mariposa23

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
28
-19
16
40
Eşimle ikinci evliliğim kızlarımız var şu anda ben doğuda görevliyim kendisi de Suriye’de yedi aydır görmüyorum eşimi konuya gerçekten nereden başlayacağım bilmiyorum yani ancak beni ben gibi durumda olanlar anlar. Eşimle beraber aynı tarihte izin alacaktık temmuz ayına fakat o birden gelmeye karar verdi çünkü temmuz ayına kızını görmeye gidecek kızıyla plan yapmış kızını özlediğini yanına gitmek istediğini ve benim anlamami istedi evet o kızı evet görmeye gidebilir hiç sorun değil ben bunu kızmıyorum ki benim üzüldüğüm nokta ben eşime biz aile değiliz dediğim zaman kızıp bağırıyor kendini yerlere vuruyor. evliliğim süre dahilinde ben bu konuyu ona çok konuştum söyledim en son konuşmamızda dahi ben her zaman ikinci plandayım sen kızının yanına gittiğin zaman beni görmezden geliyorsun sanki biz aile değiliz çünkü ben bunu yaşadım kızını gördüğü zaman benim elimi biraktigini gördüm ve bana dönüp diyor ki kızımın psikolojisi o zaman öyleydi ben de eşime dönüp söyledim bu evliliği süre dahilinde benim psikolojim şimdi bana yazık değil mi düşünsenize eşinizle evlisiniz ve ailesinin yanına gidiyorsunuz kızının yanına birden eşiniz elinizi bırakıyor sanki siz orada yoksunuz yani etkisiz bir eleman gibi bu yani

Sizin ortak çocuğunuz yoksa kusura bakmayın yedi ay çocuğundan ayrı olan adam tabi ki kızının yanına gidecek . Çocukla yarışmayın biraz vicdanli olun . Bu adamla evlenmeyi secmissiniz , mesleğini biliyordunuz çocuğu olduğunu biliyordunuz.

Buralara bakmadan önce bosanmaktan korkmuyordum . Şimdi bu üvey anne fikirlerini gördükçe benim de kızım var inşallah eşimle hiçbir zaman boşanma aşamasına gelmeyiz diyorum kızım bunları yaşasın istemem. Sanki karşınızda başka yarıştıginiz kadın var gibi yazılara bak . Elinizi bırakınca düştünüz mü?

Ortak çocuğunuz yok sanırım. 7 aydır birbirinizi görmediğiniz, izin zamanında da size hiç zaman ayırmak istemeyen bir eşle kağıt üzerinde evli kalmak istediğinize emin misiniz ?

Ortak çocuğunuz yok sanırım. 7 aydır birbirinizi görmediğiniz, izin zamanında da size hiç zaman ayırmak istemeyen bir eşle kağıt üzerinde evli kalmak istediğinize emin misiniz ?

Kızıyla görüşeceğini ona vakit ayıracağını ayırmak zorunda olduğunu bilerek evlenmediniz mi?
Çocuğu mu kıskandınız

Bizzat yakında örneğim olduğu için gönül rahatlığıyla size söyleyebilirim ki bu konuyu aranızda tartışma haline getirmemelisiniz. Ablam evlenip ayrılmış bir kişiyle evlendi, 3 tane çocuğu var 14,16,18 yaşlarında . Başta elbetteki ablama aşırı tepkililerdi ve haklı olarak kabullenmek istemediler . Şuan 1 yıl sonunda yeni yeni babalarıyla görüşüyorlar ve ablamın evine babalarıyla vakit geçirmeye geliyorlar . Ama hala ablamla tanışmak istemiyorlar ve o buluşma günlerinde ablam anneme geliyor kalmak için . Sizi anlıyorum , ablam da bazen üzülüyor bu duruma . Ama ona söylediğimi size de söyleyeceğim, empati kurun, hayatta gerçek bir anneniz var ve hayalini kurduğunuz aileyi babanız başkası ile yaşıyor , anlayışlı olmak zorundasınız. Bayramda memlekete gitmek istedi çocuklar ve eniştem ablam olmadan çocuklarıyla memleketine gidecek. Onların da sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var . Başka bir insana eş oldu diye ebeveyn olmaktan vazgeçemezler. Sizinde kızınız yanınızda olmasa veya eşinize tepkili olsa sizde eminim ki anlayış beklerdiniz. Ona ayıracağı vakitleri aranızda problem haline getirmeyin , inanın evlat sevgisi yanında bir süre sonra size olan sevgisini de yitirebilir. Sizde çocuğunuzla başka bir plan yapın, ablam annemlerle bizim memleketimize gitmeye karar verdi mesela, üstelik hamile şuan :) Siz el tutmaktan bahsetmişsiniz, ben aynı evde bile duramamalarından söz ediyorum. Herşey bir süreç , zamanla düzelecektir. İlişkinizi bunun için yıpratmayın

İyi de siz bu adamın durumunu bilerek evlendiniz. Bunları bilmeniz lazımdı. Tansiyon düşürecek bir durum yok bzşler için niye sinir olalım. O adamla bunları yaşayan sensin

Teşekkür ediyorum çok güzel anlatmışşınız tane tane bazen yabancı birileriyle konuşmak güzel oluyor.İnşallah ablanız çok mutlu olur

Elinizi bırakınca ne oldu ne kadar büyütmüşsunuz bu durumu kızını görünce elimi bıraktı sanki başka bir kadın dan bahseder gibi,çocuklarinda babalarını görme hakkı var anlayışlı olmanız lazım , eşinizin mesleğini ve kızını şimdi ogrenmediginize göre biraz daha olgunluk gösterebilirsiniz.

Demek korkuyorsunuz boşanmaktan vah ki vah abla eşinizle aranızda problemler var sanıyorsam kötü g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…