Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tercih edilmek istiyorum benim için her şey yapılabilir gibi olay bu tam anlatamıyorum
Sizin için cinayet işlese hapse düşse de mutlu olursunuz yani
İnsanın değerini bu belirlemez. Yanlış yerde ariyorsunuz sevgiyi
Nezaketle de sevilir

Ben tercih edilmek istiyorum benim için her şey yapılabilir gibi olay bu tam anlatamıyorum
Hımm sizin yanınızda ailesine şöyle bir kızsa okkalı,onlar başını yere eğse; siz de şöyle böbürlenseniz bakın benim için sizi yerin dibine bile sokar diye.
O zaman tercih edilmiş olacaksınız sanırım.
Gün gelip ailesini veya başka şeyi tercih ederse aynı tavır karşısında şok olmayın ama benden demesi

Bize elle tutulur somut bir örnek verebilir misiniz? Şu oldu da eşim mal gibi baktı anasıyla babası beni ezdi gibi
Evle ilgili benim istemediğim ama ev açısından mantıklı bir şeyi kayınpederim yapacaktı eşime hediye olması için ama benim bu kadar istemediğimi bilmiyordu, ben olay çıkarınca ikisi de vazgeçti. Sonra ben üzüldüm ve yapın tamam dedim, ondan sonra yaptılar.
Bunun dışında hiçbir şey olmadı, sadece bir iki kez istediğim bir iki şey için eşim ama babama ayıp olmaz mı gibi bişeyler demişti ama en sonunda yine benim istediğim oldu.

Çok teşekkür ederim, ben de dogru yolu gormek ve kafamı toplamak için yazmıştım, gidip özür dileyeceğim şimdi.
Üyelerin fikrini ciddiye alıp başka açıdan bakmanız iyi oldu bence önemli olan zaten kabul etmek hatayı kabul edene ve düzeltmeye çalışana ne mutlu ağız tadıyla yaşayın huzur olsun anlayış olsun gerisi gelir.

Evet başka durumlar olsa kabul edilir orta yok bulunur.Ama evde normal normal otururken üstelik kv kb gayet konu sahibine saygılı ve kibarken anana babana çemkir az azarla sesin çıksın diye saatlerce kavga etmek bence saf kötülük ,kendi babası annesine kendisine bağıran biridir eminim. Alışmış aynısını istiyor ama eşi sadece bu tavrı kb kv ye göstersin kendine ve kendi ailesine göstersin istemiyor evet lafımın arkasındayım konu sahibi kötü kalpli çok kötü biri....

İnşallah. Tatlı da sipariş edeceğim şimdi. Zaten düzgün bir bakış açısında değilsem öğreneyim diye yazmıştım. Ben terapiye de gidiyordum okb ve anksiyete sebebiyle bırakmıştım son birkaç ay iyi olunca. Yeniden başlamayı da değerlendirdim bugun.

Mantıklı olan şeyi siz neden istememiştiniz. Vallahi sizi anlamaya çalışıyorum. Yoksa çok saçma sapan bir şey istiyormuşsunuz gibi geliyor eşinizden

Haklısın da anladı özür dinleyeceğin dedi belki bu yorumlar onun için milat olur değişir kendini toparlar buda iyi birşey bu arada yorumuna lafım yok biliyorsun

Bu arada ailesi gerçekten çok iyi. Hep kibarlardır. Bana ve aileme de çok iyilerdir. Annem falan der sana bebek gibi davranıyorlar diye.
Ama eşiniz illa onlara kötü davranmalı.
Bazı insanlara kesinlikle iyilik yaramıyor. Onu kaldıramıyor herkes.
Allah kalbinize göre versin.

Mantıklı olan şeyi siz neden istememiştiniz. Vallahi sizi anlamaya çalışıyorum. Yoksa çok saçma sapan bir şey istiyormuşsunuz gibi geliyor eşinizden
Çok detay verirsem anlaşılır diye korkuyorum ama aile bütçemize iyi gelecek bir şeydi. Eşim de ilk kez böyle düşünüldüğünü ve hayır demek istemediğini söylemişti diye anlatabilirim. Yine ilk beni arayıp sormuştu yapalım mı olur mu diye.

Böyle yetişen çocuk kendi gibi birini secmezmi yani öyle seçtik onlarda öyle seçer degilmi ? Yada nasıl alışır kendinden çok farklı bir tavra .Bence etmiyoruz bizim gibi onlarda öyle yapacak seçimlerini
Yani bende yetistirilme tarzina uygun secim yapar diye umuyorum ama orneklerde ortada garcia, o yuzden kafam cok karisiyor ve endiseleniyorum, yalan yok. Umarim butun cocuklarimiz layigina denk gelir, dogru secimler yapar ve mutlu, huzurlu, saglikli bir hayat surebilirler

Bu arada ailesi gerçekten çok iyi. Hep kibarlardır. Bana ve aileme de çok iyilerdir. Annem falan der sana bebek gibi davranıyorlar diye.
Buna rağmen eşinle böyle bir konuda tartıştıysan senin kocanda peygamber sabrı var daha da diyecek bir şeyim yok

Esim yumsak huyludur. Sınırlarını kibar, ama net koyar, bunu yaparken agresiflige gerek görmez. Bu yüzden ailem mesela cok sever.

Bu sizin, sizinle alakali psikolojik bir sorun oldugunun farkindasiniz degil mi?

Barzo seven barzo bulsun kendine. Hiç zorlanmaz dışarısı dolu. Düzgün kibar nazik adamla evlenip yok böyle sevemedim höt zöt yap, anana babana bağır demenin nedenini biri bana aptala anlatır gibi anlatsın lütfen.

O ev sadece sizin mi, eşinizin söz hakkı yok mu da ortalığı ayağa kaldırmışsınız? Malınız değerlenecekmiş ama adam tapuyu üstüne geçirecek gibi şarlamışsınız. Karşılıksız kabul edemem, yavaş yavaş ödersek olur demek de bir yol. Ben sizinle komşu arkadaş olarak görüşmem, kocanız beraber yaşıyor. Bu adam bıksa ve boşanmak istese haksız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…