- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Ben de benimkine "Pompilitom" dedim. O da "Waaoooww" dedi. Demekki güzel bir şey sanıyorlar kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de benimkine "Pompilitom" dedim. O da "Waaoooww" dedi. Demekki güzel bir şey sanıyorlar kızlar![]()
:) henüz demiyorum ama yakındırEşine hacı mı diyorsun![]()
Senin ki iyi bir ''Waooww'' çekmiş o zamanBen de benimkine "Pompilitom" dedim. O da "Waaoooww" dedi. Demekki güzel bir şey sanıyorlar kızlar![]()
Bu kadar etkili mi bu ya ben desem küfür sanar kesin aratır netten başka dilden kesin diyeBen de benimkine "Pompilitom" dedim. O da "Waaoooww" dedi. Demekki güzel bir şey sanıyorlar kızlar![]()
Desene senin ki eski kafalı şeylerden anlıyor :) Haci iyidir seninki içinBu kadar etkili mi bu ya ben desem küfür sanar kesin aratır netten başka dilden kesin diye
Ben de yalnızlığımı hissettim konuyu okurken![]()
Pompiliden de kötü bence:))Eşine hacı mı diyorsun![]()
Bence dePompiliden de kötü bence:))
Son bir yıldır problemler mevcut şşşttttt pişşşşşşt aloooooooogg bile desem yeterli hacı şu an için fazla samimiDesene senin ki eski kafalı şeylerden anlıyor :) Haci iyidir seninki için![]()
Ne kadar mahrum ettiysenay ben de ısrarla söylüyorum rahatsız olsun diye sırıtıyor
![]()
Benimkine seksi çağrıştırdı benceBu kadar etkili mi bu ya ben desem küfür sanar kesin aratır netten başka dilden kesin diye
Ben şişko değilim dedi ne alaka dedim, küfür falan değil de mi dediNe kadar mahrum ettiysen![]()
Ne yapalım millet de sıkıldı aşkım hayatım canım sözcüklerindenOnlar nasıl hitap bunlardan birini eşim bana dese sevesim gelmez
tabiki herkes farklı ama bana çok itici geldi.
Masada yapmak derkenBu ne böylekesin sunum perisi gibi masada yapıyorsunuzdır
Onlar nasıl hitap bunlardan birini eşim bana dese sevesim gelmez
tabiki herkes farklı ama bana çok itici geldi.
Ben şişko değilim dedi ne alaka dedim, küfür falan değil de mi dedihayır pompilim dedim
![]()