bazı başörtülü bayanlar ne giyeceğini şaşırmış gibiler. başortülülerin ekseriyeti çok rüküş. parlak canlı renkler kat kat giyinmeler. parlak boneler çiçekli böcekli eşarplar la çok banel ve rüküş olunuyor. tesettür giyim mağazalarına bakarım zaman zaman ve bunlar da ne olurum .. komik bulurum bir çoğunu, tesettürün ruhuna aykırı bir durum.tesettürlü olmayan bayanlar bu kadar gösterişil giyinmiyor çok daha sadeler..asla tesettür mağazalarından alışveriş yapamıyorum ve modellerini rüküş buluyorum. bu dikkat çekme göze batma çabasını da anlayabilmiş değilim. varoş kültürünün bir tezahürü olsa gerek.renkli yazmaların eşarba dönüşmüş hali. onun içine onu onun üstüne bunu giymek de kırsal bir alışkanlık olsa gerek. ben de bir tesettürlü byan olarak sade pastel renkleri tercih ederim. eşarplarım tek renk, pastel tonlarında .bonemi görünmemesine dikkat ederim.bu şekilde daha asil bir görüntü oluyor bence.göz yormuyor. eşarp sorunu da olmuyor. birkaç ana renk eşarpla pekçok kıyafeti giyebiliyorum.. bence sadelikten şaşmayın.komik olmayın
çok biliyosun sen bayan zevk abidesisempatiksalakcinnikomik ötesi, zevkszlik abidesi..fikrim budur.
topuklarla üstelik yürüyemiyorlar ve dolayısıyla dikkat çekiyorlar.kimisi pardesü kullanmıyor kısa ceket vb. şeyler giyiyor inanın popo çizgileri belli oluyor. o zaman ortaya şöyle bi soru çıkıyor. neden kapanıyoruz. cevap Allah emrettiği için neden emretmiş haram gözler görmesin diye o zaman bu giyim tarzı ne oluyor inanın tesettür kavramı bu değil. ben muhafazakar görüşlüyüm bazı kızlar görüyorum nasıl güzel kapanmış herşeyi ölçülü yüzleri nurlu nasıl hoşuma gidiyor bazısı da hey Allahım bu ne ya dedirtiyor.iyi paylaşımlar diliyorum.....
komik ötesi, zevkszlik abidesi..fikrim budur.
kızlarr bunları netten buldm tam bnm tarzımdaymışş belki sizinde hoşunuzaa giderr
]
yahu gerçekten anlamıyorum ne isterler kapalı bayanlardan :mymeka:
arkadaşım kapalı değilsen veya kapanmamam için binbirtürlü bahane uydurup kapanmıyorsan , o halde sen köşende oturup konuşma
BİRİNİ YARGILAMAK eleştirmek çok kolay
madem çok biliyorsun, allah emri vs diyorsun ee kapan o halde, ne duruyorsun alsanaalsanasmile
ha yok zor gelir hayat şartı zartı zurtu diyip bahane arıoyorsan o halde susmasını bil, herkese saygı duymak lazım,
herkesin hayat görüşü zevki farklı farklıdır çünkülmaz:
sana laf düşmez, herkesin bir aielsi bir eşi vs var, size ne ?!
madem çok biliyorsun "güzel kapanmak" nedir bize gösterde görelim aklinialirimsmile
gerçekten kapalı olmama rağmen, kapalı insanlara "melek" gibi bakılıp ufak bir yanlışlarını bile eleştirmeleri gerçekten sinilermi bozuyor :mymeka:
size ne bırakın giyinsinler istediklerini ya !
onlar size nasıl karışmıyorsa, sizlerinde onlara karışma hakları yok okay!
siz hangi hakla onlara karışıyorsunuz, üstelik kapalı bile değilmişsiniz
kızlar lütfen kusura bakmayın vaktnizi aldım ama yeter artık yani !
ne zaman tesettür ile alaklı bir topic açılsa pislikler üşüşüp etiketlere veya buraya gelip kinlerini nefretlerimi kusuyorlar ve bundan dolayı ben gerçekten çok sinir oluyorum :mymeka:
siz devam edin,kaydirigubbakcemile5 bence bunlar topiği kapattırmaya çalışan sizleri çekemeyen gacılar alsanaalsanasmile
gelirler anca böyle söylenirler işte ama kendilerine bakmazlar hiç :mymeka:
ben sizin yanınızdayım çok şıksınız maşallah a.s
size cevap vermeyeceğim. sadece pislik lafınız çok ama çok talihsiz bi kelime yönetime bildirdim.
pekçok sözde tesettürlü 'bizim kız bizden kaçar başını kapar kıçını açar! cümlesini anımsatır bana..herşeyin bir dengesi olduğu gibi türbanında dengesi ve onu taşıyacak kuralları vardır.bahsettiğim türde bayanlar bu kurallara riayet etmedikleri için eleştirilere maruz kalmaya mahkumdurlar ..inancım için başımı örtüyorum diyip de dışardaki açık bayanlardan daha dikkat çekici oluyorsa yapılan her eleştirici bence haktır..ayrıca estetik açıdan da görüntü kirliliğidir, zevksizlik, avamlıktır..şöyle sokağa çıktığınızda bir bakın başörtülü bayanların giyim tarzına..bir bakın nasıl sırıtıyor..parlak renkli eşarplar renkli çantalarla neye benziyor..yalanmı?
kime bildirirsen bildir sanki çok umrumda! yeter artık ya !
gelirler böyle kargaşa çıkarırlar sonrada mazlumu oynarlar, tehdit ederler !
siz hem niye üstünüze alındıznı ki?
ben onu genel olarak söyledim !
bir etiketlere bakarsan ne demek sitediğimi anlarsın umarım !!!! :mymeka:
ayrıca birşey dikkatimi çekti. bakıyorumda görüntü resminde pekçok sözde tesettürlü bayanı gayet şuh sexi bayanların resimlerini kullanmış..görüntü resmi olarak bu tarz resimlerin tercih edilmesi de çok düşündürücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?