Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bilmiyorum ki işte, sabahtan beri bunu tartışıyoruz. Ben sadece gerekirse sert olsun istiyorum o da diyor ki benim yöntemim bu değil ve ben gerekirse sert olma raddesine getirmeden sorunu çözerim
Belki gerekmeyecek?
Sizin aileniz belli ki kavgacı. Kavga arıyor canınız. Başka açıklaması olamaz.

Yeni üye değilsiniz olsanız yorum yapmayacaktim bence erkek sert ve güçlüden ziyade efendi ve kibar olmalı bence insanlar öyle olmalı yani kabaliktan birşey cikmiyorki kaba insan çok nazik insan neredeyse yok artık nadir olan şeyler daha güzeldir. Birde çirkinlik kavga laf sokma nereye kadar yapıyoruz bazen tamam bazen gerekiyor belki fakat insanı kötü hissettiriyor sanki ne bileyim bir şey bulaşmış gibi kötü birşey

Lailahe illallah. Derdiniz nedir ablacım tam olarak?
Bomboş bir hayatı, eşi ve onun ailesi üzerinden doldurmaya çalışmak. Olmamış şeyler üzerinden eşiyle tartışıyormuş.
Bazı kadınların cidden eşi ve onun ailesi dışında kayda değer bir hayatı, amacı olmuyor. Yatıp kalkıp onlarla ilgili şeyler düşünüp kendilerine mesele çıkarıyorlar. Konu sahibi tam olarak onlardan.

Ailesi hiçbir şey yapmıyor. Haklarını yiyemem. Yani öyle arada işte paranızı biriktirin vs derler. Onu da bana söylemiyorlar. Çok iyi insanlar.
Ee o zaman? Cidden çok garip bir insansınız. Evet kök ailesinden kopamayan sınır koyamayan eşlere tepki gösteriyoruz ama siz bunh yanlış anlamışsınız. Gidip ana babasına saygısızlık etsin sert çıksın demek değil ki bu. Kocanız iyi sabırlıymış şu isteğinize bile sabırla cevap vermiş

Dusunki sen el bebek gul bebek buyuteceksin, evde yuksek sesle dahi karsilasmamis bir cocugun olacak, sonra yanlis tercihleri yuzunden sabahtan aksama dek annene neden cemkirmiyorsun diye dir dir cekecek ve yine iyi yetistirilmis bir cocuk oldugu icin su dir diri sakinlikle tolere edecek.

Bazen bu denli naif çocuklar yetiştirerek kendi evlatlarimiza kotuluk ediyormusuz gibi geliyor.

Gerçekten insanın baya bi boş zamanı olması lazım şunları düşünmek için. Iyi de insanlarmış. Ne istiyoruz şimdi biz bu insanlardan? Bazı insanlar çok değişik.

Ben de bilmiyorum ki işte, sabahtan beri bunu tartışıyoruz. Ben sadece gerekirse sert olsun istiyorum o da diyor ki benim yöntemim bu değil ve ben gerekirse sert olma raddesine getirmeden sorunu çözerim

Eşin terbiyeli, sen terbiyesizsin adam annesine babasına sana sebep saygısızlık mı yapsın?. Ben anlamıyorum, efendi saygılı adamlar neden hep böyle edepsiz, çaçaron tiplerle evleniyor

Eşin terbiyeli, sen terbiyesizsin adam annesine babasına sana sebep saygısızlık mı yapsın?. Ben anlamıyorum, efendi saygılı adamlar neden hep böyle edepsiz, çaçaron tiplerle evleniyor
Kız benim de kocam böyle ben de edepsiz değilim deme öyle askskdkfk

Tam olarak ne istiyorsunuz? Sizin yanınızda ailesini kırıp incitince ne gibi bir haz duyacaksınız? Bugün ailesini sizin yanınızda inciten insan yarında sizi incitir ailesinin yanında ne olacak ki… değil mi. Ne değişik insanlar var ya birde soruyorsunuz kim haklı diye

Siz yanlış evlilik yapmışsınız size uygun eş kişisi söven, ağzı bozuk herkese ana avrat düz giden biri olmalı .Kendi ailenizde ne gördüyseniz artık öyle tipleri çekici buluyorsunuz Adamı yormayın yol yakınken boşanın etraf sizin sevdiğiniz türde adamlarla dolu birini bulun evlenin Eski eşinizde hak ettiği o harika sakin kadınla evlenip mutlu olsun Bu dırdırınız çekilir gibi değil ...

Böyle yetişen çocuk kendi gibi birini secmezmi yani öyle seçtik onlarda öyle seçer degilmi ? Yada nasıl alışır kendinden çok farklı bir tavra .Bence etmiyoruz bizim gibi onlarda öyle yapacak seçimlerini

Sabahtan beri neden kavga ettiğinizi anlamadım,ortada bir olay da yok.
Sanırım kendi ailenizde gördüğünüz sertliği,tartışmayı arıyorsunuz.
Eşinizin ailesi de öyle değil belli ki daha sakin üslupları.
Neden sizin normal olmayan konuşma ağına çekmeye çalışıyorsunuz ki.

Aslında eşimin ailesi ile sert kavgaları olmuş. Kendi aile içinde, bana diyor ki son 2-3 yıldır biz iyiyiz ve bu beni mutlu ediyor.

Yada belkide degismeyi istersiniz degisirsiniz belki sizde başka mantıklı yollar bulmaya çalışırsınız belki bir duruo düşünür çaba harcarsınız belki sizin yoldan daha iyi bir sonuç verir durup düşünüp empati yaparak hareket etmek belkide evet öyle olmalı ya gelursiniz mümkün degilmi?Konu sahibi belki bu yoluda seçebilir belkide hep bildiği şeylerin aksininde etkili olduğunu gönül kirio kavga edip huzuru bulamayacağını farkeder.Ve zaten öfke kavga küme neyi kazandırmış.Belki bu kadar dile getirilen şeyi ciddiye alırsınız .Her zaman istersek bazı şeyleri değiştirebiliriz istersek belkide kendi ailenizden bildiğiniz bu yani alistiginiz .Bunu değiştirebilirsiniz daha iyisiyle bence

Çok teşekkür ederim, ben de dogru yolu gormek ve kafamı toplamak için yazmıştım, gidip özür dileyeceğim şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…