Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

onu da size soralım siz herkese bir resim çekin biz onları koyarız nasıl olur ,burası kadın platformu sanırım farkında değilsiniz ...ayrıca milletin derdi sizi mi gerdi

poposundaki dona varana kadar gözüken bayanlardan daha iyi ahlaklı ve güzel oldukları kesin aklinialirimsmile

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

benim yazımı kopyalayıp altına cevap yazarsan elbette ki üstüme alınırım. ne mazlumum ne de tehditkarım.
her kopyalanan yazı o kişiye hitap ediyor olsaydı bu forumda yazmanın anlamı kalmazdı ,kopyalamak demek o kişiye değil düşünceye ait yazı yazılacağı anlamına gelir ,forumdan haberiniz yoksa biraz daha haberdar olun derim ,acemisiniz sanırım

arkadaşlar büyük düşünelim...
, ,
tabiki eylül ün dediğin gibi dar giyinmek , dikkat çekmek tabiki yanlış...
ama biz sadece Kul uz, hani kimseyi yargılamak bize düşmez...dar giyindi diye açılsın mı?
güzel tatlı dille dar giyinen arkadaşın varsa onu uyarabilirsin..
ama genç kızlar 16 yaşında kısa kollu giyse de kapanmış olabilir..
hemen mükemmel olmasını bekleyemeyiz.. Önce ısınsın..zamanla hepsi olur canım...
önce bi kapansında zamanla kendini düzeltir.Ancak kadın açık da kapalı da olsa süslü ve güzel olmak ister.Ters davranırsak genc kızlar kapanmaktan soğurlar..
Zaten hepimiz bilinçlendikçe düzeliriz.. ...

Kızlar lütfen ya..Bu topicte kapanıcak böyle devam ederse..

HATSHE cnm cevap verme..Herkesin düşüncesi kendine..Onlarda öyle düşünüolar demekki

valla ben vazifemi yaptım sizleri bir bacınız olarak uyardım. ister kulak verirsiniz ister kulakardı edersiniz. sizin bileceğiniz iş.hadi ben kaçtım.haatuuncuklarr !

valla ben vazifemi yaptım sizleri bir bacınız olarak uyardım. ister kulak verirsiniz ister kulakardı edersiniz. sizin bileceğiniz iş.hadi ben kaçtım.haatuuncuklarr !

tamam cnm uyarıların için teşekkürler aslnda bizm için gerek yoktu biz zaten (bu forumdakiler adına knuşuyorum) abartıya kaçmadan , insanların göz zevkini bozmayacak şekilde giyinmeye çalışıyoruz.bu senin yaptıgın uyarıları bız oncelıkle aılemızden dınlıyoruz zaten. başaramadığımız oluyordur belki, ama bunun için çabalıyoruz.yinede bizi uyardığın için sağol, bu uyarma kötü sözlerle de olsa,foruma mani olacak şekilde de olsa sağol. bize yakışan budur çünkü...
bu arada avatar konusuna gelince de kendini ne şekilde şartlandırdın bilmiyorum ki herhangi bir insanın(başı açık veya kapalı) forumda kullandığı avatar
onun dini düşüncelerini nasıl yansıtabilir ? bunu anlamış değilm
neyse konu daha fazla uzamadan kapansın kızlar

Hayatta en kötü şey insanların birbirine saygı duymaması galiba.
Eleştirmeye çalışması...
Hepimiz aynı ülkenin vatandaşlarıyız...
Yapmaya çalışılan ne:
Birbirine kendi fikrini dikte etmeye çalışmak...
Eleştiren arkadaşlar eleştirilen arkadaşlara tek lafım:
Herkes önce kendine özeleştiri yapsın yeter....
Hepimiz için geçerli tek söz var sanırım:
'Bizi sadece Allah yargılar.'

ouuwww topık karışmış bi okula gidip geldm:):):)
arkadaslar siz devam edin ya ..
kımseyı takmayın kafanıza
herkesin dediğine aldanılırsa ooo:):):):

Kizlar bence paylasimlara devam edin cevap vermemek daha hayirli olacak benim icin o bakimdan susmaktan yanayim ben :) kim neyin nasil oldugunu gyet iyi biliyor ayrica bazi insanlardan fikir istedigimizide gormuyorum ben burda..? ayrica kimse 4 4 luk degildir.. konuyu dagitmadan paylasimlara devammm

haklısın cnm yaa :lepi:
paylaşımlara devam
:lepi:

topik ne kadar dağılmışşş kızlar konumuz kilitlenmesin yeter artık bence bu konulara hiç ama hiç girmeyelim
beğenirsek yorumlarız beğenmezsek bakar geçeriz ben böyle düşünüyorum
yorumlarken en dikkat ettiğim nokta olumsuz yorumdan çok beğendiğime olumlu yorum yapma yoluna gitmemdir mümkün olduğunda böyle yapmaya gayret ediyorumm
şunuda öğrendim ki tesettürlü olmak çok zor türkiye de

açıklar ayrı eleştiriyo kapalılar ayrı eleştiriyo lmaz:

bugün salı pazarındaydım:))kızlar ilk fırsatta salı pazarından aldığım eşarplarımıda ekleyeceğim topiğe bayılacaksınız öle güzel eşarplar aldım kiiopuyorumnanaktan

Hcrt canım benim yanlış anlamazsan eğer internetten aldığın resimleri kaldırır mısın. çünkü o resimlerin bazıları Turkuaz eşarp blogunun sahibi Didem'e ait ve daha yeni sitesindeki fotolar çalındığı için blogunu kapattı. resimlerini düzenleyip tekrar açacak. ve blogu kapatmadan önce başka bir sitede kendi resmimi görmek hiç hoşuma gitmedi demişti.
Hatshe arkadaşım sen de yaptıın alıntıları silebilir misin. ayrıca senin bizlerle içten olman çok hoşuma gidiyoo çok tatlısınopuyorumnanaktan

arkadaşlar lütfen siz ne kadar cevap verirsenir oda onemsendigini hissedecek bosverın topigimize zarar verip kapattırmaya calısan bırısı lmaz:
biz kaldıgımız guzel yerden devam edelim nede olsa aynı dusunuyoruz kı burda bırbırımızle sıcak muhabbetımız var begenmeyende gelmez ,komık bulanda cok komıkse bole gununu burda harcamasın lutdenalsanaalsanasmile
bir müslüman bir müslümanı bakadar başörtüsünü eleştirmemelialkisalkisalkis
hadi devam .........herkes cok sık bizim topik cok sık yawww

Unutulan şey kapalıların da insan oldukları hatası ile sevabı ile kabul edin ya bir toplum olarak görmeyin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…