ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Sizce daha küsken böyle diyen barısınca neler demez. Esiniz de ne kadar güzel size destek oluyormuş.Görüsmeyiverin barışınca annenize mi psikolojik baskı yapacakta anneniz barış diyor ? Siz cekeceksiniz. Allah'dan daha belanizi mi istiyorsunuz ? anlayamadım. Bir iki kere demissiniz denemissiniz. Daha da ısrar etmeyin itici olur

Karismayin , kv niz yuzunden esinizle aranızı bozacaksiniz , deger mi?

Anne ogul arasına hiç girmeyin.bana göre basınıza dert arıyosunuz.kendi aralarında halletsinler

Keşke benim eşimde görüşmese...

Kasinmam canim tamam.Ben hamilelik yuzunden duygusal yaklasiyordum dusunemiordum fikir aldim boyle acilardan bakmadim simdi gorusmicem artik merhaba merhaba otesi yok

Elini kolunu bağlayıp tehtid edin.
Ya hu adam görüşmek istemiyorsa istemiyordur, neyin zorlaması bu.
Kendi hayatınıza odaklanın bence.
Anlatamasigim nokta suydu ben dogum yaptigimda esim.bu kadini eve hic almicak biz zaten gitmiyoruz ikimizin aileside samsunda gidersek benim aileme gidip donuyoruz ben gidip ayakustu gorup geliyorum ben cocuklarim buyudugunde sorun olsun istemedim ailemde cocuklarrim akillari yettiginde babannelerini hirsiz tanimasinlar istedim barissinlar istedim ama sanirim baristigi takdorde ben ikizlerimi babasiz buyutmeye sebep olur bu kadin cocuklari bile elimden almaya cabalar

Kus olmalarina kafayi takmiyorum ne yapmam gerek diye dusunuyorum nasil bir mesafe koymaliyim saygisiz davranmadan arami nasil acabilirim ben onun seviyesine inecek.bir insan degilim 22 yasindayim benim ailem o tarafla gorusmuyor artik

Tecrubesizlik diyelim.Hayatimda yasamadigim seyler bunlar ilk kez yasiyorum hamileligin verdigi duygusallokla yaklasiyorum ama burda yazilanlar gozumu acti cok saolun

Yarin cocuklarim oldugunda boyle ortamda buyumesinler diye babaanneniz hirsiz babaniz affetmiyor konusmuyor mu diyeyim yoksa olduler mi diyeyim bu cocuklar dunyaya gelip bi yasa gelince akillari ericek.

Niye arada kalıyorsun ki beni ilgilendirmez de geç

Sa
Nirim tek meselesi bu bugun disarda resim paylastik bana mesaj atmis hic evde oturmayin parayi harcur edin die anne biz evin hesabini kitabini yapiyoruz merak etme sen kafani yorma ev benim para benim hesap benim dedim oglumun parasi yazmis nokta koymus kocamin parasi benim yani bizim paramiz unutmaki ikimiz calisiyoruz benim bir ogretmen oldugumun altini cizerim buyuk harfle yazdim iyi oku yazdim sizin icin diyorum kizim yazmis sonrada cevap atmadim aradi acmadim bugun hic

Aksam esim aricak konuscak bir daha arayip sorma doye hal hatir sor otesine burnunu sokma artik dicek

Bende mesafe koyuyorum esimde aksam arayip konuscak rahat biraksinlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…