Min cumlemizinnBende sizin gibi barıştırmayı denerdim. O yüzden sizi anlıyorum. Elimden geleni yaptım yapıyorum dersin. Konuyu uzatmazsın. Hakkında hayırlısı olsun.
Ozman ihtiyacı vardı da mı almıs bilemedimEvet evlendigimizde 2 kati olarak odedi
Esim istese verecek bir insan 18 yasindan beri ailesi icin insaatlarda calismis universiteyi birakip suan 23 yasinda insaattan 4 aliyorsa 2 sini bize 2 sine aileye veriyordu ki anne istese esim gozum kapali verirdi calmasi zoruna giden sey.Karismicam artikOzman ihtiyacı vardı da mı almıs bilemedim
Ama yine de hos degil böyle seyler.
Bence siZi barıstırmadın diye suclayan biri icin fazla araya girmeyin.
E oyle yalanci kadinla niye barismaya calisiyorsun. Birak konusmasin esin barisirsa sizin araniz bozmaya baslarEvet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Iste baristigi zaman boyle annemmm babammm demiyeceksin adam bunlari bildigi icin yanasmiyor.7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar
Al işte sen iyilik yapmaya çalıştığın halde fesatlık eden Bi kadın bu! Ben hırsızlık yaptım oğlum haklı gelin de elinden geleni yaptı zamana bırakalım demek yerine Bi de üstüne seni kötülüyor. Aklın varsa artık barıştırmaya çalışmazsın, çünkü barıştığı anda size karışmaya başlar, ana oğul barıştıran gelin el olur senle uğraşır yoksa bilip bilmeden gelin istemiyor istese yapardı ne demek oğlunun beyni yokmuymuş sen barış deyince barışcak adam o zaman sen küs deyince küserdi, senlik Bi durum yok ve bence sen de ailesiyle çok görüşme eş ailesinden uzaksın ne güzel başına bela mı arıyosun yoksa yarın öbür gün ikizlere yardım bahanesiyle o kaynana evinden çıkmaz çünkü zaten yardıma ihtiyacın olucak kısacası KAŞINMA CANIM!Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Canım nasıl olucak ev düzeni yok bir de ikizler gelicek bakımları masrafları çok olucak, uzun Bi süre de eviniz ve eşyanız olmıycak gibi görünüyo. Kendi ailen nerede bebekler biraz büyüdü mü onlar bakarsa sen de çalışıp katkı sağlardan evinize barkınıza daha kolay ulaşırsınız. Ayrıca kendi baban harika bir baba ailen de öyle kıymetlerini bil. Hala kv aradığında normal konuşurum demeye devam ediyosun sen akıllanır mısın bilmem, eşin kendi konuşmuyo sen konuşcam allah konuşcam derdindesin aslında ne şanslısın bence konuşma eşin bile konuşmuyo sana nikahınız için öyle laflar eden kadınla konuşsan ne konuşmasan ne? Hayatında olsa nolur olmasa nolur? Düşündüm de olsa çok kötü şeyler olur sizden çıkmaz ama olmasa her şey harika olur tekrar söylüyorum KAŞINMA ! Nasıl bu kadar iyi ve saftirik olabiliyorsun çok şaşkınımBen onun yolladigi paralara hic dokunmadim ay ay hepsi duruyor oyle birsey derse suratina atarim esya almayi gecin ben daha apart evdeyim esyali dairede oturuyorum 1+1
Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
Senin bu iyi niyetine rağmen bu şekilde dedikodu çıkarıyorsa, iyi olduğunuz zaman ne laflar çıkartır kim bilir.Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?