İş yerindeyim şu anda burdaki pcde resmim yok daha sonraki zamanlarda çeker koyarım
bu arada günaydın canlaropuyorumnanaktan
şimdik didiyom yine gelirim
o tip insanlarla muhatap olup onları küfre süreklemek istemem bu sefer iyice celallenip inkar noktasına geliyolar , bu da onlar için bi felaket;en güzeli kibar bi şekilde bu benim tercihim demek oldu kestirip attım laf söleme şansı bırakmadım
evet ilk kapanınca insana böyle densiz densiz konuşur bazı densizler.ben de kapanalı 1,5 sene oldu.artık herkes alıştı.ben de ilk başlarda zorlanmıştım biraz ama çok şükür şimdi çok memnunum kapandığım için.içim çok huzurlu.sen de içindeki huzurun sesini dinle...
onlar cahilliklerinden böyle söylüyolar bence.kasıtlı söyleyen de vardır tabi ama.çoğu bilmiyor tesettür emrini ve ne kadar önemli olduğunu.
ya arkadaşlar benim bir önerim var.madem biz burada fotolarımızı paylaşıyoruz,madem biz tesettürlüyüz ve madem tesettür Allahın emri ben diyorum ki bu topikte her gün dini bir yazı paylaşalım.hem de burda sohbet ediyoruz hem de bilgilenelim.ve o konu üzerinde konuşalım.hem de yine fotolarımızı paylaşalım.ne dersiniz?
ya feryal albüme de koy ben de görmek istiyorum üfffff
Sen beni hep unutuyon robot alınıyorum bak.. :sinifsinif:
22 demiştim sende beni ufak bulmuştun.. bilmiyorumkismile
YOK UNUTMUYORUM da karıştırıyorum sadece :kedi:
alınma ulennn burdakilere neler yapıyorum da alınmıyorlar sen de alınma kırarım bacaklarını heee kaydirigubbakcemile
ben de 28 memnun oldum :roflol::roflol:
Unutulmaya gelemiyorum..Sende deriiiiin bi iz bırakmam lazım sanırım unutmaman için hihihihih sositososito
Sanki kendin çok büyüksün hıh :umursamaz:
feryal eşarbın gömleğin çok ciciymiş çuk biğendim kucağındaki bebek seninmi oda pek datlı maşallahh :asigim:
görüdm robot 5-6 tane resim vardııaklinialirimsmile
sonradan kapanmana göre derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?