Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

ayy cnm çok tşk ederimmm bayanssulusmile

ooo topic coşmuş çok geriye gidemedim
şampuanım düğünde çok şık olmuşun ama sanki şimdi daha zayıfsın
dremlover açık halini biliyorum ve kesinlikle kapalı halin çok daha güzel olmuş eşarbın inanılmaz yakışmış çokta küçük gösteriyosun

diğer topiclerede eklemiştim tekrar gören arkadaşlar kızmayın olurmuopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaa yok kız o resimde bir oğlum vardı şimdi 2 ci oğlum kucağımda doğum kilolarını veremedim henüz :uhm:
yorum için tşkler cnm

evden çıkamadığım için size pc de eski fotolarımı koyuyom
zemuszemus

yemişim doktorunu da bilmem nesini de ,densiz insanlar işte ne olacak ,ben de işyerinde açığım malesef bana da aynı şekilde yüzün çok güzel açık çok güzelsin neden kapalısın filan diye takılıyorlardı ilk başlarda ama ağızlarının payını hepsine teker teker bi güzel verdiğim için artık 10 metre yaklaşıp da bir laf diyemiyorlar hele bi desinler ,sanki milletin derdi onları geriyo töbe töbe yaaaa sinir olurum varya böyle sürekli insanlara bulaşanlara ,sanane isteyen kapar isteyen açar allahımyaaa ,hiç tahammülüm yok anında da cevaplarını veririm valla hiç dayanamam kötükedihüsokötükedihüso

cnm evinde çekildiğin resmi üzerine basınca büyük görüyosun
dolayısı ile evinide görmüş oldukkyerimseniben

hımmm burdaki resmi diyorsun sen ben daha sonra albümüme de koydum da orası görünüyor herkes tarafından sandım ozaman sorun yok

..

robotcum cok SIK olmussun sende evde cok güzel senin evin mi??
[

kiradayım kendime ait değil ama yakında ev almayı düşünüyorum inş. bu arada bu aralar yoksun kulağını çekeceğim heeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kocacım doğumgünümde parfüm aldı ya onu sıkıyom habire :roflol:
gel sana da bi fıs layım bayanssulusmile

kokoşa bak kokoşa ,yesinler kocanı da seni de ,benim kocam bana daha güzel şeyler alıyor bikere lülülülülülü

bu arada herkese günaydın çenem o kadar çok ki günaydını bile unutuyorum iimi :roflol::roflol:

bu arada bi daha resimleri gündüz ekleyin ulennnnn ben göremiyorum akşamcı tayfası
kaydirigubbakcemile

dreamlover çok hoş görünüyorsun topikde gördüğüm eşarbın gerçekten yakıştıgı ender insanlardan birisisin çok biğendim tatlımmŞeniz

sampuancım çok şık göünüyorsun beyaz esarp ne güzel yakışmıs çok hoşsun canımopuyorumnanaktan

leptap eşarbın çok güzelmiş canım zemuszemus

bize günaydın yokmu ulennn kaydirigubbakcemile

sen burdamıydın datlum görmedim günaydın sabah şeiflerin hayrola hayırlı cumalar herkese

resimmi ekliycen robot haydi ekle bakıyım işim varrbayanssulusmile

albüme koyuyorum ordan bakın sen de albüme kendi resmini ky ben de seni göreyim bi

..

slm kizlar

biricik alsanaalsanasmile hep ben yokken koyuyosun o resimleri
kaydirigubbakcemile

sen oluncada koyarım bebemolumunekankayizsmile

şampumm güzel hatuş o üstündeki etek ceketin rengine bayıldım çok çekücü olmuşunzemuszemus

dreamlovercim sende yeni kapanmana rağmen çok iyisin maşallah eşarbında hoşmuşhihoyyyt

leptap çok cicisin:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…