• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşe hitap

Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))

Servisten inmiş neden güldüğümü merak ettiği için tekrar aradı
Ben:Sana pompilitomm dedim ona gülüyorum sen de hiç tepki vermedin
Eşim:Pompilito ne?
Ben:Çok sevimli değil mi beğenmedin mi ponpiştoş?
Eşim:Bilmem beğenmedim sanki(gülüyor)
Ben: Ya ama neden beğenmiyosun pompilitoşş sen de bul böyle bişeyy
Eşim: Ne diyim ki hahahahah neyse tamam kapatalım eve gelmek üzereyim

:KK45:

İsmimle duyamayacak kadar uzaksam ve büyükler varsa hitap eder hayatım ya da aşkım der genelde ama artık sınır tanımam ben de bakalım o neler türetecek :deli:
Vay pompilito kocacımm vayy! Daha dozunu kaçırırım ben bunun :KK49: cilve mi istiyosun kamooon diye
Cilve mi istiyorsun, kamoon :-) ahahahaha

Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü :-) bir popilitoma tav oldu ya la :-)

Hahahhahah kapıyı da ponpiliiiim diye açıp sarıldım biz dizi izliyoruz kore dizisi ordan mı duydun diyip güldü sonra söylicem dedim :KK45:

Yiğidoluk pompirike kadarmış:KK45:

Hitap uydurmakta üstüme yoktur. Çocukluktan beri yaparım. Hayır pembe gelin değilim. Çok da eğlenceli. Biz çok eğleniyoruz.

Aklıma güldür güldürdeki bilal le mehtap aşkı geldi:KK70:
Damperli kamyon damperli kamyon :KK70::KK70:
Kaç yıl beklediniz birbirinizi hala hızınızı alamamışsınız:-):-)

Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü :-) bir popilitoma tav oldu ya la :-)
Demekki o aslanların içinde,okşanmayı bekleyen sevimli bir kedi yavrusu var,bunu çözenler çözüyor,adamları peşinden koşturuyor ister eş,ister yasak aşk...

Back
X