• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik ve evlilik baskısı..

Inanasım gelmiyor kurabiyeni çayını koydun mu canım yanına okuyup okuyup gülersin artık

Fake olması ile dalga geçilmeyi anlarımda eşcinsel konusu üzerinden bu kin neden?
Dilerim yargılayan yaşamadan ölmez.

Sözüm meclisten içeri.
Ayrıcaa konu sahibiiii fakenin dibisin tarzdegilsin :KK70:nurella edasıyla söylüyorum.

İnsanlar hissettiklerini yazıyor, birileri de kalkıp fake fake diyor. Olağandışı şeyler olunca fake mi oluyor? Kızıyorum size kızlar! Ya da birilerinin bu kadar işsiz olabileceğine inanmayacak kadar saf mıyım da bana gerçek geliyor acaba? Neyse ciddiye alıyorum her zamanki gibi...

Eşcinsel olmak kötü bir şey değildir, doğuştan vardır sonradan ortaya çıkar. Doğal bir şey için kendinden nefret etmen çok saçma. Evlenmezsin olur biter. Hatta yasal olan bir yere kaçıp özgürce aşık olduğun biriyle evlenebilirsin bile. :)

Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriyorum,kafam çok karışık..Eşcinsel duygulara sahibim..Evlenmek benim için zulüm olacaktır ilerde...Ne yapacağımı bilmiyorum,kendimden nefret ediyorum..
hoşgeldin sebastian

Insallah kendinle ayni cinsle evlenirsinde bu actigin konuda bosa gitmez sayin kadinlara özenen erkek arkadaş .d

konu fake mi değil mi bilmiyorum ama
geçen bir pankart açılmıştı bu eşcinsel yürüyüşleri arasında
ahmeti seviyorum zorla ayşeyle evlendiriyorlar banada yazık ayşeyede yazık ahmetede yazık diye ben bu konuda aynen böyle düşünüyorum

Olması imkansız bir durum değil, gerçek olabilir.
Fake olmadığını varsayarak yazıyorum.
Evlenmek zorunda değilsin..
Bu duygularla evlenip birinin hayatını mahvetmedikten sonra kendinden nefret etmene gerek yok.

Hinata karakteri bir anime manga serisinden ..
Japon tarzı çizgi film diym siz anlayın.
Bunları genelde erkekler izler.
E izleyenlerde genelde 15 16 yaşlarındadırlar.
Canın mı sıkılıyodu evde ablası ?

fakeysen inş bu yazdıgın başina gelirde insanlarla bu boyle bir konuda dalga geçmenin ne demek oldugunu anlarsın... ( biraz agırmı oldu ne ? )

İnsanlar hissettiklerini yazıyor, birileri de kalkıp fake fake diyor. Olağandışı şeyler olunca fake mi oluyor? Kızıyorum size kızlar! Ya da birilerinin bu kadar işsiz olabileceğine inanmayacak kadar saf mıyım da bana gerçek geliyor acaba? Neyse ciddiye alıyorum her zamanki gibi...

Eşcinsel olmak kötü bir şey değildir, doğuştan vardır sonradan ortaya çıkar. Doğal bir şey için kendinden nefret etmen çok saçma. Evlenmezsin olur biter. Hatta yasal olan bir yere kaçıp özgürce aşık olduğun biriyle evlenebilirsin bile. :)

fakeyi ben yazdım neden çünkü ...fake konuları siteye girdiğim günden itibaren hep kısa net iki cümleden ve nerde dikkat çekicek konu varsa onlar üzerinden yazıldığı içindir.arkadaş eşcinsel olabilir kendi seçimi fakat bu konu daha uzun cümlelerle anlatsa daha samimi olur ve bende fake demem...çünkü fake bu çok net

İlgilenip ,dalga geçmeyen,yargılamayan arkadaşlara teşekkür ederim…
Bazı arkadaşlar evlenme demiş,durum hiç kolay değil,üzerimde aile ve çevre baskısı var…Tutucu bi ailem var…
Kendimden nefret etmemin sebebi,bu şekilde hissettmem..Diğerleri gibi olmadığım için…Ve yaşayacağım zorluklar..Bu şekilde olmasını istemezdim..En azından beni destekleyen birileri olsa idi,daha iyi hissedebilir kendimle barışık olabilirdim..Çevremi değiştirmem de çok zor…

fakeysen inş bu yazdıgın başina gelirde insanlarla bu boyle bir konuda dalga geçmenin ne demek oldugunu anlarsın... ( biraz agırmı oldu ne ? )
Eşcinsellik çok mu kötü sence? Neden dalga geçeyim,amacım ne? Dışardaki insanlarla paylaşamadığım,fikirlerini alamadığım için burdayım..

Kafamda temsili konu sahibi:KK53:

640x480_5051yigit-ozgur-karikaturleri-054.jpg

Back
X