- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sonuna kalp koyduydum anlasin diye:)Yazık adam da şeker ismi falan sandı sanırım![]()
Ağlıyorum gülmekten şunları okudukçaYazık adam da şeker ismi falan sandı sanırım![]()
Aynen ya ne demek oldugunu bileniniz var mi:)Hahahaaaa adamın yıllardır beklediği hitapmis meğerse![]()
Bence anlamamıştır kalbe yönelik olarak balım demiştirYa sonuna kalp koyduydum anlasin diye:)
Eve gelsin hesabini sorarim:)))Bence anlamamıştır kalbe yönelik olarak balım demiştirya da işi başından aşkın
![]()
Valla biz de güldük ALLAH da sizi güldürsünAğlıyorum gülmekten şunları okudukça![]()
Hiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))Aynen ya ne demek oldugunu bileniniz var mi:)
Hiç öyle değilimdir aslında ama nie böyle şeyler ağzımıza dolandı anlamadım bendeBeni mutlu ettiyse ; Kocammm
Sinir ettiyse ; X Bey
Bişey isteyeceksem; Güzel kocamm
Bişey anlatmaya çabalarken ; Yavrummm
Normal zamanında da adıyla seslenirim.
Sen pembik gelinsin sanırım.
Hiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))
Bir anlamı yok :SHiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))
Hahahaaaa aa ben de dağılmış durumdayımahahahhahahaahhahahah koptum
senin cevabı bekliyorumHahahaaaa aa ben de dağılmış durumdayım))))))
Henüz okumadı, yazacam mutlaka :)))))senin cevabı bekliyorum