- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağada öle geldi ..ilgi çekici bir konu iyi giriş yaptın ama arkadaşım sen öncelikle eşcinsellikten öte fakesin...
hoşgeldin sebastianMerhaba arkadaşlar, direkt konuya giriyorum,kafam çok karışık..Eşcinsel duygulara sahibim..Evlenmek benim için zulüm olacaktır ilerde...Ne yapacağımı bilmiyorum,kendimden nefret ediyorum..
Kiiz okurken hayatla olan baglarim koptu gulmekten ;-)))))Insallah kendinle ayni cinsle evlenirsinde bu actigin konuda bosa gitmez sayin kadinlara özenen erkek arkadaş .d
İnsanlar hissettiklerini yazıyor, birileri de kalkıp fake fake diyor. Olağandışı şeyler olunca fake mi oluyor? Kızıyorum size kızlar! Ya da birilerinin bu kadar işsiz olabileceğine inanmayacak kadar saf mıyım da bana gerçek geliyor acaba? Neyse ciddiye alıyorum her zamanki gibi...
Eşcinsel olmak kötü bir şey değildir, doğuştan vardır sonradan ortaya çıkar. Doğal bir şey için kendinden nefret etmen çok saçma. Evlenmezsin olur biter. Hatta yasal olan bir yere kaçıp özgürce aşık olduğun biriyle evlenebilirsin bile. :)
mozda ima problem.tko znaEvlenme ; nema problema :)
Eşcinsellik çok mu kötü sence? Neden dalga geçeyim,amacım ne? Dışardaki insanlarla paylaşamadığım,fikirlerini alamadığım için burdayım..fakeysen inş bu yazdıgın başina gelirde insanlarla bu boyle bir konuda dalga geçmenin ne demek oldugunu anlarsın... ( biraz agırmı oldu ne ? )