Esinizi seviyor ve yuvanizda mutluysaniz bardagi dolu tarafindan görmeye calisin .. mutlu olmak icin üni mezunu olmak gerekmiyor .. siz ailenize cevrenize istemsiz davranisinizla bunu empoze ediyor olabilirsiniz ..Slm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
Başta gözünüz görmezken bu durumu, şu an batıyor ise düzelmesi imkansız. Saygınız kalmamış eşinize bence. O kendini değiştirip çaba gostermedikce bir şeyler değişmez sizde.Slm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
Sorun gercekten sizsiniz memur yuksek mertepde oldugunuzu gostermiyor malesef benimde eşim ilk okul mezunu ben üni. Mezunuyum. Madem bunları sorun yapicaktiniz neden baştan bisi demediniz evlendiniz eşiniz sonra mı söledi size hayır. Tamam erkeklerinde kötüleri gerçekten var ama biz kadınlarda çok kötüyüzSlm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
Yok.. 65 yaşından sonra ne yapayım emekliliği diyor.. Yani herkes bana yüklenmiş ama bu konuda bu şekil rahat ve umursamaz.. Ondan bahsediyorum..Sigortasız mi çalışıyor yani emekli olma ihtimali ya da düşüncesi yok mu?
insanlar ne der diye mi yasiyorsunuz. şahsen esimin isi kimseyi ilgilendirmez.Slm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
E 65 yaşından sonra gideri olmayacak mı da gelire ihtiyaç duymuyor? Aşırı sorumsuzca. Sizin maaşınıza güveniyor bu durumdaYok.. 65 yaşından sonra ne yapayım emekliliği diyor.. Yani herkes bana yüklenmiş ama bu konuda bu şekil rahat ve umursamaz.. Ondan bahsediyorum..
Siz bile bu durumu kabullenip icsellestirememisken eşinizi bu haliyle sevememisken ailenizden onu kabullenip sevmelerini bekleyemezsiniz. Eşiniz adına üzüldüm.Slm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
İnanın yapıyorum, ama vazgeçmiyorlar bunu bana hissettirmekten..Bence sorun; sizin eşinize saygı duymamanız..
Ona karşı değersizlik inancınız var. Ondan çevrenin dedikleri batıyor.
Burada iş size düşüyor.
Eğer çevre bu duruma laf ettiğinde; ''Evet, lise mezunu ama evini geçindirir, bana ve oğluma kıymet verir.Kültürlüdür, kendini geliştirir. Bana saygı ve sevgi duyar:'' derseniz onların da eşinize algısı değişir.
Siz önce kendi gözünüzde eşinize olan algınızı değiştirin sonra çevrenin algısı zaten değişir.
Eşinize saygı duymaya çalışın, sevgi ve saygı bir arada olmalı..
Helalinden kazanilan her lokma saygıyı fazlasiyla hak eder. Ailenizin sekilci yaklasimlari bulasmis sanki dusuncelerinize..Slm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?