? Yüzüne bakınca şeytanı gördüğünüz adamdan çocuk , neden neden yazık değil mi o çocuğa neden ? Boşan arkadaşım anlattıkların işkence bu şekilde yaşanmaz, boşan.
Üzerine düşünüp kendini dert edeceğin bir konuda değiliz. Yani ya denese miydik ? tarzında bişey değil bu. Babam eşiniz gibi bir adam, inanın böyle yaşanmıyor. Sonunda erkenden tükeniyorsunuz, çocuk ise mutsuz oluyor. Boşanın babasızlıktan mutsuz olsun.Planlı bir hamilelik olmadı, hamile kaldığım dönemde de bazı şeyleri düzeltmeye başlamıştık, iyileşiyor gibiydi. Gerçi ne olursa olsun kürtaj düşünmezdim ama bebek plansız oldu. Artık elimdeki tek seçenek boşanmak zaten. Başka bir çözüm yolu bulamıyorum
Peki boşandıktan sonra ki planınız nedir?Planlı bir hamilelik olmadı, hamile kaldığım dönemde de bazı şeyleri düzeltmeye başlamıştık, iyileşiyor gibiydi. Gerçi ne olursa olsun kürtaj düşünmezdim ama bebek plansız oldu. Artık elimdeki tek seçenek boşanmak zaten. Başka bir çözüm yolu bulamıyorum
2 yıl boyunca tepkimi koydum ortaya, sessiz kalıp denediğim de oldu. Uğraştım çok. Ama hamileliğimle birlikte artık uğraşmaktan vazgeçtim. Yorulduğumu farkettim. Her seferinde Çabalarımın boş olduğunu görmek onun bana yaşattıklarından daha çok üzdü. O yüzden artık pasif kalmayı tercih ediyorum
Evet o huyu da var. Hatta şöyle birşeyler ters gidiyorsa benim haberimin olmadığı bir konu bile olsa hep senin yüzünden diye değişik bir suçlama tarzı bile varBenim eşimde buna benzer Bi hale dönüştü hamile kaldığımdan beri, bide benimkinde kendi hataları için senin yüzünden oldu diye suç atması var. En çok ona kuduruyorum sinirden
Herhangi bir plan yapmadım, ailem benim üzerime titrer henüz bu duruma alakalı hiçbir bilgileri yok. Eşimi melek zannediyorlar sayemde. Ama boşanma durumumuzda eminim ki yanımda olurlar. Maddi özgürlüğüm zaten var. Hiçbir zaman maddi açıdan eşime muhtaç olmadım. Tek kararsızlığım ve düşüncem bebeğimPeki boşandıktan sonra ki planınız nedir?
Yok saymayı denedim ancak cevap vererek değil. Duymamazlıktan gelip yaptığımı yapmaya devam ettim. Sen istediğin kadar konuş seni önemsemiyorum tavrıyla. Ama daha çok üstüme gelmeye başladı bunu yaptığımda. Çıldırıyor resmen kriz geçiriyorYok saymayı denediniz mi? Yani ne biliym şikayet ettiginde,elestirdiginde, yav he he, boş konuşma, çok konusuyosun falan deyip yaptığınız şeyi yapmaya devam ettiniz mi? Bence öyle yapın. TV izlemenizi mi eleştiriyi? İşine bak, bana karışma deyip iyice tatilin koltugunuza, ooh ne güzel boş boş TV izliyorum,herkes kendi işine baksın deyin.tamameb görmezden gelin
Maddi özgürlük açısından sevindim siizin adınıza. Çıldırma kısmını anlayabilyorum aynı dertten bende muzdaribim maalesef.Yok saymayı denedim ancak cevap vererek değil. Duymamazlıktan gelip yaptığımı yapmaya devam ettim. Sen istediğin kadar konuş seni önemsemiyorum tavrıyla. Ama daha çok üstüme gelmeye başladı bunu yaptığımda. Çıldırıyor resmen kriz geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?