Cankızz çok şık görünüyosun..
pembişş kazzağın yaka kısmı çok hoş görünüoo ayrıca çok da güsel kombinelemşsn:):):
cankız yine çok tatlı olmuşsun pembişler çok yakışmış
cankızz harika olmuşsun pembe nasıl yakışmış öleeee maşallah sana uyum harika:)) kolye falan çok şıkır şıkırsın
ewd ya bnde bayıldm buna nereden aldınkii:):):):
kızlar ben bunu 2,5 sene önce derincede böle çok kuytu bir mağazadan aldım hatta 15 tl ye :) adı sanırım portakal dı ya da onun gibi bişi meyve ismi kalmış aklımda tam hatırlayamıyorum.
ama bunun benzerleri kotonda falan çok var.
boyu dizimin biraz üstünde
Slm kizlar ben geldiiim :)
kızlar ben bunu 2,5 sene önce derincede böle çok kuytu bir mağazadan aldım hatta 15 tl ye :) adı sanırım portakal dı ya da onun gibi bişi meyve ismi kalmış aklımda tam hatırlayamıyorum.
ama bunun benzerleri kotonda falan çok var.
boyu dizimin biraz üstünde
çok da ucuza almışsın cnm ya bi ben raslamıorum böle ucuz şeylere
ewt cnm çok ucuzdu aama heryerde var bunlardan biraz arastırırsan mutlaka bulrsn cnm . optumçok da ucuza almışsın cnm ya bi ben raslamıorum böle ucuz şeylere
yenı resmler
kızlar çoğunu karalamyı unutmusum bakın sonra kaldrıcam o yuzden lutfen alıntı ypmaylm
Senda: teşekkür ederim..
Bu arada seni de çok merak ediyorum..Yazdıkların değindiğin konular islamiyete çok düşkün oldugun herhalinden belli oluyor.. a.s.
anladım feryalcimmbu arad şöle bi gerilere baktım da şampuanın düğün kıyafeti ve nikoncanın kıyafeti çok şıktıı tebrikler kızlarr
nikoncanım cok güzelsin canım sanada masallah fızıgın cok guzel kactane kuzu var sende ?yada var mı? insan gorunce daha ıyı oluyo gorsel paylasımı sevıyorum ben kaydirigubbakcemile5
bazı başörtülü bayanlar ne giyeceğini şaşırmış gibiler. başortülülerin ekseriyeti çok rüküş. parlak canlı renkler kat kat giyinmeler. parlak boneler çiçekli böcekli eşarplar la çok banel ve rüküş olunuyor. tesettür giyim mağazalarına bakarım zaman zaman ve bunlar da ne olurum .. komik bulurum bir çoğunu, tesettürün ruhuna aykırı bir durum.tesettürlü olmayan bayanlar bu kadar gösterişil giyinmiyor çok daha sadeler..asla tesettür mağazalarından alışveriş yapamıyorum ve modellerini rüküş buluyorum. bu dikkat çekme göze batma çabasını da anlayabilmiş değilim. varoş kültürünün bir tezahürü olsa gerek.renkli yazmaların eşarba dönüşmüş hali. onun içine onu onun üstüne bunu giymek de kırsal bir alışkanlık olsa gerek. ben de bir tesettürlü byan olarak sade pastel renkleri tercih ederim. eşarplarım tek renk, pastel tonlarında .bonemi görünmemesine dikkat ederim.bu şekilde daha asil bir görüntü oluyor bence.göz yormuyor. eşarp sorunu da olmuyor. birkaç ana renk eşarpla pekçok kıyafeti giyebiliyorum.. bence sadelikten şaşmayın.komik olmayın
rüküş abartılı gülünç alacalı bulacalu giyinen kişiler için kullanılan bir tabirdir.bu tabir bazı tesettürlü bayanları çok güzel tanımlıyor. arkadaşlar eleştiriye açık olalım lütfen. ben bir bakış açısıı getiriyorum. isteyen dikkate alır isteyen almaz. ama ortada bir gerçek var. başörtüsü giym tarzı pek çoğunda şehir kültürünü yansıtmıyor. tesettür mağazalarını bırakın artık, onlar gerçekten bizleri yanlış yönlendiriyor bayağı bir zevki bize empoze ediyor.ve bizi komik duruma düşürüyorlar. mesela şu ara haşema bakıyorum. amaln allahım o renkler o modeller. itfaiyeci gibi.. fosforlu renkler. inanın tatilde görüyorum bunları ve ben bile gülüyorum . kendinize güldürmeyin. nezih ve asil bir görüntünüz olsun asaletinizle dikkat çekin parlak renkler fırfırlar bonelelerle değil. bazı genç kızlarımızda rakçı gibi giyiniyorlar. altı kaval üstü şiş misali yapmayın komik olmayın.
bazı başörtülü bayanlar ne giyeceğini şaşırmış gibiler. başortülülerin ekseriyeti çok rüküş. parlak canlı renkler kat kat giyinmeler. parlak boneler çiçekli böcekli eşarplar la çok banel ve rüküş olunuyor. tesettür giyim mağazalarına bakarım zaman zaman ve bunlar da ne olurum .. komik bulurum bir çoğunu, tesettürün ruhuna aykırı bir durum.tesettürlü olmayan bayanlar bu kadar gösterişil giyinmiyor çok daha sadeler..asla tesettür mağazalarından alışveriş yapamıyorum ve modellerini rüküş buluyorum. bu dikkat çekme göze batma çabasını da anlayabilmiş değilim. varoş kültürünün bir tezahürü olsa gerek.renkli yazmaların eşarba dönüşmüş hali. onun içine onu onun üstüne bunu giymek de kırsal bir alışkanlık olsa gerek. ben de bir tesettürlü byan olarak sade pastel renkleri tercih ederim. eşarplarım tek renk, pastel tonlarında .bonemi görünmemesine dikkat ederim.bu şekilde daha asil bir görüntü oluyor bence.göz yormuyor. eşarp sorunu da olmuyor. birkaç ana renk eşarpla pekçok kıyafeti giyebiliyorum.. bence sadelikten şaşmayın.komik olmayın
sürekli komik olmayın diosun peki senin konuştukların komik deilmi senin yazıklarına bakıyorum sanki testtür mağzalarına karşı bi düşmanlığın var gibi bütün msjlarına baktım herkesle bi çekişmen olmuş sert bi ifaden var burda baş örtü renklimi olsun sademi olsun tartışılmıo herkes hoşuna gideni eklio madem böle bi derdin var aç kendine topik orda konuş ama dier topiklerin keyfinide kaçırma benimde renk renk eşarplarım var çokta hoş duruo hiiiiçte komik olmuyorum çünkü herkes beğeniooorüküş abartılı gülünç alacalı bulacalu giyinen kişiler için kullanılan bir tabirdir.bu tabir bazı tesettürlü bayanları çok güzel tanımlıyor. arkadaşlar eleştiriye açık olalım lütfen. ben bir bakış açısıı getiriyorum. isteyen dikkate alır isteyen almaz. ama ortada bir gerçek var. başörtüsü giym tarzı pek çoğunda şehir kültürünü yansıtmıyor. tesettür mağazalarını bırakın artık, onlar gerçekten bizleri yanlış yönlendiriyor bayağı bir zevki bize empoze ediyor.ve bizi komik duruma düşürüyorlar. mesela şu ara haşema bakıyorum. amaln allahım o renkler o modeller. itfaiyeci gibi.. fosforlu renkler. inanın tatilde görüyorum bunları ve ben bile gülüyorum . kendinize güldürmeyin. nezih ve asil bir görüntünüz olsun asaletinizle dikkat çekin parlak renkler fırfırlar bonelelerle değil. bazı genç kızlarımızda rakçı gibi giyiniyorlar. altı kaval üstü şiş misali yapmayın komik olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?