Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

herkes üniforma gibi aynı şekilde,benzer renklerde giyenecekse ne anlamı kalır farklılığın.

herkesin zevki farklı sonuçta,önemli olan yakıştırmak.

aslında arkadaşın dediğininin biraz farklı olduğunu düşünüyorum sürekli dayatılan moda,trend kavramına karşı çıktığı için belki de tepkisini bu şekilde dile getiriyor.

arkadaşlar konuyu amacından saptırmayalım.bırakın uymayın böylelerine bunlar hayatımzda hep karşımıza çıkmıyor mu?
talya arkadaşın dediği gibi komik olmayan tarzınızı bize gösterirseniz ne demek istediğinizi daha iyi anlayacağız, açıkçası ben dediklerinizden pek birşey anlamadım önce sizi başörtü karşıtı sandım ama yazının devamını okuyunca sizde kapalıymışsınız öğrendim.
burda bir çelişki var, lütfen bize demek istedğinizi resim koyarak anlatın, kargaaşa çıkmasın.

arkadaşın yorumunda haklılık payı çok fazla var. ben kapalı değilim fakat oldukça usturuplu giyinen birisiyim. çevremdeki tesettürlü bayanların çoğu dikkat çekecek şekilde giyiniyor. mesela türbanları çok ama çok renkli alacalı bulacalı ve nedendir bilmem hep topuklu ayakkabı giyiyorlar ama öyle böyle değil 10 cmlik çivi topuklarla üstelik yürüyemiyorlar ve dolayısıyla dikkat çekiyorlar.kimisi pardesü kullanmıyor kısa ceket vb. şeyler giyiyor inanın popo çizgileri belli oluyor. o zaman ortaya şöyle bi soru çıkıyor. neden kapanıyoruz. cevap Allah emrettiği için neden emretmiş haram gözler görmesin diye o zaman bu giyim tarzı ne oluyor inanın tesettür kavramı bu değil. ben muhafazakar görüşlüyüm bazı kızlar görüyorum nasıl güzel kapanmış herşeyi ölçülü yüzleri nurlu nasıl hoşuma gidiyor bazısı da hey Allahım bu ne ya dedirtiyor.iyi paylaşımlar diliyorum.....

kızlarr bunları netten buldm tam bnm tarzımdaymışş belki sizinde hoşunuzaa giderr

Son düzenleme:
hcrt ben göremiyorum resimleri yaaa eklenti ekleden mi ekliyorsun ordan eklersen görebilirim belki

yahu gerçekten anlamıyorum ne isterler kapalı bayanlardan :mymeka:

arkadaşım kapalı değilsen veya kapanmaman için binbirtürlü bahane uydurup kapanmıyorsan , o halde sen köşende oturup konuşma
BıRıNı YARGILAMAK eleştirmek çok kolay
madem çok biliyorsun, allah emri vs diyorsun ee kapan o halde, ne duruyorsun alsanaalsanasmile
ha yok zor gelir hayat şartı zartı zurtu diyip bahane arıoyorsan o halde susmasını bil, herkese saygı duymak lazım,
herkesin hayat görüşü zevki farklı farklıdır çünkü lmaz:
sana laf düşmez, herkesin bir aielsi bir eşi vs var, size ne ?!
madem çok biliyorsun "güzel kapanmak" nedir bize gösterde görelim aklinialirimsmile

gerçekten kapalı olmama rağmen, kapalı insanlara "melek" gibi bakılıp ufak bir yanlışlarını bile eleştirmeleri gerçekten sinilermi bozuyor :mymeka:

size ne bırakın giyinsinler istediklerini ya !
onlar size nasıl karışmıyorsa, sizlerinde onlara karışma hakları yok okay!
siz hangi hakla onlara karışıyorsunuz, üstelik kapalı bile değilmişsiniz
kızlar lütfen kusura bakmayın vaktnizi aldım ama yeter artık yani !
ne zaman tesettür ile alaklı bir topic açılsa pislikler üşüşüp etiketlere veya buraya gelip kinlerini nefretlerimi kusuyorlar ve bundan dolayı ben gerçekten çok sinir oluyorum :mymeka:
siz devam edin,kaydirigubbakcemile5 bence bunlar topiği kapattırmaya çalışan sizleri çekemeyen gacılar alsanaalsanasmile
gelirler anca böyle söylenirler işte ama kendilerine bakmazlar hiç :mymeka:

ben sizin yanınızdayım çok şıksınız maşallah a.s

Son düzenleme:

hımmm sizin gördüğünüz o popo çizgilerini nedense ben yeni nesil pardesü giyenlerde daha çok görüyorum ,asıl tezat bana göre de bu ... ceket v.s. tarzı giyinenler size göre kapanmış olmuyor yukarıda yazdıklarınıza göre ...dolayısıyla tek münasip kapanma şekli sizin savunduğunuz tip giyinmek öylemi...

günümüz düzeninin insanları soktuğu hengame budur işte ...insanlar bu bakış açılarını kıramadıkça sittin sene adam olamayacaklar..bana göre pardesü ya da değil kendini örtüyormu ,renkli yada renksiz kapanmayı becermişmi budur aslolan ,insanların eşarplarının renkleriyle uğraşacak kadar da sığ bir insan değilim ...insanları bu şekilde eleştirenlerin de kendilerinde gördükleri eksiklikleri başkalarına çamur atarak kapatma eğiliminde oldukları düşüncesindeyim ...
benim fikrim de bu ...

hicretçim dar paça patalon dışında ben beğendim uyumda güzel.. ama dediğim gibi ben dar paça pantalon sevmiyorum..bide boyum uzun çırpı gibi gösteriyor bacaklarımı

komik ötesi, zevkszlik abidesi..fikrim budur.

sizin sıfatınızı da bir görseydik keşke madem çok biliyorsunuz "miss pekbilmiş" boshayallersmile

madem beğenmiiyorsun çek git kardeşim herkes sana benzemek zorunda mı!
buraya sanal da kendini tatmin etmeye mi geldin aklinialirimsmile
ne uğraşıyorsun milletin kılık kıyafetiyle ?!
önce dön kendine bak hiç hatan yokmu? çokmu dört dörtlüksün ?!
yok eğer hatan varsa o halde kimseye laf söyleyemezsin okay ! bunu beyninin en görkemli yerine not et alsanaalsanasmile
adam gibi paylaşımlarda bulunacaksan bulun yoksa çek git seni zorla tutan yok :mymeka:

kızlarr bunları netten buldm tam bnm tarzımdaymışş belki sizinde hoşunuzaa giderr
]

çok beendim canım çok yakışmış kaydirigubbakcemile5
ama örtünü biraz daha hoş yapabilirsin böyle sanki bir eksiklik bir uyumsuzluk var gibi ama çözemedim daha CADIARZU

Son düzenleme:

size cevap vermeyeceğim. sadece pislik lafınız çok ama çok talihsiz bi kelime yönetime bildirdim.

pekçok sözde tesettürlü 'bizim kız bizden kaçar başını kapar kıçını açar! cümlesini anımsatır bana..herşeyin bir dengesi olduğu gibi türbanında dengesi ve onu taşıyacak kuralları vardır.bahsettiğim türde bayanlar bu kurallara riayet etmedikleri için eleştirilere maruz kalmaya mahkumdurlar ..inancım için başımı örtüyorum diyip de dışardaki açık bayanlardan daha dikkat çekici oluyorsa yapılan her eleştirici bence haktır..ayrıca estetik açıdan da görüntü kirliliğidir, zevksizlik, avamlıktır..şöyle sokağa çıktığınızda bir bakın başörtülü bayanların giyim tarzına..bir bakın nasıl sırıtıyor..parlak renkli eşarplar renkli çantalarla neye benziyor..yalanmı?

size cevap vermeyeceğim. sadece pislik lafınız çok ama çok talihsiz bi kelime yönetime bildirdim.

kime bildirirsen bildir sanki çok umrumda! yeter artık ya !
gelirler böyle kargaşa çıkarırlar sonrada mazlumu oynarlar, tehdit ederler !

siz hem niye üstünüze alındıznı ki?
ben onu genel olarak söyledim !

bir etiketlere bakarsan ne demek sitediğimi anlarsın umarım !!!! :mymeka:

ayrıca birşey dikkatimi çekti. bakıyorumda görüntü resminde pekçok sözde tesettürlü bayanı gayet şuh sexi bayanların resimlerini kullanmış..görüntü resmi olarak bu tarz resimlerin tercih edilmesi de çok düşündürücü..

poposundaki dona varana kadar gözüken bayanlardan daha iyi ahlaklı ve güzel oldukları kesin aklinialirimsmile

benim yazımı kopyalayıp altına cevap yazarsan elbette ki üstüme alınırım. ne mazlumum ne de tehditkarım.

burası LAİK TÜRKİYE CUMHURTİYETİ BAYAN!
hatırlatıyım dedim ....
arabistanda değiliz ki herşey yasak olsun turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…