benim yazımı kopyalayıp altına cevap yazarsan elbette ki üstüme alınırım. ne mazlumum ne de tehditkarım.
ayrıca birşey dikkatimi çekti. bakıyorumda görüntü resminde pekçok sözde tesettürlü bayanı gayet şuh sexi bayanların resimlerini kullanmış..görüntü resmi olarak bu tarz resimlerin tercih edilmesi de çok düşündürücü..
poposundaki dona varana kadar gözüken bayanlardan daha iyi ahlaklı ve güzel oldukları kesin aklinialirimsmile
her kopyalanan yazı o kişiye hitap ediyor olsaydı bu forumda yazmanın anlamı kalmazdı ,kopyalamak demek o kişiye değil düşünceye ait yazı yazılacağı anlamına gelir ,forumdan haberiniz yoksa biraz daha haberdar olun derim ,acemisiniz sanırımbenim yazımı kopyalayıp altına cevap yazarsan elbette ki üstüme alınırım. ne mazlumum ne de tehditkarım.
valla ben vazifemi yaptım sizleri bir bacınız olarak uyardım. ister kulak verirsiniz ister kulakardı edersiniz. sizin bileceğiniz iş.hadi ben kaçtım.haatuuncuklarr !
Kizlar bence paylasimlara devam edin cevap vermemek daha hayirli olacak benim icin o bakimdan susmaktan yanayim ben :) kim neyin nasil oldugunu gyet iyi biliyor ayrica bazi insanlardan fikir istedigimizide gormuyorum ben burda..? ayrica kimse 4 4 luk degildir.. konuyu dagitmadan paylasimlara devammm
valla ben vazifemi yaptım sizleri bir bacınız olarak uyardım. ister kulak verirsiniz ister kulakardı edersiniz. sizin bileceğiniz iş.hadi ben kaçtım.haatuuncuklarr !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?