Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

ekliyorm kzlar hemen bakın beğenmzsenz söleyin valla kızmamm kimliğe koydurcam ona göre

Son düzenleme:
hcrt canım vesikalığı da bekliyorum ama noolur ya bana şu profildeki eşarp bağlama şeklini anlat ben hiç beceremiyorum resimle falan lütfeeen...

ben bayıldım açık da kapalı da maşallah çok güzelsin canım şaç rengine de bayıldım...

sağolun kızlar o zmaan koyduruyorum kmliğe :))

rkygon cum profldeki resmde klasik olark bağladım cnm ama anlatırım istiyorsanda f.makinem şuan
kuzenimde gelince resim çeker açıklarım tatlm :))

valla çok memnun olurum canım klasik falan ama süper tam da benim merak etiğim model hatta yukarda sormuştum cankız arkadaşın resminden bakıp ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız..

Ceyda_26.............DreamLover...........

çok şıksınz bayanlar maşallah zemuszemus
saol tatlım
ceyda sadece siyahlı beayzlı eşarpları ben de seviyorum.hatta kuzenimle takas bile ettik.

önce beğendiğinizi yazdınız sonra editleyip ismimi kaldırmışsınız sanırım iyice incleyince hoşunuza gitmedi

dream ceyda herkesin dediği gibi çok şıksınız=)

teşekkürler cnmm

ekliyorm kzlar hemen bakın beğenmzsenz söleyin valla kızmamm kimliğe koydurcam ona göre

keşke bizde görebilseydik:))şakkıdı

hayirli geceler arkadaslar ben yeniyim daha dogrusu siteyi takipdeyim ama uyeligim yeni:) artik bende resim ekleyebilcem opuyorumnanaktan

ya bende resim eklemek istiorum 2gün önce tesettür mod oldum kıslar çok zorlandımmm ya help me

çok hoş bir açıklama olmuşguclubacismile çok haklısın gerçekten, hemen eleştiri gelebiliyokaydirigubbakcemile5

aha hatunumu gördüm. opuyorumnanaktan ceydam çok tatlısın,için dışınadayansımış gerçektenolumunekankayizsmile
trikon ne kadar hoşaklinialirimsmile çok yakışmış bitanem

mesaj sayisi yetersizse resim eklenmiyormus sonra eklerim
cankiz sarili badinle cok guzelsin
dream salin cok guzel ben onu esarp niyetine orterim:)
ceyda fizigin ne hos

Hcrt cim vesikalığı koydğunuda şanslıyımki bende burdaydim=) topiği takip ediyorum,
maşallah nazar deyecek diye korkuyorum sana çok masum bir güzelligin var kalbinin güzelliği yüzünde kimliğne koy o resmi benceopuyorumnanaktan
bide ortanca kardeşin sana çok benziyormuş=))

canım benim senin güzel gören gözlerine çok tşk ederim :1hug:
bir cesaret ekledim bende sizler kadar şık olamasamda boshayallersmile

arka sayfalara anca baktm kızlar

ceydaa ne tatlisin oyle, seninde stilin değşkmiş canım bağlaman :)

Dream pembe şalına hasta oldummmm yaa çok güzel

sagol cnm çok tesekkür ederimm
a ortancayi hiç benzetmezler bana ama küçüğü daha çok benziyor :))

dream ceyda herkesin dediği gibi çok şıksınız=)

mesaj sayisi yetersizse resim eklenmiyormus sonra eklerim
cankiz sarili badinle cok guzelsin
dream salin cok guzel ben onu esarp niyetine orterim:)
ceyda fizigin ne hos

arka sayfalara anca baktm kızlar

ceydaa ne tatlisin oyle, seninde stilin değşkmiş canım bağlaman :)

hepinize tşk ederim kızlar beğenmenize sevindim bana moral oldu çok sağolun Şeniz

hepiniz çok şekersiniz resimlerinize baktım
offf cnm çok sıkkın kızlar yaa sıkıntıdan uyuyamıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…