Memurları küçümsemek için demiyorum ama aldığı maaş en fazla 5-6 bindir. Ee bunu herkes kazanıyor ki artık. Sanki sanırsınız fabrikaları falan var.Konum maalesef yoksaygın bir meslek kavramını açıklarsa çok mutlu olurum ama , ne demekmiş saygın?
Gerçekten ben anlaşılamıyorum.. Teşekkür ederim size.. Şöyle ki farklı yakın bir ile gidiyorum çalışmak için, insanlar soruyorlar bulunduğun ile tayin neden almıyorsun... Sigortasını ödemediği için tayin bile alamıyorum eş durumundan.. Yani buna kibirlenmek denmiş.. Burda konuşanlardan hangisi benim yaptığım bu evliliği yapar acaba.. Ben evlenmişim onlar sigortasız diye kibirlerinden selam vermez..Neden sigortasını ödemiyor eşiniz, 65 yaşından sonra emekliliği ne yapayım demek de hiç mantıklı bir insan lafı değil.
Ben evlilikte denkliğe önem veriyorum açıkçası buna eğitimde dahil.
Helalinden kazanılan her lokma kıymetlidir elbette ama iyi bir meslek sahibi insan da helalinden para kazanabiliyor pekala.
Bütün problemleriniz eşinizin eğitim durumu ve işi üzerinden mi kaynaklanıyor yoksa sigorta ödememek gibi dahiyane başka fikirleri de var mı?
Dış sesler olmayınca daha huzurlu oluyorsanız aileniz de dahil olmak üzere herkesle belli bir mesafe de kalabilirsiniz aslında evliliğiniz ve çocuğunuz için. Eşinizi olduğu gibi kabullenebilmeniz lazım ki huzurlu bir evlilik yasayabilesiniz karşılıklı olarak. Buna yapamayacaksanız yıpranır ve yıpratırsınız.
İşini kabul ederek evlendiginiz eşinize bu konuda sıkıntı yaşatmak da haksızlık olur
Boşanmanın eşiğinden dönen bir evlilik için aile terapisti de iyi gelebilir.
Burdaki eşek sizsiniz o halde..Biz karşılıklı olarak kurtulduk haklısınız.
İlla ki ben mutsuzken onu da mutsuz etmişimdir.
Ben kötüyüm eyvallah ama siz boş beleş bir kibirin peşindesiniz.
Siz bugün iyilik yapıp , yarın başa kakacak kadar da aciz bir tipsiniz.
Beni güya konumla vuracaksınız ama yemezler :)
Eziksiniz hemde aşırı derecede . 3-5 kuruş para kazanıp , fenomenlerin hayatıyla kıyaslamıyorsanız bende ne olayım
Ha az evvelki ata sözünü de yazıp , güzelce banlanayım .
Eşeğe altın semer de vursan eşek eşektir .
Bende ünv mezunuyum(2 bölüm) eşim ortaokul ama asla bu sorun olmadı maddiyata takılıyorsan bunu baştan düşünecektin şuan bebeklerimden dolayı ben çalışamıyorum eşim ortaokul mezunu olmasına rağmen esnaf kendisi bir memurun 2katindan fazla kazanıyor hayat müşterek bir dönem de o çalışamaz belki ben çalışirim.Bunlari söz konusu yapma. Diyorsan fikir ayrılıklarımız hayata bakış açımiz farklı seni anlarım tartışılır konusulur ama maddiyata girme baştan bu adamın eti budu belliydi derlerSlm kızlar... 4 senelik evliyim, bir tane de oğlumuz var eşimle ciddi ayrılıklar yaşadık şu an tekrar denemeye karar verdik, kendimle başbaşa kalıp düşünme fırsatı bulduğumda sorunların kökeninde,eşimin bir kariyerinin olmamasının etkili olduğunu düşünüyorum.. Zamanında bu evliliği yaparken gözüm hiçbir şeyi görmedi ben memurum üniversite mezunuyum o lise mezunu, saygın bir işi yok, küçük esnaf kendi yağında kavrulur mutfak masrafını karşılar anca, sigortasını yatırmaz,gerek yok der.. Yani ayrılık sürecinde de mutlu değildim her şeyden önce bir evladım var ve çok babacı,eşimi de seviyorum ama insanların mesleki olarak yakıştırmaması ailemin dahi bu sebepten dolayı zamanında karşı çıkması gelinen süreçte hala birbirlerini sevmemesi de zoruma gidiyor.. Artık bu durumu aşıp, kafama takmamak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
Emek verilen her iş kutsaldır . Ülkesel bunun farkına bir an önce varsak keşke.Memurları küçümsemek için demiyorum ama aldığı maaş en fazla 5-6 bindir. Ee bunu herkes kazanıyor ki artık. Sanki sanırsınız fabrikaları falan var.
Tüh konunuz yoksa , size cevapta yok
Hayatımda hiç kimseyi işi ile yargılamadım.Burdaki eşek sizsiniz o halde..
Evet çok sağ duyulu şekilde tepkinizi belli etmişsiniz.Her zaman demişimdir. Üslup her şeydir.
Yorum yapmak farklıdır hakaret etmek farklıdır.
Kimse aciz değil.
Sizin burada demenizle olmaz.
Mune Yorumlara bakar mısın?
Gerçi ben şikayetimi yaptım ama gene de rica ediyorum bakar mısın buraya??
Sigortalı bir asgari ücretli işte çalışması beni tatmin ederdi.. Ama sizin zikriniz neyse fikriniz o olduğu için çok uç ünvanlar hayal etmiş olabilirsiniz..Konum maalesef yoksaygın bir meslek kavramını açıklarsa çok mutlu olurum ama , ne demekmiş saygın?
Siz ne diyorsunuz hanımefendi . Kibrimizden selam vermezmisiz , yemin ediyorum ne yazsam ban alacağım. Değmiyor buna.Gerçekten ben anlaşılamıyorum.. Teşekkür ederim size.. Şöyle ki farklı yakın bir ile gidiyorum çalışmak için, insanlar soruyorlar bulunduğun ile tayin neden almıyorsun... Sigortasını ödemediği için tayin bile alamıyorum eş durumundan.. Yani buna kibirlenmek denmiş.. Burda konuşanlardan hangisi benim yaptığım bu evliliği yapar acaba.. Ben evlenmişim onlar sigortasız diye kibirlerinden selam vermez..
Ben gittim siz gitmeyinSiz ne diyorsunuz hanımefendi . Kibrimizden selam vermezmisiz , yemin ediyorum ne yazsam ban alacağım. Değmiyor buna.
O zaman gidip Öyle bir adamla evlenseydiniz. Adamın da belki talih yüzüne güler onu seven birine denk getirirdi. Sigortasını seven degil.Sigortalı bir asgari ücretli işte çalışması beni tatmin ederdi.. Ama sizin zikriniz neyse fikriniz o olduğu için çok uç ünvanlar hayal etmiş olabilirsiniz..
Kimse aciz değil.Evet çok sağ duyulu şekilde tepkinizi belli etmişsiniz.
Ben normal bir yorum yaptım , kendisi eski eşin dedi ve siz onun yorumlarını beğenip beni beğenmediniz.
Gerçekten harika bir görüş açınız var. Teşekkürler.
Şaka mısınız siz..ben çalışmasam eşimin sigortası yok diye hastaneye bile gidemeyeceğiz,yaşlılığımızda kiramızı bile ödeyemeyeceğiz emekli olmadığı için siz şimdi ileriyi düşünmeli diyeceğinize kendiniz için yapamayacağınız polyanalığı bana mı yapıyorsunuz..O zaman gidip Öyle bir adamla evlenseydiniz. Adamın da belki talih yüzüne güler onu seven birine denk getirirdi. Sigortasını seven degil.
Anlaşılmak zor olabiliyor burada çoğu zaman.Gerçekten ben anlaşılamıyorum.. Teşekkür ederim size.. Şöyle ki farklı yakın bir ile gidiyorum çalışmak için, insanlar soruyorlar bulunduğun ile tayin neden almıyorsun... Sigortasını ödemediği için tayin bile alamıyorum eş durumundan.. Yani buna kibirlenmek denmiş.. Burda konuşanlardan hangisi benim yaptığım bu evliliği yapar acaba.. Ben evlenmişim onlar sigortasız diye kibirlerinden selam vermez..
Asıl 65 yaşından sonrası önemli, yaşlılığında nasıl ve neyle geçinmeyi planlıyor acaba?Yok.. 65 yaşından sonra ne yapayım emekliliği diyor.. Yani herkes bana yüklenmiş ama bu konuda bu şekil rahat ve umursamaz.. Ondan bahsediyorum..
Nerden biliyorsunuz yapamayacağımı ?Şaka mısınız siz..ben çalışmasam eşimin sigortası yok diye hastaneye bile gidemeyeceğiz,yaşlılığımızda kiramızı bile ödeyemeyeceğiz emekli olmadığı için siz şimdi ileriyi düşünmeli diyeceğinize kendiniz için yapamayacağınız polyanalığı bana mı yapıyorsunuz..
İlk yorumunuz da normal seviyedeki değildi ki, doğru sözü farklı şekillerde de söyleyebilirsiniz.Ben gittim siz gitmeyin
Burada doğru düzgün yorum yapan kadınlara ihtiyaç var.
Evet bu büyük bir sorun..Gerçekten bu sebepten bile sigortasını yaptırmalı. Bunun için size nasıl bir açıklaması var ?. Sigortasını ödemediği için tayin bile alamıyorum eş durumundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?