Eşe hitap

Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))

Servisten inmiş neden güldüğümü merak ettiği için tekrar aradı
Ben:Sana pompilitomm dedim ona gülüyorum sen de hiç tepki vermedin
Eşim:Pompilito ne?
Ben:Çok sevimli değil mi beğenmedin mi ponpiştoş?
Eşim:Bilmem beğenmedim sanki(gülüyor)
Ben: Ya ama neden beğenmiyosun pompilitoşş sen de bul böyle bişeyy
Eşim: Ne diyim ki hahahahah neyse tamam kapatalım eve gelmek üzereyim

:KK45:

İsmimle duyamayacak kadar uzaksam ve büyükler varsa hitap eder hayatım ya da aşkım der genelde ama artık sınır tanımam ben de bakalım o neler türetecek :deli:
Vay pompilito kocacımm vayy! Daha dozunu kaçırırım ben bunun :KK49: cilve mi istiyosun kamooon diye
Cilve mi istiyorsun, kamoon :-) ahahahaha

Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü :-) bir popilitoma tav oldu ya la :-)

Hahahhahah kapıyı da ponpiliiiim diye açıp sarıldım biz dizi izliyoruz kore dizisi ordan mı duydun diyip güldü sonra söylicem dedim :KK45:

Yiğidoluk pompirike kadarmış:KK45:

Hitap uydurmakta üstüme yoktur. Çocukluktan beri yaparım. Hayır pembe gelin değilim. Çok da eğlenceli. Biz çok eğleniyoruz.

Aklıma güldür güldürdeki bilal le mehtap aşkı geldi:KK70:
Damperli kamyon damperli kamyon :KK70::KK70:
Kaç yıl beklediniz birbirinizi hala hızınızı alamamışsınız:-):-)

Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü :-) bir popilitoma tav oldu ya la :-)
Demekki o aslanların içinde,okşanmayı bekleyen sevimli bir kedi yavrusu var,bunu çözenler çözüyor,adamları peşinden koşturuyor ister eş,ister yasak aşk...

Back
X