Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

Oyy robotum benim kıyamam sana ..Albümede eklerim sen yeterki iste..Ordan sadece arkadaşlar görüyo dimi???

albüme eklerken seçenek var sadece arkadaşlar diye orayı işaretlersen sadece arkadaşların görür seni ekliyorum arkadaş olarak ..

biricik dışarıdaki bu haldeki tesettürün çok güzel.tam tesettürlü olmuş pardesüyle.
teşekkür ederim sendacımopuyorumnanaktan
çekeyim biricikim ayıp ettin kuzum ama çok fazla gösterme kendini nazar değmesinler sana bebişimm maşallahh bebek gibi yüzün varr oğlum olsaydı alırdım wallaaklinialirimsmile
o senin güzelliğin ablacımzemuszemusbak sen bi erkek doğur ver bana ben büyütürüm sonra evlenirik türkan şorayın filmi vardıya öylesempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

biricik boy poss fidan gibi cnmmm
resimde başörtü rengini tam çıkaramadım ama bağlayış tarzın ve kıyafetin çok hoşşşş
:kedi:teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan
biricik üzerindeki çok hoş...
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Biricik hanımhanımcıksın maşallah...
öyleyim öylezemuszemusopuyorumnanaktan
eşarbını çok beğendim canım bende yüzünü yakından görseydimbilmiyorumkismile
Biriciiigiim tamam bundan sonra o masayi ozletmicem sana :)
cnm yaa biraz gercekten kilo aldim ben aslinda basenlerim ckti iyice..

masa bahane ben seni özlemişem gülümolumunekankayizsmile
kilo aldıysan bile yakışmış sana hiç dert etmehihoyyyt

dreamlover çok güzel olmuşun kırmızı acaip yakışmış sana
ama yüzünü kapat resimlerde çalınıyo kaydirigubbakcemile5

DREAMLOVER istanbulda kar yokmu :uhm:
bu arada hamilemisin kafamçokkarıştı doktor kontrolüne demişinde :CüvCüv:

çokmu sordum ne :roflol:

anaaam dreamlover eşarbın ne hoşmuş....

saol cnmmm inan bende çok beğendim takarken ilk kez bugün taktım
bugün dr kontrolüme gidiyorum demiştim yaa
bilen biliyor ama bilmeyenler için tekrarlamak isterim
dr um bugün beni ilk kez kapalı gördü ve eşarp kataloglarındaki kızlar gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldum
bi kaç kişi ve kuzenlerimde sölemişti çok mutlu oldum
ama diğer taraftan sıramı beklerken dr u bekleyen diğer bayanlar yüzün çok güzel neden kapalısın başın açık daha güzel olmazmısın diye densiz bi soru sorunca sinirlerim zıpladı delphin:

dreamlover çok güzel olmuşun kırmızı acaip yakışmış sana
ama yüzünü kapat resimlerde çalınıyo kaydirigubbakcemile5

saol cnm uyardığın içinn:1hug:

dr kontrolü derken hamişlik için değil cnm kulak burun boğaz kontolüm vardı yerimseniben

3. yü ben almıyım şekerim allah isteyenlere bekleyenlere versin isteyenlerin kucağını doldursun :Saruboceq:

DreamLover çok güzel olmuusn

Sampuanım ya maşallah ne kadr güzel giyiniosun sen öle etek dimi altındaki rengi faln çok güzlmiş boshayallersmile

şampuan çok şıksın çok beğendim kıyafetini...dreamlaver açık halini bilmiyorum ama bu halinle çok güzelsin maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…