Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

bol bir pardesüde asla senin dediğin şekilde arka taraf görünmez.ama tabiki olduğun bedenden en az 1,2 hatta kesimine göre 3 beden büyük alınırsa hiç dar gelmez.pardesü alırken de siyah,kahverengi,kremrengi,bej,açık kahve ya da gri gibi renkleri seçmek lazım.özellikle de bu sene sütlü kahve ve gri tonları güzel duruyor.kırmızı,pembe,mavi gibi koyu renkler dikkat çekici olabiliyor.

sözün özü madem pardesü giyiyoruz dar almamamız lazım.yoksa tesettür eksik olmuş olur.

yok elbise değil badi altında da etek var ya benim resimler neden küçük oluyor anlamadım ki siz nerden resim ekliyorsunuz

kızlar ben şimdi kursa gidiyorum
sakın dar giymişsin tesettüre uymaz falan yazmayınn haaa
üztümde kabanım var ve kursta sadece bayanlar var baştan uyarayımda sonra polemik olmasın, ayrıcana şalım da var üstümde
kaydirigubbakcemile3

ceyda sadece siyahlı beayzlı eşarpları ben de seviyorum.hatta kuzenimle takas bile ettik.

Son düzenleme:
kızlar bugün vesikalık çekldim kimlik için ama bi türlü içime sinmedi arkdşlarım güzel olmuş dediler
ama bide size sormak istiyorum herkes ordamııı?? yalnız resme hemen bakın kaldrıcam çnküü başım açık

ceyda sadece siyahlı beayzlı eşarpları ben de seviyorum.hatta kuzenimle takas bile ettik.

ben pek kullanmazdım siyah beyazlı eşarp ama alınca hoşuma gitti
bende sevmeye başladım anlaşılan
:asigim:
sende takas etmekle iyi yapmışsın bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…