Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

İş yerindeyim şu anda burdaki pcde resmim yok daha sonraki zamanlarda çeker koyarım

hadi öyle olsun bakalım
bu arada günaydın canlaropuyorumnanaktan
şimdik didiyom yine gelirim

bana özel günaydın yokmu ulennn o kadar iş güç arasında sana da laf yetiştiriyorum kıymetimi bil şuanda 10dan fazla excel sayfasında işlem yapıyorum bi yandan iimi :bbo::bbo::bbo:

nevrim döndü yawww:bbo:

[o zaman onlara Kuranı açıp göstermek lazım galiba.

onlar cahilliklerinden böyle söylüyolar bence.kasıtlı söyleyen de vardır tabi ama.çoğu bilmiyor tesettür emrini ve ne kadar önemli olduğunu.

ya arkadaşlar benim bir önerim var.madem biz burada fotolarımızı paylaşıyoruz,madem biz tesettürlüyüz ve madem tesettür Allahın emri ben diyorum ki bu topikte her gün dini bir yazı paylaşalım.hem de burda sohbet ediyoruz hem de bilgilenelim.ve o konu üzerinde konuşalım.hem de yine fotolarımızı paylaşalım.ne dersiniz?

şampuan bayıldım bayıldım düğündeki haline:bbo: bende böyle açık renk krem beyaz eşarp sevmem ama çok asil durmuş o takımın üstüne harikasın..

dreamlover olumsuz konuşanlara karşı tıka kulaklarını canım... bu halin okadar güzelki hiç duyma ver görme onları... eşarbın ve üstündekiler çok uyumlu çok yakışmış...

leptap çok güzel seninde eşarbın.. bide kankan gelse keşke topice onuda görsek yeni cicileriylesositososito

Fikrin sahibi sen olduguna göre ilk konuyu senden bekliyorum.. olumunekankayizsmile

[COLOR="Black"]Dreamlovercim[/COLOR] herkes söylemiş zaten ama ben de söylemeden edemeyeceğim çok yalışmış sana kapanmak. yüz güzelliğine eşarp ayrı bir güzellik de eklemiş maşşallah.sen hiç sıkma canını, ilk zamanlarda böyle tatsız yorumlar gelir ama unutma o yorumlar içten içe bizim kararlarımızı da güçlendirebilir.Tüm bunlara rağmen sebat edersen daha da güzelleşir yaptığın iş.Kendinle gurur duymalısın bence.
Sampuan ya düğündeki kıyafetin var ya muhteşem ötesi, ne kadar şık ve zarif, çok da uyumlusun ve beyaz eşarbın yakıştığı güzel bi bayansın anlaşılan.ben hiç yakıştırmam kendime. düğünde naparım bilmem
Feryal eşarbın ne güzelmiş bahar havasında resmen.çok güzel olmuşsun.
Diğerlerinizin resmlerini göremedim, kaldırmışsınız ama hepiniz harikasınızdır yine. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

nalooo ebru sen burdamısın ulennn baktınmı resimlerime kaydirigubbakcemile hiç haber de vermiyor baktım ya da bakmadım diye kaydirigubbakcemile

yokyaa burdakileri ancak eklenti ekleden eklersen görüyorum bazılarını da göremiyorum işyerindeyimya engelleniyor sanırım ama gördüm seni albümünde kaç yaşındasın sen

Sen beni hep unutuyon robot alınıyorum bak.. :sinifsinif:

22 demiştim sende beni ufak bulmuştun.. bilmiyorumkismile

Sen beni hep unutuyon robot alınıyorum bak.. :sinifsinif:

22 demiştim sende beni ufak bulmuştun.. bilmiyorumkismile

YOK UNUTMUYORUM da karıştırıyorum sadece :kedi:

alınma ulennn burdakilere neler yapıyorum da alınmıyorlar sen de alınma kırarım bacaklarını heee kaydirigubbakcemile

ben de 28 memnun oldum :roflol::roflol:

YOK UNUTMUYORUM da karıştırıyorum sadece :kedi:

alınma ulennn burdakilere neler yapıyorum da alınmıyorlar sen de alınma kırarım bacaklarını heee kaydirigubbakcemile

ben de 28 memnun oldum :roflol::roflol:

Unutulmaya gelemiyorum..Sende deriiiiin bi iz bırakmam lazım sanırım unutmaman için hihihihih sositososito

Sanki kendin çok büyüksün hıh :umursamaz:

feryal eşarbın gömleğin çok ciciymiş çuk biğendim kucağındaki bebek seninmi oda pek datlı maşallahh :asigim:

görüdm robot 5-6 tane resim vardııaklinialirimsmile

Teşekkür ederiz Ebru teyzesi..

Senin kızı da özledik..Eskiden bakıodum topic te resimlerine ama artık resim koymuyomusun???

Unutulmaya gelemiyorum..Sende deriiiiin bi iz bırakmam lazım sanırım unutmaman için hihihihih sositososito

Sanki kendin çok büyüksün hıh :umursamaz:

yooo iz bırakmana gerek yok ,ben herkesle uğraşırım merak etme sen huyum kurusun
:roflol:

tabiki büyüğüm senden nenen olacak yaştayım ulennn :roflol:

feryal eşarbın gömleğin çok ciciymiş çuk biğendim kucağındaki bebek seninmi oda pek datlı maşallahh :asigim:

görüdm robot 5-6 tane resim vardııaklinialirimsmile

ulen insan bi yorum yapar resim göreceğim diye başımın etini yedin resimleri görünce ses yok sana bi daha resim gösterenin .... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…