Eş ve bebek

guneslibulutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
38
-8
1
35
Merhaba. gebelik sürecinden bu yana bazı sağlık problemi nedeniyle ailemin yanındayım. dogum yaptım ailemin yanında kalıyorum. Esim diyorki 8 günlük yenidogan bebeğimizi bırakıp 3 4 gün ailesinin yanına gidecekmiş kafa dinleyecekmis. Bu arada bebeğimiz uzun bi hasretle bekleyisten sonra bize kavuştu. Bende git dedim belki bi anlık düşüncesi diye ama kızımızı severken yine tekrarladı baba yokken senin gazını kim alacak diye. Şimdi ben surat yapıyorum diye o da bana yapıyor (sıkılmasinin sebebi evde herkes ona hizmet edecek en iyi yemekler ona pisecek ve kimse onla karşıt merhaba olmayacak) bebeğim sağlıkla dogduysa ailem sayesinde minnet etmek yerine birde her seyi eleştiriyor. Çokta üstlemiyirum her seyi ailem ile eşim arasında kalıp sütüm kesilmesin diye

Kalmak istememesi olabilir o konuda eşine hak veriyorum. Bizler kv kp evinde daha rahatız ama erkekler öyle olamıyor bence. Ama sizinde yapabileceğiniz seçenek yokmuş sanırım. Bu durumda idare edecek. Sizinde sorunlarınız bittiyse biraz süreci hızlandırıp eve gideceksiniz.

Geldi zaten 3 ay yanimda kaldı.sonra aldı kendi yanına getirdi. Fakat onlarında bi düzeni var kardeşlerim var tek çocuğu benmişim gibi bunu yapmasını isteyemem

Eşiniz ne kadar süredir sizinle ailenizin yanında? Eviniz yakın mı ailenize? Eğer yakınsa evinize geçin artık anneniz de sizinle gelsin. Kendi evini istiyordur eşiniz. Yazdığınız sebeplerden mi sıkılmış sadece, olaya objektif bakıyor musunuz?

Aşırı bencil bir eş...

Yani şu anda durumunuz ne bilmiyorum ama bir an evvel kendi evinize dönmeniz lazım sanki.
Evet aileniz mutlaka çok emek vermiştir.
Ama minnet duymak sandığınız kadar iyi bir duygu değil kimse alacaklisiyla birlikte olmak istemez değil mi ?
Şahsen ben aylarca eşimin ailesinde kalamazdim kalmak istemezdim.
Sıkılmış bunalmis hissetmesi normal ama hizmet beklemesi normal değil elbette.
Sonuçta sizde yalnız değilsiniz yardımcı olacak çok kişi var değil mi ?
O dagidip gelir hemen 3 günlüğüne.

Bebeğim biraz küçük doğdu acil bi durum olursa kendi yaşadığım sehirde imkanlar kısıtlı, biraz toplansın ben kendim dedim, sana degmez iyilik yaramaz gideriz evimize diye. Ben hic rahat olamıyorum kvalide evinde evleri kalabalık, ama gidince esimin hatrina 1 hafta idare edip dönüyoruz. Esim bebegimiz hatrina biraz dilini tutup gidene kadar sabredemedi.

20 gün oldu. Yok uzak 8 10 saatlik. Daha öncede benzer seyler yaşadık annem yine yanima gelip bakti ama esim yine el saglikligi vermedi. Zaten daha da ölsem gelip baksınlar demem dedim eşime

Siz kendi evinizde değilsiniz ailenizin yanındasınız şu anda. Eşinizin kendi ailesinin yanına gitmesini istemiyorsunuz. Doğru mu anladım?

Esiniz ailenizin yanında sıkılıyorsa birazda kayinaileniz gelip ilgilen meliydi sizinle. Sonuçta torun sizin ailenizin torunu değil sadece. Ben sizi haklı buldum kizmanizda.

Ben orda kalmak istedim ama kbirader ile yasadiklari icin bize evde yer yoktu kvalide evinde
Sonuç olarak üç aydır annen sizdeydi, şimdi de bebekli olarak siz ordasınız. Eşin ailesini en son ne zaman gördü? 3-4 günlüğüne gidecekse ben olsam okey derdim. Adamın hayatınızda şu an bir fonksiyonu yok belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…