hatshe canım hiç deneme yaptın mı eşarp ile kendine baktın m ıcanım
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...r305m305z305n-resimleri-113.html#post11498455
ekledim kızlar ahanda bıyrın bakınbuyrunnnnnnnnn
bende yorumları merak ediyorumsengözlerimebaksanab
canım bir kaç kez denedim, aslında yakışıyor diyor herkes ama boğuluyor gibi oluyorum ya mafoldumben
sanırım ben zor kapanırım birde eşim sevmiyor :gitme: , buradaki kapalı arkadaşlarımın kıyafetlerine bakıyorum bende, çok hoşsunuz bence kaydirigubbakcemile5
rüküş abartılı gülünç alacalı bulacalu giyinen kişiler için kullanılan bir tabirdir.bu tabir bazı tesettürlü bayanları çok güzel tanımlıyor. arkadaşlar eleştiriye açık olalım lütfen. ben bir bakış açısıı getiriyorum. isteyen dikkate alır isteyen almaz. ama ortada bir gerçek var. başörtüsü giym tarzı pek çoğunda şehir kültürünü yansıtmıyor. tesettür mağazalarını bırakın artık, onlar gerçekten bizleri yanlış yönlendiriyor bayağı bir zevki bize empoze ediyor.ve bizi komik duruma düşürüyorlar. mesela şu ara haşema bakıyorum. amaln allahım o renkler o modeller. itfaiyeci gibi.. fosforlu renkler. inanın tatilde görüyorum bunları ve ben bile gülüyorum . kendinize güldürmeyin. nezih ve asil bir görüntünüz olsun asaletinizle dikkat çekin parlak renkler fırfırlar bonelelerle değil. bazı genç kızlarımızda rakçı gibi giyiniyorlar. altı kaval üstü şiş misali yapmayın komik olmayın.
hımmm sizin gördüğünüz o popo çizgilerini nedense ben yeni nesil pardesü giyenlerde daha çok görüyorum ,asıl tezat bana göre de bu ... ceket v.s. tarzı giyinenler size göre kapanmış olmuyor yukarıda yazdıklarınıza göre ...dolayısıyla tek münasip kapanma şekli sizin savunduğunuz tip giyinmek öylemi...
günümüz düzeninin insanları soktuğu hengame budur işte ...insanlar bu bakış açılarını kıramadıkça sittin sene adam olamayacaklar..bana göre pardesü ya da değil kendini örtüyormu ,renkli yada renksiz kapanmayı becermişmi budur aslolan ,insanların eşarplarının renkleriyle uğraşacak kadar da sığ bir insan değilim ...insanları bu şekilde eleştirenlerin de kendilerinde gördükleri eksiklikleri başkalarına çamur atarak kapatma eğiliminde oldukları düşüncesindeyim ...
benim fikrim de bu ...
Hayatta en kötü şey insanların birbirine saygı duymaması galiba.
Eleştirmeye çalışması...
Hepimiz aynı ülkenin vatandaşlarıyız...
Yapmaya çalışılan ne:
Birbirine kendi fikrini dikte etmeye çalışmak...
Eleştiren arkadaşlar eleştirilen arkadaşlara tek lafım:
Herkes önce kendine özeleştiri yapsın yeter....
Hepimiz için geçerli tek söz var sanırım:
'Bizi sadece Allah yargılar.'
pardesü gereksiz mi yani?onu mu anlıyoruz burdan?
örtünmenin ölçütlerini kuranın ilgili ayetlerine bakarak acıklama yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlar kendimizce doğru kabul ettiğimiz kuran ölçütlerine uymuyor malesef ve bizler bunları biz öyle yapıyoruz die başkalarınada doğru olarak empoze etmeye çalısırsak başkalarınıda doğruyu öğrenmesine engel olur hatta inkara kadar gidebiliriz nacizane düşüencem hassas konularda bilgi verirken daha temkinli yaklaşalımopuyorumnanaktan Allah hepimize hakkıyla yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
albüme koyarsan senda sevinirim ben burdan bakamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?