Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

İkisi bi arada diyosun yani..Maşallah sana..Kendini geliştiren sürekli okuyan insanları severim..

İkisi bi arada diyosun yani..Maşallah sana..Kendini geliştiren sürekli okuyan insanları severim..

heee ,baksan tıfılın tekiyim ama azıcık işe yarar yönlerim de var galiba sanırsam :roflol:

sağolasın iltifatın için ,ALLAH ın verdiği akıl çerçevesinde benim de nacizane düşüncelerim var işte :kedi:

kız feryal çok güzel olmuşsunda o beyazlı gömleğinle felan ama çok terlediğini fark ettim naniknanik
ne yaptında o kadar terledin kız :roflol:
ha bu arda oğlun da maşallah çok şekermiş =)

kız feryal çok güzel olmuşsunda o beyazlı gömleğinle felan ama çok terlediğini fark ettim naniknanik
ne yaptında o kadar terledin kız :roflol:
ha bu arda oğlun da maşallah çok şekermiş =)

Ağustos resmi..Sırf o yüzden koymıycaktım ama neyse dedim koydum senin de gözünden bişey kaçmıyo : )

Sen yeteki kapanmak iste ben istediğin model eşarp hediye ederim sana.Hemde kullanılmamışından: )

Üstümdeki kısa boylu birine pardesü de olur ama ben trençkot niyetine giyiyorum..Bana o kadar uzun gelmiyo çünkü...

Son düzenleme:

evet gözümden bir şeycik kaçmaz benim sositososito
ha bu arada sağol canım çok şekersin, bellimi olur belki ilerde, ama buraya yazarım eğer kapanacak olursam zemuszemus

SENDA paylaşım için çok tşkler ALLAH senden razı olsun
aslında pardesü giymemiz gerek yani dış kıyafet olarak ve eşarplarımızı omuzlarımıza örtmemiz gerekiyor, ben bunları biliyorum ve uygulamıyorum MALASEF
tam yerine getiremiyorum
TESETTÜRÜMÜZÜ ASLINDA TAM MANASIYLA YAPMAK GEREK İNŞ YAPABİLENLERDEN OLURUZ .AMİN

kız şampum sen pc başındada şıksın heeyerimseniben
bende kafa göz dağanık:CüvCüv:

kız daha önce çekmiştim o fotoyu zemuszemus
ev halim eşaofman altı üstümde penye var
keşke dışarı gezmeye çıkabilsemde size taze taze foto çeker gösterirdim ama eve hapis oldum hava buz gibi çocuklar küçük boshayallersmile

amaan canım en iyisi dizini kır otur evinde ben bugünden beri dolanıyorum dondum geberdimsempatiksalakcinnievede otursam daha iyi kendime eziyet oluyo bu:içelim:
Hele beni bi gör..Altımda pijama üstümde hırka.. delikafadulden

Gel ısır teyzesi..Ama fazla saldırgan yolar birazcık

he he aynen bu halimi eklesem haftanın rüküşü olurum herhaldelikafadulden
yok canım beni görünce saldırganlığı gider onun sempatiksalakcinniçocuklar beni çok sever:ecrin_bebek:

bugün hava biraz daha iyidi önceki günlere göre
çocuklarımla arkadaşlara gezmeye çıktık ve resmide oğluşum çekti:))

dream eşarbın kabanın çok hoş cnm ve uyumlu kahverengi sanada çok yakışmış

feryal maşallah oğluna bende yiğen var istersen beşik kertmesi yapabilirz çok tatlı bebeğin sempatiksalakcinni gömleğin eşarbında çok hoş.. ama bu gömlekte kısa gelmiş biraz:):) boyun kaç kuzum senin merak ettim valla??

şampu geçmiş pcye vermişsin pozunu on numara olmuş hee:sinifsinif: çok güzel eşarbın..

dream bende montunu eşarbını çok beğendim.. birde montun içindeki krem şey hırkamı onuda görmek isterdim çok şık duruyor.. kahve krem uyumuna bayılırımdelikafadulden

ooo süper olmuşun
kolyende çok uymuş
valla yıllar önce kapanmış gibisin
çok güzel uyum sağlıyosun tbrklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…