Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

Cankızz çok şık görünüyosun..

Cok tesekkur ederim canimmm a.s.

pembişş kazzağın yaka kısmı çok hoş görünüoo ayrıca çok da güsel kombinelemşsn:):):

evet yakasi cok hos daha guzelleri senin olsunn gulummopuyorumnanaktan

cankız yine çok tatlı olmuşsun pembişler çok yakışmış

tsk ederimm leptabimmm o senin guzelligin askosum benim opuyorumnanaktana.s.

cankızz harika olmuşsun pembe nasıl yakışmış öleeee maşallah sana uyum harika:)) kolye falan çok şıkır şıkırsın

coook saoll.. ay napiyim yaa kemer takmasam kolye takmasam cok sade duruyodu biraz şıkır şıkır olayım dıdım gıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Senda: teşekkür ederim..

Bu arada seni de çok merak ediyorum..Yazdıkların değindiğin konular islamiyete çok düşkün oldugun herhalinden belli oluyor.. a.s.

kıyafetimle ne kadar düşkün olduğumumu merak ediyosun?:1rolleyes::1rolleyes: merak etmekte haklısın.ama benim çok ta merak edilecek bi tarafım yok çok ahım şahım tesettürlü de sayılmam. ama giydiklerimin şıklığından çok göğüs ve bel- kalça kısımlarının bol olmasını tercih ederim hep.hele de başörtülü birine dar bir bluzu,gömleği,elbiseyi asla yakıştırmam.hatta erkeklerin yanında ben utanırım.f. aslında ben de koymak istiyorum resmimi ama becerebilirsem tabi.yarın deniyecem.

Son düzenleme:
anladım feryalcimmbu arad şöle bi gerilere baktım da şampuanın düğün kıyafeti ve nikoncanın kıyafeti çok şıktıı tebrikler kızlarr

a.s.sağol canım. ben de seni takipteyim
nikoncanım cok güzelsin canım sanada masallah fızıgın cok guzel kactane kuzu var sende ?yada var mı? insan gorunce daha ıyı oluyo gorsel paylasımı sevıyorum ben kaydirigubbakcemile5

a.s.estağfirullah canım. benim iki tane oğluşum var 5 ve 3 yaşındaaopuyorumnanaktan
ben de sevdiklerimi böyle de olsa görünce çok mutlu oluyorum takipteyim seniolumunekankayizsmile

cankız ve Hicret bu forumun şekerleri. hepiniz çok tatlısınız. Hicret canım benim senin bir kankin var ya o da çook tatlı maşallah boshayallersmile

bazı başörtülü bayanlar ne giyeceğini şaşırmış gibiler. başortülülerin ekseriyeti çok rüküş. parlak canlı renkler kat kat giyinmeler. parlak boneler çiçekli böcekli eşarplar la çok banel ve rüküş olunuyor. tesettür giyim mağazalarına bakarım zaman zaman ve bunlar da ne olurum .. komik bulurum bir çoğunu, tesettürün ruhuna aykırı bir durum.tesettürlü olmayan bayanlar bu kadar gösterişil giyinmiyor çok daha sadeler..asla tesettür mağazalarından alışveriş yapamıyorum ve modellerini rüküş buluyorum. bu dikkat çekme göze batma çabasını da anlayabilmiş değilim. varoş kültürünün bir tezahürü olsa gerek.renkli yazmaların eşarba dönüşmüş hali. onun içine onu onun üstüne bunu giymek de kırsal bir alışkanlık olsa gerek. ben de bir tesettürlü byan olarak sade pastel renkleri tercih ederim. eşarplarım tek renk, pastel tonlarında .bonemi görünmemesine dikkat ederim.bu şekilde daha asil bir görüntü oluyor bence.göz yormuyor. eşarp sorunu da olmuyor. birkaç ana renk eşarpla pekçok kıyafeti giyebiliyorum.. bence sadelikten şaşmayın.komik olmayın

bence de en rüküşü kendisini en güzel tipmiş gibi göstermeye çalışanlardır .tek tip eşarp takarlar ,hayata ve başkalarına bakış açıları eşarpları gibi tek tiptir ,kendilerinden başkasını doğru bulmazlar bununla kalmayıp bir de yargılamaya kalkarlar ..çok komik buluyorum bunları çokkk ...

bende sadelikten hiç hoşlanmıyorum çok düz sıradan hiç bi güzelliği ve özeni yok
bonenizin görünmemesinin nedeni alnınızın çok açık olmasından kaynaklanabilir benim alnım çok dar mesela ne yapğarsam yapayım bonem gözükür
canlı parlak renklere de bayılıyorum veben benim kişiliğimi ruh halimi tam olarak yansıtıyo renkleropuyorumnanaktan
varoşlardan falan bahsetmişsiniz bizim giyim stilimizi tarif ederken:sempatiksalakcinni siz baya bi sosyetik kesimdensizniz galibaaa
lütfen daha klasınıza uygun topiklerde takılın biz varoşuz çok da mutluyuzzzzzzz:lepi:

ay dreamlover kapandınmı sen :))
Çok merak ettin bu halini valla, sana bayılmıştım Fethipaşa'da, hala söylerim bir çiçek bir böcek annesi diye :))
Hayırlısı olsun senin için canım...

rüküş abartılı gülünç alacalı bulacalu giyinen kişiler için kullanılan bir tabirdir.bu tabir bazı tesettürlü bayanları çok güzel tanımlıyor. arkadaşlar eleştiriye açık olalım lütfen. ben bir bakış açısıı getiriyorum. isteyen dikkate alır isteyen almaz. ama ortada bir gerçek var. başörtüsü giym tarzı pek çoğunda şehir kültürünü yansıtmıyor. tesettür mağazalarını bırakın artık, onlar gerçekten bizleri yanlış yönlendiriyor bayağı bir zevki bize empoze ediyor.ve bizi komik duruma düşürüyorlar. mesela şu ara haşema bakıyorum. amaln allahım o renkler o modeller. itfaiyeci gibi.. fosforlu renkler. inanın tatilde görüyorum bunları ve ben bile gülüyorum . kendinize güldürmeyin. nezih ve asil bir görüntünüz olsun asaletinizle dikkat çekin parlak renkler fırfırlar bonelelerle değil. bazı genç kızlarımızda rakçı gibi giyiniyorlar. altı kaval üstü şiş misali yapmayın komik olmayın.

teşekkürler cimcimee ciiimm evet tatlım kapandım 2 ay falan oldu rahatlıklaa
allah nasip etti banada çok şükürr
sende şaşırdın değil mi herkes gibi normal olarak çünkü ilk duyan bi şok geçiriyooo:kedi:
resimlerim geri sayfalarda var vaktin olursa bakarsın tatlımmopuyorumnanaktan

eleştiriye açık olmamızı beklerken kendiniz bi kere eleştiriye açık değilsiniz ...insanları kalıplar içerisine sokma gayretinizi de anlamış değilim ,insanların kıyafetlerinin sizin için bu kadar önemli olması materyalist düşünce yapısından etkilendiğinizi gösteriyor anladığım kadarı ile ,insanları bu şekilde etiketleme gülünç komik rüküş v.s. gibi tanımlamalara sokma hakkını size kim veriyor bilemiyorum ,kafasına esen yazıyor yani ,herkes kendinden sorumludur ,siz de başkalarını eleştireceğinize kendinizden sorumlu olursanız daha ii olacak ..
bunun bakış açısı getirmekle alakası yok ..insanların tabiki tesettüre uygun giyinmesi gerekir ,ancak bu renk kısıtlaması filan da ne demek oluyor ,tesettüre uyduktan sonra istenilen şekilde giyinilir abartılı olanlara ben de karşıyım ama böyle tek tip yaratma çabasına da içten içe iice sinir oluyorum ..bırakın insanlar istediği gibi giyinsin işte bu tip baskılar yüzünden kapanan açılmaya başlıyor ..

sürekli komik olmayın diosun peki senin konuştukların komik deilmi senin yazıklarına bakıyorum sanki testtür mağzalarına karşı bi düşmanlığın var gibi bütün msjlarına baktım herkesle bi çekişmen olmuş sert bi ifaden var burda baş örtü renklimi olsun sademi olsun tartışılmıo herkes hoşuna gideni eklio madem böle bi derdin var aç kendine topik orda konuş ama dier topiklerin keyfinide kaçırma benimde renk renk eşarplarım var çokta hoş duruo hiiiiçte komik olmuyorum çünkü herkes beğeniooo
yanlışmıyım arkadaşlar

bende sizin sade komik olmayan tarzınızı merak ettim.. bi kaç foto koysaydınız keşke... madem kendinizi örnek gösteriyosunuz lafla olmaz..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…