Eş ve ailesi, enayi yerine konmak

Anladım, onlar emek bizden, masraf sizden gibi düşünmüşler. Yine de ortaya bir şey koyulmuş. Bizde tek taraflı olmasi sinir bozucu.
Evet bakıp gorecegiz gelişmeleri. Geçinmeye niyeti varsa geciniriz yoksa benim de tahammülüm kalmadi

basa gelen cekiliyor esin kendisi anlayacak gercek yuzlerini hatasini.
bir musibet bin nasihat iyiymiş diyorum bende ama esimide uyarmadan yapamiyorum

Calisiyorsan butceni ayir, dedigin gibi ya ailene yardim et ya parani kendine harca. Esin ev gecindirmede cocugun masrafinda zorlaninca bahcesi aklina gelir

Tam olarak öyle değil cnm, başka şeyler de var, boşver. Allah yardımcın olsun.

Malesef sizin hain içeriden
Eşiniz onların yaptıklarına göz yumuyor, size mal aldık diye perişan edip malınızı ailesine peşkeş çekiyor.
Bence dediğiniz gibi çalışın ve kendi ailenizle para biriktirin.
Aksi takdirde yaptığınız her şey eşinizin ailesine gidecek

Eşiniz ve ailesinin düşünce yapısından tiksindim.
Kendi ailesine rızkını ı kesip ev yaptıracak para yağdıracak ama kız ailesi sefil olsa bile evli olduğu için para yardımı yapmayacak.
Eşinizin asla düzeleceğini düşünmüyorum böyle gelmiş böyle gider

Aynen öyle. Dün müftülüğü aradım, böyle böyle yapmışlar, yasal hakkımı biliyorum ama işin fetva boyutu nedir dedim. "Evi yiktirin" dedi :)
Ben de öyle düşünüyorum ama eşimden izin almışlar, üzerime vebal almak istemiyorum, dedim. "Güzellikle cozebiliyirsaniz çözün, aile arasına fitne, husumet girmesin. Ya da bahçeyi onlara satın. Yasal hakkınızı kullanmak gayet uygundur ama akrabalık ilişkisi dolayısıyla guzellikle cozerseniz size de mükafatı olur" dedi. Ben de evi yiktiracagim diye tutturdum dünden beri. Zaten konuyu ilk duyduğumda da esime böyle söylemiştim ama ... Neyse kp olacak kişi ev sizin olsun demiş... Eşim, istediğin oldu diyor. ( Yersen tabii) Sanki ben mülk derdindeyim, benim derdim görünmez olusum

Evin yapımına zerre kuruş vermedim diye yemin etti. Onceden yediriyordu onlara sonrasında bilmiyorum vebal almak istemem, hiç vermiyorum diyor

Evin yapımına zerre kuruş vermedim diye yemin etti. Onceden yediriyordu onlara sonrasında bilmiyorum vebal almak istemem, hiç vermiyorum diyor

onun hic vermiyorum demesi, eskiden 5000 veriyorsa simdi 500 veriyordur mesela. oda hic tir onun gözünde......

esin istedigin oldu demis ya, simdi de gidip bahceyi benim adima yapacaksin de bakalim.

Oo süper. Hemen resmileştirelim deyin ve bahçeyi, evin tapusunu üstünüze alın. Sakın para ödemeyin.

onun hic vermiyorum demesi, eskiden 5000 veriyorsa simdi 500 veriyordur mesela. oda hic tir onun gözünde......

esin istedigin oldu demis ya, simdi de gidip bahceyi benim adima yapacaksin de bakalim.
Hiç vermiyorum diye yemin etti bilmiyorum artık. Enerjimi onu takibe harcayamam. Şerh koyulacak zaten bakalim. Onu da söyleyeyim en azından tepkisini görmüş olurum

Yerinizde olsam resti çekerdim ya o arsayı satın alsın ailen parasını ödeyip yada çalışmaya başlayınca maaşımdan bir kuruş harcamayacağım diye.
Gerekiyorsa yapın bunu ciddiyim. Biriktirin paranızı.
Bu kadarda olmaz,muhtaç değiller ki bu insanlar.

Her halükarda ben artık eve katkida bulunmayı düşünmüyorum, biriktirmeye çalışacağım. Tabii şu an çalışmıyorum. Böyle tek başına evi idare etmeye alışır gününü gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…