- 23 Ağustos 2012
- 51.821
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.302
- 898
- Konu Sahibi Varolmayan
-
Eğer arada büyük bir aşk ilişkisi yoksa maddi ve eğitim seviyesi uçurumları evliliğe engel bence. Bence madem bu kadar imkan var, kendi yeteneklerinize göre iş kurun, okumadıysanız okuyun. Ancak böyle saygı duyar bence.
Konu sahibini üzmemek için çok detaylı yazmak istemiyorum ama adama göre mantıklı bir evlilik. Hanım hanımcık olsun, benim sınırlarımda hareket etsin, çok sorarsa susturabileyim vs vs. Diğer kadının geri dönüşü işleri karıştırmış. Bu evlilik de ancak o kadın yeşil ışık yakarsa biter. Yoksa adam niye bitirsin ki...Yani kendine layik gormuyorsa adam evlenmeseymis madem.
Bazi erkekler kolay laf gecirecekleri, kolay lokma gordukleri tiplerle evlenmeyi tercih ediyorlar sonra da karsi tarafi hakir goruyorlar ya hic anlamiyorum bu kafayi. Evlenmeseydin o zaman kardesim???
Görücü usulu mü evlendiniz?Uzun süredir devam eden dertlerim var burda da paylaşmıştım bu konu ile ilgisi oluğunu düşündüğümden okumayanlar içi alıntı ekliyorum;
İçinde bulunduğum durum böyle devam ederken eşimin ailesinin bir otel alma durumu söz konusu oldu ve bu büyük bir yatırım ve normalde hiç olmadıkları, iş yapmadıkları bir sektör... (Normalde işleri ile ilgili soru sormam ama bu ilk kez girecekleri yüksek meblağlı farklı bir iş olduğundan bir eş olarak sormak gereksinimi duydum.)
Otele bakmaya gitmişlerdi Antalya’ya bende dönerken aradım eşimi sadece noldu oldu mu diye soracaktım evde konuşuruz dedi.
Eve gelince sormadım başta; baktım hiç bahsetmiyor. Bilmiyorum bir eş olarak sorma gereksinimi duydum ne oldu ne yaptınız diye. Eşim öyle bir tepki verdi ki çok gururum kırıldı. Bana diyor ki; “Seni ne ilgilendiriyor sen evinle, arabanla ilgilen; senin ihtiyacın karşılanıyorsa, çıkıp istediğin gibi geziyorsan, para harcıyorsan gerisine karışmayacaksın. Seni ilgilendirmez.” Aynen böyle söyledi. Hangi kadın sinirlenmez buna sonuçta ben ev arkadaşı mıyım? Yoksa hayat arkadaşı mıyım? Bende karşılık verdim, olay büyüdü. İki gündür adam evde yok. Bayramım zehir oldu.
Kayınvalidemden öğrendiğime göre otel işi olmuş yani bayram sonrası sezon sonu işlemleri tamamlayacaklarmış. Sinirinin bozuk olması gibi bir durum da söz konusu değil.Yani adam bu mutluluğunu dahi benimle paylaşmak istemiyor. Bu büyük bir olay yani insan hayatında öyle değil mi?
Maddi olarak birsey alamasaniz da gidip gelip sizi yok saymasini kokten cozersiniz. Sevgi yok,saygi hic yok. Sizin boyle dusundugunuzu bildigi icin daha pervasiz. Batsin evi,arabasi,oteli diyecek kadin gormedigi icin karsisinda cok rahat. Evlilikte denklik onemlidir. Zengin erkek te boyle simarik,hadsiz olabiliyor. Olaylar iyice cirkinlesmeden bir avukatla gorusun. Yapabileceklerinizi konusun. Ama bu adam ve ailesinden size hayir gelmez maalesef.Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Ayrıca şuan boşanmak istemiyorum en son çare o.
Bekara bosanmak cok kolayBurda bosanin diyenleri anlamiyorum. O kadar kolaymi bosanmak? Bosanmak en son care.
Boşanmamqk için tek sebebin maddiyat olması sizce nasıl?Bekara bosanmak cok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?