Eşe hitap

Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen. :KK70: :KK70: hayret ettim nasıl yadırgamadı :))))

İsmimle duyamayacak kadar uzaksam ve büyükler varsa hitap eder hayatım ya da aşkım der genelde ama artık sınır tanımam ben de bakalım o neler türetecek :deli:
Vay pompilito kocacımm vayy! Daha dozunu kaçırırım ben bunun :KK49: cilve mi istiyosun kamooon diye

Aradı şimdi diyalog şöyle :KK70:

O: -sevgilim naptın?
Ben : -iyiyim sevgilim sen naptın?
O: -iyiyim de what is the pompilişko?
Ben : -it is the sosyal deney :KK70:
O : - ha ok. KK yani :KK70:
Ben : -aynen aynen :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

KK yani, iyiymiş :KK70:

Konu sayesinde bir sürü adama pompiliko mesajı gitti, evliliklere yenilenme geldi resmen :KK70:
Ben de yalnızlığımı hissettim konuyu okurken :KK53:

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır :KK45: Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))

Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyor :KK45: Pompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun :KK45:

Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.
Harbiden hiç yadırgamadılar ya :-) bizde mi bir tuhaflık var :-) adamlar minnoş kedi çıktı :-)

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır :KK45: Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü :-) bir popilitoma tav oldu ya la :-)

Back
X