..
slm kizlar
dreamlover cok SIK olmussun canim masAllahdensizlerle ugrasma bosver canim, basini bos yere agritma yerimseniben
sampuanim seker gibisin valla
feryal sende süpersin
robotcum cok SIK olmussun sendeevde cok güzel senin evin mi??
cankiz cok hossun canim, kilo filan almamissin, eski resimlerini biliyorum ona dayanarak söyledim yani yerimseniben
biricik alsanaalsanasmile hep ben yokken koyuyosun o resimleri kaydirigubbakcemile
ayy cnm çok tşk ederimmm bayanssulusmile
oy oy rica ederim sekerim, parfüm SIKMANI yesinler yerimseniben
..
geldim fisla hayatim
ooo topic coşmuş çok geriye gidemedim
şampuanım düğünde çok şık olmuşun ama sanki şimdi daha zayıfsın
dremlover açık halini biliyorum ve kesinlikle kapalı halin çok daha güzel olmuş eşarbın inanılmaz yakışmış çokta küçük gösteriyosun
leptap eşarbın çok hoş markası ne ?
evet ilk kapanınca insana böyle densiz densiz konuşur bazı densizler.ben de kapanalı 1,5 sene oldu.artık herkes alıştı.ben de ilk başlarda zorlanmıştım biraz ama çok şükür şimdi çok memnunum kapandığım için.içim çok huzurlu.sen de içindeki huzurun sesini dinle...
saol cnmmm inan bende çok beğendim takarken ilk kez bugün taktım
bugün dr kontrolüme gidiyorum demiştim yaa
bilen biliyor ama bilmeyenler için tekrarlamak isterim
dr um bugün beni ilk kez kapalı gördü ve eşarp kataloglarındaki kızlar gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldum
bi kaç kişi ve kuzenlerimde sölemişti çok mutlu oldum
ama diğer taraftan sıramı beklerken dr u bekleyen diğer bayanlar yüzün çok güzel neden kapalısın başın açık daha güzel olmazmısın diye densiz bi soru sorunca sinirlerim zıpladıdelphin:
cnm evinde çekildiğin resmi üzerine basınca büyük görüyosun
dolayısı ile evinide görmüş oldukkyerimseniben
..
robotcum cok SIK olmussun sendeevde cok güzel senin evin mi??
[
kocacım doğumgünümde parfüm aldı ya onu sıkıyom habire :roflol:
gel sana da bi fıs layım bayanssulusmile
dreamlover çok hoş görünüyorsun topikde gördüğüm eşarbın gerçekten yakıştıgı ender insanlardan birisisin çok biğendim tatlımmŞeniz
sampuancım çok şık göünüyorsun beyaz esarp ne güzel yakışmıs çok hoşsun canımopuyorumnanaktan
leptap eşarbın çok güzelmiş canım zemuszemus
..
slm kizlar
biricik alsanaalsanasmile hep ben yokken koyuyosun o resimleri kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?