Eşe iş konusunda bişeyler sormak, konuşmak kötü bişey mi? Bayram burnumdan geldi... Siz eşinize sormuyor musunuz?

Eşin seni sevmiyor annesi istemiş evlenmiş sizinle klasik görücü usulü olmuş esin gönül eğlendirir ama seni boşar onu alır orasını bilemeyiz acele karar verme eşini davranışlarına göre karar verirsin isin içinden çıkamam dersen evlilik terapistine gidin birlikte seni bosarsada yüklü tazminatını nafakani al çocuk varsa onu da bırakma ona Allah yardımcın olsun

Tahmin etmiştim. Bu mantık bana biraz ters. Sizin için 5 yıl geçtiyse eşiniz için de 5 yıl geçti.

Aranızda maddi ucurum oldugu kadar egitim yönünden de var gibi hissettim
Eşiniz sizi kaale almıyor belliki sizden daha fazla egitim vs görmüş veya daha kalifiyeli yerlerde
Evet sevmiyor sizi ama saygıda duymuyor
Madem bosanmaya niyetiniz yok iki seceneginiz var
1.egitiminizi onunla eş veya daha üstün seviyeye getirin kendinizi geliştirin ortamlarında utanmadan tanıtabilecegi fikrinizi sorabilecegi bi gelişim gösterecek kurslara vs gidin
2.hic biri umrunuzda olmasın sadece dedigi gibi yiyin icin harcayın oturun oturdugunuz yerde sevgi ve saygı görmeden parayla hayatınızı gecirin
Secim sizin

Evet, hicbi sey paylasmamasi cok sacma. Siz sormadan anlatmasi lazim halbuki. Adamin sizinle baska bir derdi var gibi. Sevgisinde eksiklik olabilir mi?

Kayınvalide isteğiyle evlenmişsiniz. Böyle olması çok normal değil mi?
Kayınvalide o kadar kadın arasından sizi seçerken kara kaşınız kara gözünüz ya da yüksek maddi geliriniz, dudak uçuklatan eğitiminiz, kariyeriniz için seçmedi.
"Hanım hanım olsun, çok konuşmasın, her şeye karışmasın, oğlumun başını ağrıtmasın" diye düşünerek sizi istemiştir.
Bunu sizi üzmek için söylemiyorum ama gerçeği ne kadar çabuk kabul ederseniz doğru adımları o kadar çabuk atarsınız.

Burada yazdığınız yazılardan, verdiğiniz cevaplardan bile belli hiçbir şeye ses çıkarmayan biri olduğunuz.
Kadınların çocuk yoksa nafaka almaması gerektiğini savunuyorum ama isteseniz çatır çatır alırsınız o nafakayı.
İstediği kadar asgari ücretli olsun, otel alan adamın aylık harcadığı para 2000 lira değildir sonuçta. Hesabına giren çıkan para, kredi kartı harcamaları, yaptığı tatiller vs istenirse hepsi belgelenir.

Siz boşanmak değil, adam sizi sevsin istiyorsanız da bunun gerçekleşmeyeceğini kabul ederek devam edin.
Yiyin için, soru sormadan hayatınıza devam edin. Ta ki başka bir kadın için terk edilene kadar.

Sizin için üzüldüm açıkçası. Maddi olarak birçok imkanınız var.Ama,sevgi,saygı ve değer görmüyorsunuz. Zenginliğine güvenerek kendini bir şey zanneden bu adamın, aile kurması, evlendirilmesi bile hata.Bana ve işlerime karışma, paranı harca, bana ve aileme layık bir eş ve gelin ol otur aşağı diyor size.Boşanmak en son çare diyorsunuz.Tabiki öyle olmalı. Ama, sizi sürekli ezikleyip, ötelemesine nereye kadar katlanabilirsiniz.Şöyle de olursa veya şunuda yaparsa, daha fazlasına katlanamam dediğiniz, kırmızı çizginiz diyebileceğiniz bir şey var mı? Yoksa, ne yaparsa yapsın, her durumda bu evliliğe devam eder misiniz? Kendinize bunları sorun.
Madem şimdilik boşanamayacaksınız. Onun imkanlarını, kendinizi geliştirmek, eğitim, iş kurmak gibi konularda kullanın.
Özellikle söylemek isterim ki, bana daha fazla değer versin veya bağlansın gibi bir düşünceye kapılıp, çocuk yapmaya kalkmayın.Allah yardımcınız olsun.

Ben sizin bu fikrinizi mantıksız bulmadım evet herkes boşandığı zaman belirli miktarlarda nafaka vs alıyor. Siz hem alamayacaksınız hem işi bırakmışsınız hem de zenginler diyorsunuz yani o zaman 5 yıl çalışmış olsaydınız ne kadar kazanırdınız? Hemen kendinize ait bir banka hesabı açıp 3 5 demeden bir şeyler biriktirmeye başlayın ama daha da önemlisi yükte hafif pahada ağır şeyler alın. Araba ev vs alamazsınız üzerinize yapmazlar ama altın takı nakit bunlara karışırlar mı?
Bir de hakikaten şöyle bir güzel gezin ya iki dünya görme fırsatı varsa kaçırmayın.
Öyle adama böyle yani...
Siz istemediniz böyle olsun.

Bu hesapla başka beş yıllardan da olacaksınız ama?
Yani ben de açıksözlü olayım çocuk yoksa o zenginlikte hakkınız yok. Siz yokken olan bir zenginlikten nasıl hal talep ediyorsunuz?
Ailenin kendi parası, siz evlendiğinizde olan bir şey. Çocuk yokken senelerce neden nafaka alasınız?
Yanlış bakıyorsunuz olaya. Çok yanlış.
Ha koparabilir misiniz para zor. İşverenlerin sağlam avukatları olur, çevreleri geniştir. Yani aldatma, şiddet gibi kanıtınız yokken az sevildim para ver diyemezsiniz

Zaten bosanmak istedigini söylese adam dünden razıdır evi arabayı üstüne yapar

Pek seçeneğin yok gibi. Ya gezip,tozup hayatını yaşayacaksın yada boşanacaksın. Anne,baba birşekilde kabullenir boşanmanı. Açıkçası ben böyle evliliği devam edemezdim. Yanımda eş kişisi bukadar soğuk dururken,ne o gezmeler ne tozmalar zevk vermez. Ayrıca aldatma ihtimalide çok çok yüksek. Heleki ex sevgili ortalıktaysa boşar salardım yani,gurur meselesi.Boşan diyorum sadece..

O da sizin icin 5 yilimi caldi diyor bence. Sizi sevmeyen adamin parasina cok ac acikta kalmayacaksaniz tenezzul etmeyin derim. Ben olsam öyle yapardim yani.
Kendi emegim olmayan paradan hayir da gelmez zaten.

Kızı resmen kıskançlıktan aşağılayıp suçluyosunuz.

Kız ne bilsin bu adamın niyetini?
Severek evlenenlerin kocası hiçmi değişmedi sonradan bişeyleri çıkmadı.
Kimse aşağılamadı da suçlamadı da. Ayrıca bu durumun nesi kıskanılır? İnsanlar da sevmiyorsa saygı duymuyorsa boşan diyor. Ne diyelim bağlanma büyüsü mü önerelim?

Bircok seye engel paradir. Madem paran var kendine bak kendini gelistir gerekirse soy adini kullanarakniyi kurumsal firmalara gir calis. sosyal ozguvenli is guc sahibi bir kadi oldugunda ve etrafinda insanlar oldugunda ve kocani cok da ciddiye almadiginda tipis tipis gelir merak.etme. o o zaman sen ister misin bilemem.

katılıyorum. madem sana para veriyor hepsini gezmeye harcama ayır biriktir yatırım yap kendine iş kur iş hayatına atıl. eşinden ayrı olsun işin. okumadıysan oku mutlaka.

Hep bahane hep o istemedi sınava girmedim görümcem istemedi ortak olmadım. Ee bu insanlara göre yaşayacaksanız bize değil onlara sorun napmanız gerektiğini. Verdiğiniz cevaplara bir dönün bakın kocanız istemediği için sınava girmemişsiniz sizin kendinize saygınız yok ya Ne gerek var dediğinde dik durup gerekçelerinizi sıralasaydınız belki bir parça saygı görürdünüz çok kızıyorum böyle kocasının ağzıyla tüm planlarından hayatından vazgeçenlere.

Ablacım etliye sütlüye karışmadan ye adamın parasını işte. Adam istemiyorum demiş daha ne desin. Normal bi hayat arkadaşı gibi iletişim beklemen çok absürt. Para almadan boşanamam deyip en çok kendi hayatını mahvediyosun farkında olmadan ama yapacak bi şey yok değişmezsin herhalde. O yüzden çok karışma işlerine sen seni ilgilendirmez hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…