- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
Esimden habersiz yapmıyorlar ki arkadasim, eşim izin veriyor, onun canina minnet, cici evlat olacak ya.Bende benzer şeyler yaşadım arkadaşım. Ne yaptın dersen gideni kendi aptallığımın bedeli olarak gördüm. İçimde herkesi affettim konuları kapattım, Allah’a havale ettim. Birdaha da böyle şeylere sebebiyet verecek şeylere kalkışmadım. Yatırım yada birikim yapacaksam kendi banka hesabımda oluyor. Sana boşan şu bu demek bi tarla bahçe için makul değil. Eşinde ailesiyle para için kötü olmak istemiyordur, kötü olan ailesi adam ne yapsın ver arsamın parasını diyemeyebilir bende diyemezdim. Ailelerin bu konularda düşünceli olması gerekir ama değiller ne yapalım? Hayatı kendine zindan etme ne halt ederse etsinler. Paranı kendinde biriktir, eşinede ev araba almak vs. Dışında söyleme ki babasına para lazım olunca sana gelmesinler.
Sadece para meselesi de değil, affedilecek insan değiller gerçekten. İlk doğumdan sonra üç yilima mal oldular kendime gelmem için. Birikim konusunu ben de düşünüyordum, herkes de aynı şeyi söyledi.
Allah sizin de yardımcınız olsun